Medvěd Odesláno 6. srpen 2025 Odesláno 6. srpen 2025 Takovým lidem se auta prodávají nejlíp (i když logicky ne za nejvíc) a je dobře, že pořád jsou. Tak jen ať do půl roku nezačne vymrzovat, že tohle nebo tamto mu nefunguje - ale věřím, že vše bude cajk Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. srpen 2025 Odesláno 6. srpen 2025 O takových lidech který takhle auta kupují platí že o nich opravdu nikdy podruhé neslyšíš pokud teda za čas neprodáváš jiné auto a on na něj nemá zálusk. Soused takhle auta kupuje pořád. Naposled koupil Renaulte Trafica 9 seslovou dodávku. Našel to na bazoši bylo to v ten moment nejlevnější auto na trhu ostatní se nabízeli cca 400 tohle bylo 300 takže rozhodnutí bylo vcelku rychlé v Po večer našel v Út ráno to obvolal ve St jsme pro to jeli frajer prodávající tady to leží projeďte se prohlížejte a pak mi řekněte částku kolik nabízíte ALE ve smlouvě bude takováhle částka a že jste koupil soubor ND a nechci o Vás už nikdy slyšet. Ač jsme jeli vybavení na klasickou prohlídku auta tedy DIAG, měřák laku tak nějak nastudované kde na autě bývají vady nakonec prohlídka hotová za 10 minut včetně projížďky pak soused vyřkl nabízenou cifru a prodávající jen neuslyším o Vás ne nemám důvod abych Vás dál obtěžoval maximálně kvůli přepisu na to prodávající to přepíšem hned jedeme na úřad. Dojeli jsme na úřad tam jsme přišli byli jsme 3 v řadě k okýnku než došla řada tak vypsaly tu žádost za rohem na chodbě předaly peníze a zvonila vyvolávačka k okýnku. No v 11 jsme vyjížděli z Prahy ve 14 jsme byli zpátky auto koupený přepsaný jo byli jsme proto v Mostě. Soused hned říkal hele za ty prachy bych byl blbej to tam nechat přes zimu udělám GO motoru a není důvod aby to nejezdilo dál a ještě mě prachy zbydou z toho co mám na to připraveno. Auto udělalo necelé 2000 km a padlo DPF takže udělá čištění no skončilo to tím že se pustil rovnou do té GO a vycuknul motor ven dělá na tom po chvilkách tejden a neslyšel jsem že by řekl mu zavolám co mě prodal za cajk. Citovat
Charlie 607 Odesláno 6. srpen 2025 Odesláno 6. srpen 2025 Mám to stejně, zkontroluju, prohlídnu co potřebuju a buď beru nebo ne. Každopádně nikdy jsem dál nic neřešil, pokud něco je to už můj problém, však je to většinou staré ojeté auto. A ono co si budem, ty ceny za který kolikrát auto vezmu to by mi hanba fackovala prodávajícího jakkoliv obtěžovat. ozzy56, Hafity a Dave_k ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. srpen 2025 Odesláno 6. srpen 2025 Přesně jak píšeš. Hele na auto měl nachystáno cca 380 s tím že něco má ještě na první servis auto koupil o víc jak 130 levněji takže jak říká z toho balíku mě ještě zbyde tak proč bych s něčím toho prodávajícího otravoval. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. srpen 2025 Odesláno 6. srpen 2025 (upraveno) jenže chlapi, na to co píše @Charlie 607 musíte mít úroveň..., nedá se nikde koupit, tohle roste v rodině... bohužel dneska jsou IN zm*rdi, co si auto vlastně koupit nechtějí--jen půjčují na dovolenou a pak ho chtějí vrátit navíc pro okolí těchto lidí jsou největší borci... Upraveno 6. srpen 2025 uživatelem ozzy56 Péťa ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. srpen 2025 Odesláno 6. srpen 2025 (upraveno) Teda nikdy by mě nenapadlo prodávajícímu zpětně volat, že se posralo tohle a tamto xD A to moje nejdražší auto je moje 307 kterou jsem koupil před 10 lety za 76k. Manželky hatch stál 30, 307 sw 45 a teď 807 10 litrů. A všechno krásně slouží. Prostě si to projdu, udělám si obrázek, jiný tyhle auta stojí tolik a tolik, tohle a tohle je špatný, narvu do toho tolik a tolik, vyplatí se, jo/ne. Ani sebelepší mechanik nepozná, jestli se za půl roku nevysere vstřik, fap apod... Ale hádám to je nejspíš tou mentalitou koupím levněji se závadou a udělám si sám. Upraveno 6. srpen 2025 uživatelem VojtouNerCZ Hafity, Charlie 607 a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
oddie Odesláno 6. srpen 2025 Odesláno 6. srpen 2025 Tak kupuje se takhle dobře, což o to, horší je prodávat... Péťa a Charlie 607 ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 6. srpen 2025 Odesláno 6. srpen 2025 (upraveno) Ja se s tim potkal u kamaradu, kterym se zkousely vracet auta a motorky pro "skrytou vadu"... chapej, 20-25 let stara vrana za desetinu ceny nove, a stejne se nasli taci, co pak reklamovali tu spojku, tamhle ze po nejakych kilometrech klepal ventil, tamhle ze dvoutakt po 500km zadrel... a dle soucasneho zakoniku jaksi nelze odvolat odpovednost za vady... Upraveno 6. srpen 2025 uživatelem sitler Citovat
