Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dneska ve Zlatých Horách na zmrzlině , zrovna se konala rekonstrukce bitvy z 18 století 👍, Prusko vers. Marie Terezie..., tuhle bitvu sice vyhrála, ale válku o Slezsko prohrála 🙄

tak mě tak napadlo -- jak se tam mečovali a lítali na koních, že bych je samopalem sejmul všechny a bitvu vyhrál  🙈😂😂

DSCN0041.JPG

DSCN0042.JPG

Odesláno

Ráno s Pavlem na slíbené škole bezpečné jízdy na polygonu v Mostě a teď ješté + brácha na KAMELOTech v Hradci Králové

Život někdy vymyslí strašný zvěrstva

20250614_192714.jpg

20250614_192708.jpg

20250614_192646.jpg

Odesláno

Dnes odpoledne koupání v Černém moři. Sozopol, Bulharsko. Přesun asi 850 km. Utopili jsme naší 7 let starou video kameru 😞. Takže další videa do filmu jen přes mobil. Záznamy na kartě snad přežily. Hranice Srbska a Bulharska zabraly přesně hodinu, další hodinu dnes sebral časový posun. Největší řidičský zážitek byla otočka a návrat na sjezd po uzavření dálnice kvůli dopravní nehodě.20250614_212241.thumb.jpg.b098d7efa4c5853a3b9e290b24dc454d.jpg

Odesláno
V 13. 6. 2025 at 19:35, petrinza napsal:

jsme dnes dorazili do Sremske Mitrovice.

@petrinza pas předpokládám máš,  takže to neřešíš ;) ale jak je to s přihlašovací povinností ( na policii) v Srbsku, když tam nocuješ jenom jednu noc ?

Odesláno (upraveno)

Srbsko jde i na OP

Jinak jsme dnes mj. navštívili veteran muzeum a rozhlednu v Pavlíkově. Muzeum mě množstvím zajímavých exponátů překvapilo, čekal jsem toho míň. Tohle množství by určitě sneslo větší prostory, ale zase sehnat je a ten nájem ...

Mě nejvíc překvapila motorka Hercules s Wankelem, Enfielda s dieselem už jsme někde viděli - měli i starýho Peugeota
image.thumb.png.df284e185a2a9216f7a8266002ac4fda.png

Odkaz na fotky Výlet 15. 6. 2025 Veteranmuzeum Pavlíkov od dkmedved na Rajčeti - https://www.rajce.idnes.cz/dkmedved/album/vylet-15-6-2025-veteranmuzeum-pavlikov

20250615_111836.jpg

Galajdu dnes řídil junior, který se v poslední době stal fotrvozičem a až na pár excesů se spojkou asi 250 km dlouhý výlet dal na pohodu

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Dnes jsme před obědem vyrazili zpět z jižní Moravy. Vzal jsem to jako vždy od Rajhradu s tím, že natankuji na Onu. Ale když jsem viděl frontu skoro až do odbočovacího pruhu, jel jsem dál. A to byla chyba. Kdybych si vystál frontu ke stojanu, tak bych se už na D1 nedostal a jel dál přes město kolem výstaviště. Sjel jsem tak na 194km na D1, kde jsme na 190km ke sjezdu na Svitavy jeli hodinu. :roll No spíš stáli, kvůli nehodě za sjezdem směrem na Prahu. Potom už cesta docela šla. Ale těch 140km domů jsme jeli 3,5h. :rollVčera odpoledne tam rovné 2h. :myslim

Odesláno

No a odpoledne jsme v kempu Na rybárně potkali tuhle krasavu

image.thumb.png.f7a2a973c652d2911db76e50e14b89df.png

image.thumb.png.6ea1f1f69b7f2c04d40f20128b482552.png

image.thumb.png.f2cb2f46baabf6ce9b94407f74d92eb3.png

Slečna u auta se hrozně divila, když jsem jí přesvědčoval, že má RZ přesně o 100 čísel nižší než by měla vzhledem k označení vozu mít.
Pak mě ale odzbrojila informací, že auto mají s přítelem chvilku a on že je naopak za číslo rád, páč nějak koresponduje s jeho datem narození

Odesláno

@PaKr - jak píše Medvěd,  Srbsko jde na OP, spali jsme na hotelu, takže o nic dalšího než check in jsme se starat nemuseli.

Pas jsme vytáhli až dnes na turecké hranici. Z těch přechodů do a z EU to bylo nejrychlejší, necelých 40 minut. Teď jsme v Istanbulu, k Modré mešitě a Aye Sofie je to 5 minut pěšky. Mají tu horko a ochladili jsme se v cisterně Yerebatan. Autem v úzkých uličkách Istanbulu - to byl zajímavý zážitek.

