Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ano, bude prodloužena. Jestli to půjde samo od sebe, nebo bude třeba nějaká její "aktivace" uvidíme za 10 dní. Tohle PC je domácí kancelářské, takže kromě Office16 se tam provozuje vše přes FF prohlížeč. Žádný problematický speciální SW tam tedy není.

Odesláno
před 14 hodinami, Lihous napsal:

@Péťa Diky za info me to prekvapilo jeste jsem to nevidel - stal jsem nad Sobotkou na ceste k ZD ze budu fotit Trosky pro nas sraz a letel Kodiaq to je normalni ale v zapeti toto modre auticko a nasledovano Scalou ci Octavii ??

Nu a me dostupne app nic neukazovalo tak me to vrtalo hlavou - diky 

No  PČR provozuje spoustu aut které nejsou v klasickém polepu když pominu silniční stíhačky. Ať už to jsou výše zmíněné kynologické speciály tak svého času i pyrotechnická služba používala speciálně postavená auta ale v civilní barvě s VRZ a maximálně na tom měli magnetické nápisy POLICIE  zrovna tak používají jsou dost často speciály v civilní barvě většinou tmavé barvy používány u zásahových a speciálních jednotek pak obyčejné osobáky používá SKPV a GIBS. 

Odesláno

@Radek Hurvajz Tohle tam svítí už několik měsíců. Ještě, když měla být ESU podmíněna platbou. Pak tvrdili, že bude stačit MS účet a záloha v cloudu, nebo platba za body získané používáním Bingu. Jelikož je to M$, necháme se překvapit. Sám mám PC a NTB s W10, které nechám na 10 tak dlouho, jak to jen půjde. I kdybych měl ESU aktivovat "naleváka". Na W7 se to povedlo, tak věřím, že půjdu i ty W10 :myslim 

Odesláno

Tak, včera už večer nebyla nálada, tak jsem děti na stěnu vyhnal dneska ráno. Dobrý, ale je znát, jak dlouho jsme nebyli, moc mi to nešlo a musím dát za pravdu doktorce, co mi posledně říkala na preventivce - 5kg dolů 🙈  Nicméně auto OK, bylo to jen tou prasklou hadičkou. A já mám brouka v hlavě, jestli to radši neudělat preventivně i u druhého, co jezdí dálky - ono je to hnedle 4 hodinky práce a dělat to někde v zahraničí na parkovišti, by mi asi jeblo... 

Odesláno (upraveno)
před 10 hodinami, MJSytic napsal:

Tohle tam svítí už několik měsíců

No dobře, ale to co jsem četl ohledně registrace souviselo s touhle nově zvolenou variantou, že to bude v Evropě zdarma. Ale je možné že to byly jen nějaký dohady. To je pravda

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

No v pátek dovezli pelety do kotle o víkendu nebyla nálada a síla to uklidit tak jsem to jen přikryl plachtou dnes tu byl kominický mistr a já sem si vzal odpoledne kvůli tomu volno tak jsem vyčistil kotel naložil ho a rozjel jsem topnou sezonu dvě palety pelet sem uklidil a na zítra mi zbývá ještě jedna.  Ale nějak se ve mě ozývá ta robota co sem za posledních pár týdnů dělal a bolí mě celej Vašek takže asi budu muset dát trochu volnější provoz. 

Odesláno

byl jsem dnes asi po roce v centru Ostravy, nic nového tam není, takže normálka..., zavítal jsem i do nové Karoliny zkouknout prodejce BYD a naproti Teslu--nikdo tam nebyl, tak jsem počuměl a poslechl výklad prodejců a nic neutratil...

Odesláno

napisu sem i kdyz by to asi mohlo byt i v kategorii "dostalo me do kolen"
ran ocestou na autobus projizdelo nejake mensi stribrne auto - fabie , ovecka neb neco v tehle podobe 
za nim dlouhy vozik 2 naprava - na voziku mnohem mensi sportjach 

do tehle doby nic zvlastniho kdyby ten 2 napravovy nemel ani RZ ani osvetleni 
vse obstaraval ten mensi ktery byl nalozeny na tom vetsim :D

Odesláno

Teď jsem tu s firmou z Hk řešil foukání izolaci u ploché střechy.  Tak do toho asi půjdu umí to udělat jen větračkami v atice  ,je tam nějaká sleva i na výstavu někde u Olomouce. Přesto,že už mám 100mm poly pod fólií na střeše ,tak tady fouknou dalších cca 300mm do meziprostoru.  

Odesláno (upraveno)

Taky řeším na půdě fouknout na 25 cm vaty ještě  dalších 30 cm asi dám climatizer plus , uvažoval jsem o stříkané pěně ale když se do ni daji myši tak je to v řiti + je strašně hořlavá …. 

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno (upraveno)

Dnes jsem dojel domů s přelakovaým autem :D ani to nešlo dolů, je to jakejsi jíl a vrstva tak 2 - 3mm. Takhle se pozná když někdo jezdil v místech kde se dloube Náchodský obchvat, konkrétně Vysokov 

20251009_163657.jpg

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...