Charlie 607 Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 Já dneska celý den v Německu, objevil jsem tam malou šikovnou kajutovku za pakatel, navíc se slušnou výbavou, tak se jelo. Určená pro dědu a kluk už by jí taky mohl provětrat. Celkem 1000km, v 6 ráno odjezd, v 19hod zaparkováno doma. Charlie 1, Pepito, VojtouNerCZ a 7 další ohodnotil 10 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. červen 2025 Odesláno 14. červen 2025 dneska ve Zlatých Horách na zmrzlině , zrovna se konala rekonstrukce bitvy z 18 století , Prusko vers. Marie Terezie..., tuhle bitvu sice vyhrála, ale válku o Slezsko prohrála tak mě tak napadlo -- jak se tam mečovali a lítali na koních, že bych je samopalem sejmul všechny a bitvu vyhrál pavelu96, Charlie 607, regius a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 14. červen 2025 Odesláno 14. červen 2025 Ráno s Pavlem na slíbené škole bezpečné jízdy na polygonu v Mostě a teď ješté + brácha na KAMELOTech v Hradci Králové Život někdy vymyslí strašný zvěrstva Citovat
petrinza Odesláno 14. červen 2025 Odesláno 14. červen 2025 Dnes odpoledne koupání v Černém moři. Sozopol, Bulharsko. Přesun asi 850 km. Utopili jsme naší 7 let starou video kameru . Takže další videa do filmu jen přes mobil. Záznamy na kartě snad přežily. Hranice Srbska a Bulharska zabraly přesně hodinu, další hodinu dnes sebral časový posun. Největší řidičský zážitek byla otočka a návrat na sjezd po uzavření dálnice kvůli dopravní nehodě. Péťa ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 14. červen 2025 Odesláno 14. červen 2025 V 13. 6. 2025 at 19:27, radim.1008 napsal: @Zodiak držím palce s RCZetkem... ... Zítra má po obědě vystoupení se školou a poté odjezd na jižní Moravu na oslavu narozenin kamarádky a jejího manžela. Vystoupení se povedlo, na jižní Moravě je o mě postaráno. Radek Hurvajz, PaKr, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Péťa Odesláno 14. červen 2025 Odesláno 14. červen 2025 Před hodinou, Medvěd napsal: + brácha na KAMELOTech v Hradci Králové @Medvěd V HK je teď Rock for People. Byl Kamelot vůbec slyšet? Citovat
Medvěd Odesláno 14. červen 2025 Odesláno 14. červen 2025 (upraveno) V pohodě A při tom RFP je hned vedle Akorát končime a valíme směr Praha Upraveno 14. červen 2025 uživatelem Medvěd Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 15. červen 2025 Odesláno 15. červen 2025 před 15 hodinami, Medvěd napsal: Ráno s Pavlem na slíbené škole bezpečné jízdy na polygonu v Mostě Zrovna dnes vyšel článek, že to v Mostě opět nemají jednoduché: https://zpravy.aktualne.cz/domaci/exekuce-kvuli-tomu-ze-neomezil-hluk-jak-naridil-soud-je-autd/r~1d95be5a46b511f09a9dac1f6b220ee8/ Citovat
PaKr Odesláno 15. červen 2025 Odesláno 15. červen 2025 V 13. 6. 2025 at 19:35, petrinza napsal: jsme dnes dorazili do Sremske Mitrovice. @petrinza pas předpokládám máš, takže to neřešíš ale jak je to s přihlašovací povinností ( na policii) v Srbsku, když tam nocuješ jenom jednu noc ? Citovat
