Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 26 minutami, Lihous napsal:

:myslim  Nechtejte abych zacal psat jak se ma - vzdyt to bere i prekladac od guglu a jini - nemeni to nejak zasadne smysl tak proc  ..... 🤣

No bez toho chytrého googlu bych na to nepřišel co jsi vlastně nakoupil. 😂 :papa

Odesláno (upraveno)
před 14 hodinami, Milan+ napsal:

@Lihous v každém marketu je máš zadara

Jedině že máš v nějakým konkrétním HYPER-SUPER kámoše skladníka a i tak to kape třeba po 6ti ks/návštěva.

Ta doba, kdy jsem si jednou měsíčně jezdil do TESCA pro 50 banánovek už je minulost (při rozvozu knih byla jejjch spotřeba strašlivá).

To Lihouš - brácha si před stěhováním banánovky půjčil. Tuším, že složil nějakou kauci a pokud bedny vrátil v dohodnutém termínu, tak mu 2/3 kauce vrátili.

Hele - v Hradci

Banánové krabice Hradec Králové https://share.google/BSu6FGvLmyNXyUFDS

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

já bych řekl, že psát se má tak, aby druzí tomu rozumněli, možná proto bylo písmo objeveno :roker

jinak dnes kontrola chajdy, cesty suché zmrzlé, takže jízda paráda, nahoře v lesích jsem už trochu bruslil na těch letních, bo tam je ujetý sníh, ale zkusil jsem vjet na pozemek a couvnul jsem až ke garáži ve 20 cm sněhu 😉, zpátky velký nákup v Globu + oběd--měl jsem chuť na bratislavskou a oni ju tam měli 👍😯, jenom to slunko jak je nízko tak blbě vidím

Odesláno

bananovky sem zavrhl hned v dobe kdy sem vedel ze na tom skladnici chteli trhnout love 
vyhoda ze mekke veci do odpadkovych pytlu 
krehke do krabic - jen se sehnat - coz v nemocnici jaksi neni problem od krabic "detskych" 20x0,5L fyzaku :D az po "dospely" 8x XL inkontinencni pleny 
a nejlepsi na stehovani byly nemci (nevim jestli i ted) ale ti proste zabalily do kufru to nejdulezitejsi a v novem miste si koupili vse novy 
to mi pripomina tchyni - 8x 120L pytel hader - na 5 je napsano , male- vyhodit - stare - atd :D 
pak asi 3 pytle plysaku - premyslim ze minimalone jeden vezmu do prace na detsky tam to nejak vysterilizuji a davaji tem malym na oddelenich 

Odesláno

Tak dneska jsem si dal jen malé cíle ve firmě protože nějak se na mě ten zápřah dní posledních podepisuje takže dnes byli dá se říct tři hlavní úkoly dojet do firmy přezout konečně H1 a pak dojet z firmy domů. Cestou do firmy jsem si byl vyřídit nějaký věci v Brandýse pak jsem na dílně nařezal nějaké dřevo do kamen a kolem 12 jsem začal přezouvat H1 někteří vědí jak velkou dílnu mám původně to byla dílna na jeden zvedák koutek pro pneuservisní mašiny a psací stůl  ale protože prý je potřeba se posouvat aby člověk nezakrněl tak dnes po skoro třech letech jsou ve stejném prostoru dva zvedáky koutek pro pneuservisní mašiny  a psací stůl jsem vymístil do vybudované kanceláře nad skladem.  no a při tom jak jsem já prostorově řešený to občas bývá trochu těsné na té dílně jako třeba dnes když jsem přezouval H1 tak jsem musel nechat zadní pravé kolo sundané celou dobu abych se vešel s koly do zouvačky. 

IMG_20251128_115325_691.jpg   IMG_20251128_115320_087.jpg

takhle natěsno jsem ještě nepřezouval . 

Odesláno

Ach jo tak to zkusíme ale nebude mě to asi dlouho bavit - ikdyž to nechapu - pišu si s lidma po celém světě bez čárek háčku v češtině a funguje to celkem v pohodě
max jim to přeložím do jejich rodné řeči neb i tam se najdou tací kteří ještě neobjevili svět překladatelu a nebo nastaveni stranky v jejich rodné řeči.

V práci máme polaky dříve slováky maďary ukrajince čas od času němce a jen tady to nefunguje :myslim 😂🤣😂

Ale jak píšu jak dlouho mě to vydrží neslibuju :papa

A fotka toho skupinová fotka toho dobrého pivovaru ... 
Aktuálně jsou dvě nová a "paní říkala" že snad 10°či 11°nebere ... 

