MJSytic Odesláno 4. říjen 2025 Odesláno 4. říjen 2025 Dnes úspěšný update z W10 na W11 25H2 na starém šrotu. Šlape to krásně a min na 2 roky klid pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 4. říjen 2025 Odesláno 4. říjen 2025 Nekde jsem cetl ze pro Evropu je podpora W10 prodlouzena o 1rok - zeptam se jak strsi progrmy funguji nebo jsou Ko ? Citovat
sitler Odesláno 4. říjen 2025 Odesláno 4. říjen 2025 @Lihous co jsou starsi programy... spousta z nich nepojede... ale pokud jenou na Win10 64bit, dost casto pojedou i na 11. ALe nikdo ti to nezaruci... Péťa a Lihous ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 4. říjen 2025 Odesláno 4. říjen 2025 Ano, bude prodloužena. Jestli to půjde samo od sebe, nebo bude třeba nějaká její "aktivace" uvidíme za 10 dní. Tohle PC je domácí kancelářské, takže kromě Office16 se tam provozuje vše přes FF prohlížeč. Žádný problematický speciální SW tam tedy není. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. říjen 2025 Odesláno 5. říjen 2025 Co jsem četl bude to za registraci k odběru aktualizací, takže nejspíš za mail, telefon atd. Ono už teď je to tam napsaný Lihous a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. říjen 2025 Odesláno 5. říjen 2025 před 14 hodinami, Lihous napsal: @Péťa Diky za info me to prekvapilo jeste jsem to nevidel - stal jsem nad Sobotkou na ceste k ZD ze budu fotit Trosky pro nas sraz a letel Kodiaq to je normalni ale v zapeti toto modre auticko a nasledovano Scalou ci Octavii ?? Nu a me dostupne app nic neukazovalo tak me to vrtalo hlavou - diky No PČR provozuje spoustu aut které nejsou v klasickém polepu když pominu silniční stíhačky. Ať už to jsou výše zmíněné kynologické speciály tak svého času i pyrotechnická služba používala speciálně postavená auta ale v civilní barvě s VRZ a maximálně na tom měli magnetické nápisy POLICIE zrovna tak používají jsou dost často speciály v civilní barvě většinou tmavé barvy používány u zásahových a speciálních jednotek pak obyčejné osobáky používá SKPV a GIBS. Citovat
MJSytic Odesláno 5. říjen 2025 Odesláno 5. říjen 2025 @Radek Hurvajz Tohle tam svítí už několik měsíců. Ještě, když měla být ESU podmíněna platbou. Pak tvrdili, že bude stačit MS účet a záloha v cloudu, nebo platba za body získané používáním Bingu. Jelikož je to M$, necháme se překvapit. Sám mám PC a NTB s W10, které nechám na 10 tak dlouho, jak to jen půjde. I kdybych měl ESU aktivovat "naleváka". Na W7 se to povedlo, tak věřím, že půjdu i ty W10 Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 5. říjen 2025 Odesláno 5. říjen 2025 Tak, včera už večer nebyla nálada, tak jsem děti na stěnu vyhnal dneska ráno. Dobrý, ale je znát, jak dlouho jsme nebyli, moc mi to nešlo a musím dát za pravdu doktorce, co mi posledně říkala na preventivce - 5kg dolů Nicméně auto OK, bylo to jen tou prasklou hadičkou. A já mám brouka v hlavě, jestli to radši neudělat preventivně i u druhého, co jezdí dálky - ono je to hnedle 4 hodinky práce a dělat to někde v zahraničí na parkovišti, by mi asi jeblo... Charlie 1 a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. říjen 2025 Odesláno 5. říjen 2025 (upraveno) před 10 hodinami, MJSytic napsal: Tohle tam svítí už několik měsíců No dobře, ale to co jsem četl ohledně registrace souviselo s touhle nově zvolenou variantou, že to bude v Evropě zdarma. Ale je možné že to byly jen nějaký dohady. To je