Hafity Odesláno 22. srpen 2025 Odesláno 22. srpen 2025 před 3 hodinami, ozzy56 napsal: ještě jednou se vyjádřím k tomu vedení výfukového potrubí a tlumičů výfuku Je neuvěřitelný, jak z p*čoviny dokážeš udělat tragédii.... Medvěd ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. srpen 2025 Odesláno 22. srpen 2025 abych pravdu řekl, tys mě překvapil asi nejvíc--starý praktik a podle tvých červených to vypadá, že se ti to provedení výfuku i líbí , tak teda dobrá, no Citovat
Zodiak Odesláno 22. srpen 2025 Odesláno 22. srpen 2025 (upraveno) Včera večer, počtou ranní ze Švýcar mi přišlo psaní. A sklidil jsem uzeniny....... Upraveno 22. srpen 2025 uživatelem Zodiak Péťa, ozzy56, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Charlie 607 Odesláno 22. srpen 2025 Odesláno 22. srpen 2025 Dneska vyzdnutí tchýniny Corsy ze servisu (dělala se spojka a na tu jsem si netroufl) + jsem ještě měnil koncový díl výfuku. Upadla mu trubka když se auto rozebíralo a cena za díl v servisu 1800kč. Tak jsem objednal za 700kč i s dopravou a namontoval sám. Snad už to auto bude jen jezdit. Citovat
Hafity Odesláno 22. srpen 2025 Odesláno 22. srpen 2025 před 7 hodinami, ozzy56 napsal: že se ti to provedení výfuku i líbí To přeci není o tom, jestli se mi to líbí, nebo ne.... Je to sporťák.... Mimochodem si vzpomínám na jednu z prvních vět v instrukční knížce k Lada 1600: "Vozidlo je určeno k provozu na zpevněných komunikacích 1. a 2. třídy." Na polních a lesních cestách jsem si občas škrtnul.... Klemoň ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 22. srpen 2025 Odesláno 22. srpen 2025 @Hafity to je u žigulíka poněkud zvláštní vzhledem k tomu, že v jeho domovině jsou dodnes oblasti bez zpevněných cest... ozzy56 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 22. srpen 2025 Odesláno 22. srpen 2025 @PaKr : ještě jsem se mohl splést a ta příručka byla od Favorita.... Ale nemyslím si.... A jak jsem naznačil, tak jsem občas škrtnul.... Citovat
Péťa Odesláno 23. srpen 2025 Odesláno 23. srpen 2025 Asi se mi budete smát, ale já se dnes učil couvat Ve čtvrtek jsem jel poprvé s mým "novým" autem s vozíkem. Už první varování bylo, že jsem na betonárce ke hromadě štěrku couval nadvakrát a to bylo v podstatě jen rovně. Doma jsem pak nebyl schopný covnout na zámkovku, kde se měl štěrk složit. Tak jsem se chtěl otočit do sousedovic vjezdu, ale ani to jsem nedal. Musel jsem jet další dva kilometry na větší plac, kde jsem si kousek couvnul a otočil se. Dnes jsem se chvíli trápil na parkovišti a už to je lepší, i když do dvougaráže, kde je ještě zaparkované auto, bych určitě zatím nezajel. Musí se souprava dvakrát zlomit a trefit do úzkého místa v garáži. Ale s Béčkem i FoFo jsem to dělal bez zaváhání.mYslím, že ještě pár trapasů zažiji Pepito ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. srpen 2025 Odesláno 23. srpen 2025 (upraveno) A kde je problem, je to auto delší? Nebo proč? Upraveno 23. srpen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 23. srpen 2025 Odesláno 23. srpen 2025 Vůbec nevidím vozík (a to mám velký). A když ho vidím v zrcátkách, už je pozdě. Dnes jsem trénoval couvání podle zadní kamery A ještě pomůže, když si zvednu sedačku. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. srpen 2025 Odesláno 23. srpen 2025 je to změnou auta , za 14 dní bude po problému s couváním Péťa, Dave_k a Hafity ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. srpen 2025 Odesláno 23. srpen 2025 (upraveno) před 2 hodinami, Péťa napsal: Vůbec nevidím vozík (a to mám velký). A když ho vidím v zrcátkách, už je pozdě. Dnes jsem trénoval couvání podle zadní kamery A ještě pomůže, když si zvednu sedačku. Davají na vozik aby byl lepe vidět v zrcátkách takový ty gumový tykadla s pozičkou, třeba by to pomohlo. Upraveno 23. srpen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 23. srpen 2025 Odesláno 23. srpen 2025 přesně ty pozicky mam na kare a parada ale kára je širší než auto teda…. Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. srpen 2025 Odesláno 23. srpen 2025 původní záměr byl vyměnit baterku na moto, ale ztroskotal jsem na nemožnosti odemknout sedlo pod kterym ta baterka je , posledni stavitko se kouslo....takze je z toho puldenní sr aní MJSytic, Pepito, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 23. srpen 2025 Odesláno 23. srpen 2025 (upraveno) já byl včera v ostravě a chcu jet zpátky a nějak nefungovalo to bezklíčové ovládání na Forze , tak se s tím drbu pod barákem snad 20 minut a přitom stačilo zmáčknout symbol klíče na el. kartě--jednou tyhle elektronické vy*jeby nepřežiju samozřejmě návod mám pod sedlem a tam se taky nedostaneš... ( budu ho vozit radši v kapse) Upraveno 24. srpen 2025 uživatelem ozzy56 Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 23. srpen 2025 Odesláno 23. srpen 2025 @Péťa taky jsem viděl že když nebyl vidět vlek tak že si otevírali páté dveře aby ho viděli vnitřkem. Nevím jaký máš vlek ale protože s jinými vozy jsi couval bezproblémově tak by mohlo stačit pro pár jízd ze začátku vrazit vzadu do sloupku u sajtny na každý roh klacek aby jsi lépe viděl konec vleku. Ale úplně nejlepší je nainstalovat pozičky taky jsem je na svůj vlek dodělával abych ho za H1 viděl aspoň trochu. Protože já jsem poslední 3-4 roky nemožnej co se týče práce ve výškách a už jako 4-5 šprušel žebříku je problémovej tak musím co se dělá ve výšce přehrát na někoho a už dva roky říkám že potřebuju natřít střechu na garáži vloni už jsem koupil barvu a dnes to vyšlo že měl brácha čas ale zklamala nás technika takže nastříkal asi tak 30 cm štráfek na jedné půlce střechy a pistole z Lidlu se zastavila. Takže to natíral štětkou. Ale je to hotové na jednu vrstvu a snad to stihlo zaschnout než přišla ta přeháňka. Péťa ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 23. srpen 2025 Odesláno 23. srpen 2025 Včera jsem dodělal a odevzdal Fusiona podstatně dřív, než jsem čekal, tak jsem se odpoledne pasoval na sádrokartonáře A dnes už zas u "své" - nový zadní třmen, kotouče a destičky. Citovat
dýzl Odesláno 23. srpen 2025 Odesláno 23. srpen 2025 Dnes jsme se se synem dokopali k tomu vyklidit kola z jeho nového povozu, vše v pohodě ale když jsem vylézal zpoza výtahu po podestou, v předklonu, následovalo zakopnutí o dekl na šachtě HUP? či co to je, následoval držkopád a... levá paže po vyšetření ortopedem v závěsu, ono je to lepší než volně-stejně s ní od pádu nedokáži hnout. A aby to nebylo málo, měli jsme odpo na návštevu, při zastávce v lidlu na zakoupení malé pozornosti domácí jsem uhýbal někomu a přes vykocenou paletu s kečupy jsem upadl po zádech =zase hnutí s ramenem a jako bonus několik rozbitých lahví a já cely se v tom vyválel. z návštěvy nebylo nic, a snad v lidlu pochopí, že tak zaskládané uličky nejsou to pravé ořechové. Resumé- pár dnů kašlu na jakoukoliv práci a řízení, bude muset syn nebo moje-po těch víc jak dvou letech neřízení ji to dnes šlo dobře. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 24. srpen 2025 Odesláno 24. srpen 2025 údajně je tady největší sucho za posledních 60 let, říkali v TV, budu jim to věřit, bo skoro celou letošní sezonu vozím vodu, tak fčil dalších 200 litrů včera jen tak ze zvyku než jdu spát přepínám kanály na TV--6 po sobě jdoucích mělo reklamu Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.