Medvěd Odesláno 15. červen 2025 Odesláno 15. červen 2025 (upraveno) Srbsko jde i na OP Jinak jsme dnes mj. navštívili veteran muzeum a rozhlednu v Pavlíkově. Muzeum mě množstvím zajímavých exponátů překvapilo, čekal jsem toho míň. Tohle množství by určitě sneslo větší prostory, ale zase sehnat je a ten nájem ... Mě nejvíc překvapila motorka Hercules s Wankelem, Enfielda s dieselem už jsme někde viděli - měli i starýho Peugeota Odkaz na fotky Výlet 15. 6. 2025 Veteranmuzeum Pavlíkov od dkmedved na Rajčeti - https://www.rajce.idnes.cz/dkmedved/album/vylet-15-6-2025-veteranmuzeum-pavlikov Galajdu dnes řídil junior, který se v poslední době stal fotrvozičem a až na pár excesů se spojkou asi 250 km dlouhý výlet dal na pohodu Upraveno 15. červen 2025 uživatelem Medvěd pavelu96, radim.1008 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 15. červen 2025 Odesláno 15. červen 2025 Dnes jsme před obědem vyrazili zpět z jižní Moravy. Vzal jsem to jako vždy od Rajhradu s tím, že natankuji na Onu. Ale když jsem viděl frontu skoro až do odbočovacího pruhu, jel jsem dál. A to byla chyba. Kdybych si vystál frontu ke stojanu, tak bych se už na D1 nedostal a jel dál přes město kolem výstaviště. Sjel jsem tak na 194km na D1, kde jsme na 190km ke sjezdu na Svitavy jeli hodinu. No spíš stáli, kvůli nehodě za sjezdem směrem na Prahu. Potom už cesta docela šla. Ale těch 140km domů jsme jeli 3,5h. Včera odpoledne tam rovné 2h. Medvěd a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 15. červen 2025 Odesláno 15. červen 2025 No a odpoledne jsme v kempu Na rybárně potkali tuhle krasavu Slečna u auta se hrozně divila, když jsem jí přesvědčoval, že má RZ přesně o 100 čísel nižší než by měla vzhledem k označení vozu mít. Pak mě ale odzbrojila informací, že auto mají s přítelem chvilku a on že je naopak za číslo rád, páč nějak koresponduje s jeho datem narození radim.1008, Pepito, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
petrinza Odesláno 15. červen 2025 Odesláno 15. červen 2025 @PaKr - jak píše Medvěd, Srbsko jde na OP, spali jsme na hotelu, takže o nic dalšího než check in jsme se starat nemuseli. Pas jsme vytáhli až dnes na turecké hranici. Z těch přechodů do a z EU to bylo nejrychlejší, necelých 40 minut. Teď jsme v Istanbulu, k Modré mešitě a Aye Sofie je to 5 minut pěšky. Mají tu horko a ochladili jsme se v cisterně Yerebatan. Autem v úzkých uličkách Istanbulu - to byl zajímavý zážitek. PaKr a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 15. červen 2025 Odesláno 15. červen 2025 Před hodinou, radim.1008 napsal: Potom už cesta docela šla. Ale těch 140km domů jsme jeli 3,5h. Včera odpoledne tam rovné 2h. Nebreč. Je to všude stejné. Já v pátek do Klatov cca 2 hodiny a zpět z Plzně - což je "nepatrně" blíže, něco málo přes 3,5 hodiny Citovat
oddie Odesláno 15. červen 2025 Odesláno 15. červen 2025 Nevím, jestli to mám přiznat, ale - půjčili jsme si ELEKTRO kola a vyjeli si na Sliezsky dom a Popradske pleso. Po včerejším drsném pěším výletě to prostě chtělo nějakou oddechovku Charlie 1, Pepito, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 15. červen 2025 Odesláno 15. červen 2025 (upraveno) Iránci útočili i na Černém Mostě . . . EDIT: škoda že jsem nestihl natočit ten skupinový průlet v zatáčce VID_20250614_120558.mp4 Upraveno 15. červen 2025 uživatelem Klemoň Pepito ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 16. červen 2025 Odesláno 16. červen 2025 V sobotu ráno jsem začal malovat ten skládek u našich někdy okolo oběda jsem to měl hotové a ještě tam zbývalo položit ve dveřích dvě dlaždice a dobetonovat takové kousky které jsem původně chtěl řezat z