pravda Upraveno 5. říjen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Milan+ Odesláno 7. říjen 2025 Odesláno 7. říjen 2025 (upraveno) Dnes jsem nechtíc testnul A56 pádem do sklepa, schody,skříňka, schody,letěl cca 7-8 metrů a odnesl to naštěstí jen kryt na rohu. Překvapilo, že to tak dopadlo dobře. Upraveno 7. říjen 2025 uživatelem Milan+ Pepito, Péťa a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 7. říjen 2025 Odesláno 7. říjen 2025 No v pátek dovezli pelety do kotle o víkendu nebyla nálada a síla to uklidit tak jsem to jen přikryl plachtou dnes tu byl kominický mistr a já sem si vzal odpoledne kvůli tomu volno tak jsem vyčistil kotel naložil ho a rozjel jsem topnou sezonu dvě palety pelet sem uklidil a na zítra mi zbývá ještě jedna. Ale nějak se ve mě ozývá ta robota co sem za posledních pár týdnů dělal a bolí mě celej Vašek takže asi budu muset dát trochu volnější provoz. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. říjen 2025 Odesláno 7. říjen 2025 byl jsem dnes asi po roce v centru Ostravy, nic nového tam není, takže normálka..., zavítal jsem i do nové Karoliny zkouknout prodejce BYD a naproti Teslu--nikdo tam nebyl, tak jsem počuměl a poslechl výklad prodejců a nic neutratil... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. říjen 2025 Odesláno 7. říjen 2025 Po třech měsících mi přišla zpráva, že výrobce uznal reklamaci čidla tlaku oleje v automatické převodovce Už jsem na to úplně zapomněl. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. říjen 2025 Odesláno 8. říjen 2025 napisu sem i kdyz by to asi mohlo byt i v kategorii "dostalo me do kolen" ran ocestou na autobus projizdelo nejake mensi stribrne auto - fabie , ovecka neb neco v tehle podobe za nim dlouhy vozik 2 naprava - na voziku mnohem mensi sportjach do tehle doby nic zvlastniho kdyby ten 2 napravovy nemel ani RZ ani osvetleni vse obstaraval ten mensi ktery byl nalozeny na tom vetsim Citovat
Milan+ Odesláno 8. říjen 2025 Odesláno 8. říjen 2025 Teď jsem tu s firmou z Hk řešil foukání izolaci u ploché střechy. Tak do toho asi půjdu umí to udělat jen větračkami v atice ,je tam nějaká sleva i na výstavu někde u Olomouce. Přesto,že už mám 100mm poly pod fólií na střeše ,tak tady fouknou dalších cca 300mm do meziprostoru. Charlie 1 a dýzl ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 8. říjen 2025 Odesláno 8. říjen 2025 Dnes odpoledne jezdili kolem "kamarádi" na kopec. A z druhé strany jezdili z nedalekého "družstva" do Žamberka na bioplynku. Tak jsme museli ke kamarádovi a projet se na jámu. regius, Pepito, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. říjen 2025 Odesláno 9. říjen 2025 (upraveno) Taky řeším na půdě fouknout na 25 cm vaty ještě dalších 30 cm asi dám climatizer plus , uvažoval jsem o stříkané pěně ale když se do ni daji myši tak je to v řiti + je strašně hořlavá …. Upraveno 9. říjen 2025 uživatelem Charlie 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. říjen 2025 Odesláno 9. říjen 2025 (upraveno) Dnes jsem dojel domů s přelakovaým autem ani to nešlo dolů, je to jakejsi jíl a vrstva tak 2 - 3mm. Takhle se pozná když někdo jezdil v místech kde se dloube Náchodský obchvat, konkrétně Vysokov Upraveno 9. říjen 2025 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. říjen 2025 Odesláno 9. říjen 2025 ze ses nestavil byl jsem cely den doma Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.