Odesláno
Před hodinou, radim.1008 napsal:

Potom už cesta docela šla. Ale těch 140km domů jsme jeli 3,5h. :rollVčera odpoledne tam rovné 2h. :myslim

Nebreč. Je to všude stejné. Já v pátek do Klatov cca 2 hodiny a zpět z Plzně - což je "nepatrně" blíže, něco málo přes 3,5 hodiny  :roker

Odesláno

V sobotu ráno jsem začal malovat ten skládek u našich někdy okolo oběda jsem to měl hotové a ještě tam zbývalo položit ve dveřích dvě dlaždice a dobetonovat takové kousky které jsem původně chtěl řezat z dlaždic ale po domluvě s investorkou( máti) jsem to jen zabetonoval chvilku před obědem dorazila ségra s Pepínem tak jsem ho hned zapřáhnul ať se taky něco přiučí. No a něco kolem 14 jsem dodělal poslední dlaždici ještě s tam bude muset udělat přechod z kotelny ale to není věc která by bránila užívání. V neděli jsem se po ránu věnoval 807 musel jsem shodit pravou těhlici a poloosu a protože to šlo nad očekávání bezproblémově ( doma v garáži na zemi je to jiné než na zvedáku v dílně) tak jsem se vrhnul ještě na ty regály v klídku výletním tempem jsem si s tím hrál od 10 asi do 14 takže akce sklad byla včera ukončena sice jsem mírně překročil rozpočet ale v původním plánu nebylo počítáno s takovouto regálovou sestavou.

Odesláno

Ahoj Pežoťáci. Tak vám musím poreferovat průběh mé léčby po operaci. První tři dny docela v pohodě, čtvrtý den mi to nateklo jako prase, měl jsem ještě větší bouli jak předtím, ta tekutina co se mi tam nahromadila tlačila , že mě málem praskly ty stehy, tak jsem musel ve středu ráno jet na pohotovost do Olomouce, tam mě to rozřízli, vymačkali, dali mi dren a jel jsem domů. Ve čtvrtek dobrý, ale v pátek jsem jel na plánovanou kontrolu, kde mi opět vyndali dren a do soboty do rána mi to zas tak nateklo a strašně to bolelo, že jsem do rána nespal. Tak jsem jel v sobotu ráno zase na pohotovost kde mi to znovu rozřízli a vymačkávali mi to, takovou bolest už jsem dlouho nezažil, mě to bolelo všude v okolí té rány, mezi ramenem, krkem a lopatkou. Byl jsem úplně vyřízený. Měl jsem z toho zánětu teplotu 38,7°C. Tak mi mi tam zase dali dren, jakousi rukavičku jak tomu říkají a v neděli jsem musel jet na převaz, kde mě zase bolestivě vymačkávali hnis a dnes jsem tam byl znovu a zítra musím opět na převaz. Co bude dál nevím, prožívám bolesti co bych nikomu nepřál je to hnus. A to na mě ještě včera byla sestra na urgentu pěkně nepříjemná, prej že si za to můžu sám! To nepochopíš. V pátek jsem se měl dozvědět výsledky z histologie a ještě je nemají, takže jsem i z toho docela nervózní. Buďte hlavně všichni zdraví. 😪🙃👋:papa

IMG_20250614_124710.jpg

IMG_20250615_180609.jpg

Odesláno

@Pepito ať se brzy uzdravíš.

Manželce zatáhli v porodnici do jizvy po cisaři zlatýho streptokoka ( nebo jak se ten bastart bakteriovej jmenuje) a normálně ji pustili domů, že to nic není. samozřejmě do druhého dne dostala horečky a tak se mazalo zpět na pohotovost. tam se mladá doktorka divila jak ji mohli vůbec pustit, hodinu ji to čistila a dala ji do toho kus sterilniho obkladu s dezinfekcí, k tomu širokospektrální antibiotika, a večer jsem ji to z tý jizvy tahal. Taky zážitek na celý život. je to osm let a jako by to bylo včera jak z ni tahám metr dlouhý cár. :blicismajlik Ale naštěstí to zabralo, tak jsme to absolvovali jen jednou. Hrozil každý den stejný proces.

Nevrlou sestrou se nenech odbýt.

Jinak já po pár zaměstnaneckých kotrmelcích a přemetech zakotvil v jedné pražské nemocnici nedávno mediálně známou :D toho kdo mi bude dělat daňový přiznání už teď lituju :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...