dlaždic ale po domluvě s investorkou( máti) jsem to jen zabetonoval chvilku před obědem dorazila ségra s Pepínem tak jsem ho hned zapřáhnul ať se taky něco přiučí. No a něco kolem 14 jsem dodělal poslední dlaždici ještě s tam bude muset udělat přechod z kotelny ale to není věc která by bránila užívání. V neděli jsem se po ránu věnoval 807 musel jsem shodit pravou těhlici a poloosu a protože to šlo nad očekávání bezproblémově ( doma v garáži na zemi je to jiné než na zvedáku v dílně) tak jsem se vrhnul ještě na ty regály v klídku výletním tempem jsem si s tím hrál od 10 asi do 14 takže akce sklad byla včera ukončena sice jsem mírně překročil rozpočet ale v původním plánu nebylo počítáno s takovouto regálovou sestavou. Citovat
Pepito Odesláno 16. červen 2025 Odesláno 16. červen 2025 Ahoj Pežoťáci. Tak vám musím poreferovat průběh mé léčby po operaci. První tři dny docela v pohodě, čtvrtý den mi to nateklo jako prase, měl jsem ještě větší bouli jak předtím, ta tekutina co se mi tam nahromadila tlačila , že mě málem praskly ty stehy, tak jsem musel ve středu ráno jet na pohotovost do Olomouce, tam mě to rozřízli, vymačkali, dali mi dren a jel jsem domů. Ve čtvrtek dobrý, ale v pátek jsem jel na plánovanou kontrolu, kde mi opět vyndali dren a do soboty do rána mi to zas tak nateklo a strašně to bolelo, že jsem do rána nespal. Tak jsem jel v sobotu ráno zase na pohotovost kde mi to znovu rozřízli a vymačkávali mi to, takovou bolest už jsem dlouho nezažil, mě to bolelo všude v okolí té rány, mezi ramenem, krkem a lopatkou. Byl jsem úplně vyřízený. Měl jsem z toho zánětu teplotu 38,7°C. Tak mi mi tam zase dali dren, jakousi rukavičku jak tomu říkají a v neděli jsem musel jet na převaz, kde mě zase bolestivě vymačkávali hnis a dnes jsem tam byl znovu a zítra musím opět na převaz. Co bude dál nevím, prožívám bolesti co bych nikomu nepřál je to hnus. A to na mě ještě včera byla sestra na urgentu pěkně nepříjemná, prej že si za to můžu sám! To nepochopíš. V pátek jsem se měl dozvědět výsledky z histologie a ještě je nemají, takže jsem i z toho docela nervózní. Buďte hlavně všichni zdraví. regius, Klemoň a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Fruktis Odesláno 16. červen 2025 Odesláno 16. červen 2025 @Pepito ať se brzy uzdravíš. Manželce zatáhli v porodnici do jizvy po cisaři zlatýho streptokoka ( nebo jak se ten bastart bakteriovej jmenuje) a normálně ji pustili domů, že to nic není. samozřejmě do druhého dne dostala horečky a tak se mazalo zpět na pohotovost. tam se mladá doktorka divila jak ji mohli vůbec pustit, hodinu ji to čistila a dala ji do toho kus sterilniho obkladu s dezinfekcí, k tomu širokospektrální antibiotika, a večer jsem ji to z tý jizvy tahal. Taky zážitek na celý život. je to osm let a jako by to bylo včera jak z ni tahám metr dlouhý cár. Ale naštěstí to zabralo, tak jsme to absolvovali jen jednou. Hrozil každý den stejný proces. Nevrlou sestrou se nenech odbýt. Jinak já po pár zaměstnaneckých kotrmelcích a přemetech zakotvil v jedné pražské nemocnici nedávno mediálně známou toho kdo mi bude dělat daňový přiznání už teď lituju Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 16. červen 2025 Odesláno 16. červen 2025 @Pepito Tak ať to vše dobře dopadne. Klemoň a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.