IMG-20251121-WA0007.jpg

Odesláno

@davidse tak ho někdy projeď na sraz, to najedeš víc km. :papa

před 6 hodinami, Lihous napsal:

Ach jo tak to zkusíme...

A fotka toho skupinová fotka toho dobrého pivovaru ... 
Aktuálně jsou dvě nová a "paní říkala" že snad 10°či 11°nebere ... 

IMG-20251121-WA0007.jpg

To je dobře že to chceš aspoň zkusit :super

A teď už vím jak vypadá Mordýř. :papa

Odesláno

Dnes dokončena reklamace telky co rozbil vnuk. Už je nová  na voucher od pojišťovny a vyšlo to. Jen mne překvapili že cena nové věco musí být stejná nebo  i vyšší jen ne nižší.. 

Včera turistický den- cesta do  Jihlavy a poté pak zpět až do Č Krumlova. Večer pak  potmě již zpět do JH. Nazpět mne dostala navigace (mapy.cz- kde se stala chyba) místo normální dopravní mapy naskočila zeměpisná (nebo to byl noční motiv?)  Ale hlavně chtělo mne to hnát domů o hezkých pár desítek km navíc do Kaplice , přes "A" .... tak jsem to zrušil a jel po paměti, přes-okolo Velešína , Římov a Třeboň.

Odesláno

Asi takhle ja ty vaše poznámky beru jen jako "aby se něco dělo" - nechce se mě věřit že to nejde pochopit trošu jsem poznamenaný
možá tím že se vrtáme někde kolem 13-15-17 století a pravdou je že tam je písmo trošku odlišné od našeho současného - to je také fakt - beru vás ale jací jste - pohodáři.

@Pepito Jak pojedu směrem k vám přivezu klíč který nám otevírá i dobře zamčené dveře - to se mě jako producentu našich videí vyplatilo mnohokrát :) 
A co to bude ?? Nechme se překvapit ....

Odesláno (upraveno)

Dnes ráno těsně před 6,00 odjezd z Prahy směr Tábor. Po vyjetí ze Zlíchovského tunelu těsně před nájezdem na Barrandovský most auta přede mnou v levém i středním pruhu intenzivně brzdí až do zastavení. Naštěstí mám před sebou víc než 100 m odstup a tak mi stačí jen zlehka přibrzdit a hledat důvod toho brždění - auta se následně v obou pruzích rozjíždí a proti mě se - čumákem naproti - zjevuje těsně u svodidel odstavená jedničková Octa s pánem stojícím vepředu u světla a vpravo cca na začátku vyšrafované špičky mezi pruhy na most a Strakonice další auto na "čtyřkách". Ta Octa teda moc vidět nebyla a nebýt varování brzd řidičů přede mnou mohli jsme mít horké chvilky.

Cca na úrovni pumpy v Průhonicích už zelená vlna RADIOŽURNÁLu mluvila o hromadné nehodě na nájezdu na Barranďák na Zlíchově (6 OA + kamion) = celkem oprávněně jsem si oddechl, že jsme projeli bez ztráty kytičky. Muselo se to tam zbouchat chvilku po nás.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Ráno 03.00 přesně zvoní telefoun no protože jsem se zrovna štrachal že půjdu na záchod tak jsem se po telefounu natáhnul a spíš tak automaticky jsem ho zvednul  říkám no a on Pepa hele sem rád že tě slyším a já no bych tě rád taky slyšel v nějakou lidskou hodinu ty vole však tenhle čas není asi ani na ciferníku. A on ležím s autem kousek od tebe ve škarpě můžeš mě zkusit potáhnout ?  Tak říkám počkej tam hodím na sebe hadry a přijedu  když nejhůř tak tě odvezu do práce necháš mi klíče a já přes den seženu někoho kdo by to vyndal z té škarpy.  No naštěstí si tam opravdu ustlal jak do peřiny a ta jeho Fabie je lehoučká takže stačilo spíš než potáhnout ho na laně přidržet a vyhrábnul se z toho skoro sám.  Bylo trochu mlhavo trochu oslintaná vozovka ale nemrzlo no a vyběhlo mu srnčí autu ani Pepikoj se nic nestalo a to je důležitý. A já sem kolem 03.30 zase ležel na kavalci ale usnul jsem až kolem 6 aby mě v 7.20 budil budík. 

Dneska do firmy nejdu vezu máti na Bulovku na kontrolu a dali jí tak debilní čas že to nemá cenu jít do firmy. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...