Hafity Odesláno 6. srpen 2025 Odesláno 6. srpen 2025 před 2 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Ani sebelepší mechanik nepozná, jestli se za půl roku nevysere vstřik, fap apod... To by chtělo někam vytesat.... dýzl ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. srpen 2025 Odesláno 6. srpen 2025 (upraveno) Tak začíná akce vrata... Sloupky jsou ukotvený, příští týden jedu pro vingle. 807 je po geometrii a začínám dávat do kupy karoserii na zbořené 307. Nebude to úplně top ale lepší než ty provalený dveře a lemy. Takže kladivo, kit a brousím a brousím. Upraveno 6. srpen 2025 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
ozzy56 Odesláno 6. srpen 2025 Odesláno 6. srpen 2025 dnes jsem si chtěl narýžovat něco zlata, bo v bedně mám už trochu na dně , ale howno jako vždy -- já kujva nikdy nic nevyhrál, ani tu blbou flašku bílého někde v tombole , Sportku jsme jeli v kolektivu snad 30 roků a bylo to nalej-vylej, ale spíše vylej..., aspoň že to známé přísloví má něco do sebe--ženu mám hodnou a děcka taky, tak k čemu prachy... jel jsem zrovna kolem pumpy, když naskočilo ujetých 100 km, včera jsem dolil po hrdlo z kanystru, tak jsem zkusil natankovat--a přístrojovka ukazuje přesně , rovné 2 litry Pepito ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 6. srpen 2025 Odesláno 6. srpen 2025 S reklamovanim autam mam tez celkem velkou zkusenost - a resume od pravnika - klidne muzeme jit reklamovat "ale" musi se udelat nejaky posudek - soud - odvolani - a ikdyz pominu ze cena je mala bylo to pred cca 25roky pri cene tehdy 88tis bude spaltka jiste nejista ne vetsi jak 500Kc a pocitej ze bude tak max 7x do roka aby pan naplnil dobrou "vuli" - tak jsem zatlacil slzu motor se rozebral udelala se komplet GO a dalsich snad 380tis jezdil aby se nasledne auto prodalo v aukci na Aukru za tehda nevim presne ale nebylo to vic jak 4tis jako pojizdne ND s STK a co cert nechtel .... Pan kupujici vecer poslal mail ze s tim ani nedojel domu a ze si mysli ze jsem o tom vedel ..... tak mu odpovidam pritahnete to zpatky ja vam dam ty cca 4tis a pokud jste cekal ze to bude "vonavka" na dalsich 10roku jezdeni tak proste smula - za tuto cenu neporidite ani kolo. A tim jsem se naucil ze pokud prodavame tak jako dojete na ND za zustatek cca 10_20tis a je me jedno co s tim kupuici udela. A k nasemu povozu - byl to hlavni spojkovy valec - vymenil se i pracovni na prevodovce trosku se cekalo na tesnici gumicky - u nas nejsou tak se objednavalo v Pl a ted jen chvilku jezdit a znovu prevzdusnit - nerozumim tomu ale spojky "zlobi" a odvzdusnit je je takove male peklo - a to mame pretlakove i podtlakove udelatko na odvzdusnovani ... Hlavni je ale ze vrcime a nevrcim ja - v patek jedu nas vyhlaseny Decin tak doufam ze prijedu v pohode a ne jako minule Citovat
pavelu96 Odesláno 7. srpen 2025 Odesláno 7. srpen 2025 Předevčírem Německo Včera Francie a dnes Švýcarsko 20250807_095658.mp4 ozzy56, radim.1008, Pepito a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Péťa Odesláno 7. srpen 2025 Odesláno 7. srpen 2025 Já dnes něco ulovil A teď kolem nás letí pulitr regius, Zodiak, BubakGS a 4 další ohodnotil 7 Citovat
pavelu96 Odesláno 7. srpen 2025 Odesláno 7. srpen 2025 Nám tady taky pořád něco litá - jsme v kraji Barona von Zeppelin regius, Péťa, Weri 605 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Zodiak Odesláno 7. srpen 2025 Odesláno 7. srpen 2025 (upraveno) Dnes nová střecha na dřevníku z polykarbonátu. Dělal jsem "přinesšroubek" a "podejlaťku". Mezitím kontrolní diagnostika cécéčka a pulírování. Jen pravačkou, neb cirkulová levačka imrwére protestuje. @pavelu96 Zeppelin nebyl baron, ale Graf Ferdinand von Zeppelin - hrabě. A pokud jsi ve Švýcarsku, tak ano, se vzducholoděmi začínal u Bodamskéno jezera, ale byl to Němec, narodil se v Kostnici, zemřel v Berlíně. Převážně v Německu konstruoval vzducholodě. "Švajc" jeho kraj rozhodně nebyl, je tam město, které se jmenuje jako moje příjmení, občas si píšu zdvořile s tiskovou mluvkou na info@basel.com takže něco málo znám. Upraveno 7. srpen 2025 uživatelem Zodiak Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 8. srpen 2025 Odesláno 8. srpen 2025 Dnes na skok ve Švédsku () Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. srpen 2025 Odesláno 8. srpen 2025 (upraveno) @pavelu96 koupil sis soukromý tryskáč ?? dneska zas nápad--rozhledna Dalimilka--proč to ti chu*ji stavjaju na kopcu ?? srdce mi navrchu málem vyskočilo z košule , ujeto 210 km na skútru a dva kilometry pěšky do kopca , jinak fajny oběd, počasi super, co vic by čověk chtěl... Upraveno 8. srpen 2025 uživatelem ozzy56 Klemoň, Pepito a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 8. srpen 2025 Odesláno 8. srpen 2025 @ozzy56 to je "malé Švédsko" v Německu - ostrov Mainau u Bodamského jezera - vlastní ho (spravuje) švédská královská rodina ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.