Medvěd Odesláno 11. červen 2025 Odesláno 11. červen 2025 (upraveno) Tak junior má praktický za sebou. Dal 247 bodů z 260 možných, takže z toho vylezla krásná 1 Jsem hrdý a pyšný otec (já praktický udělal dík spolužákovi a tomu, že jsme dělali ve dvou) Teď ještě za týden nezmrvit ústní a za rok může mazat k matuře ve větším klidu Upraveno 11. červen 2025 uživatelem Medvěd jarokare, Hafity, Radek Hurvajz a 8 další ohodnotil 11 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. červen 2025 Odesláno 11. červen 2025 po nocni smene chvili oddech coz s pritomnosti skolu u baraku jde dost tezko pote sem lezl na strechu sundat antenu od internetu - menim poskytovatele takze uz neni potreba a skousel sem natocit anteni na televiui nejak tak abych chytal vsechny multiplexy - coz se nepodarilo a jelikoz na strechu vede jen jedna pristupova cesta a to stresnim prulezem ke kominu u ktereho mame dany zebrik co pamatuje jeste bitvu na bile hore mel jsem trochu obavy aby me to uneslo BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 11. červen 2025 Odesláno 11. červen 2025 Nebyl to celolak. Jen zadek a střecha se sloupkama. Zbytek kosmetika 22tk. Maximální spokojenost. radim.1008 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 11. červen 2025 Odesláno 11. červen 2025 V Lošticích už začíná bazénová sezóna. Péťa, BubakGS, Zodiak a 4 další ohodnotil 7 Citovat
PaKr Odesláno 11. červen 2025 Odesláno 11. červen 2025 @Béďa Jj, přesně ony. Tak to jsi měl kliku minule s tím jel známej, tak to prošlo ( bez výhrad). Tak jsem si říkal, že v takovém dobrém stavu to dám. A jak jsme byli v jámě a viděl jsem jak prohlíží důkladně ty loukoťe, tak jsem tušil problém. @Pepito byl jsem v Bílovci. Už jsem tam byl na podzim s oběma 307 od švagra. Další možnost byla nechat to zítra v Olomouci na Přerovské, že bych to tam nechal a přesunul se na krev. Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 11. červen 2025 Odesláno 11. červen 2025 @Pepito já se sprchuju konví zavěšenou na větvi , o bazénu si můžu nechat zdát, bo není voda ale pivo a gořalku mám... regius a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 11. červen 2025 Odesláno 11. červen 2025 (upraveno) Také dnes trochu relaxuji. Akorát jsem divnej - já vinař . . . Jooo a k narozeninám něco lepšího Upraveno 11. červen 2025 uživatelem Klemoň Pepito, ozzy56, BubakGS a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 11. červen 2025 Odesláno 11. červen 2025 (upraveno) Klemoňu - to druhý je voňavka? Nebo je to takovej ten keramickej dutej ptáček, co se do něj naleje nějaká tekutina a když do něj pak foukáš, tak on klokotá? Upraveno 11. červen 2025 uživatelem Medvěd Péťa ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 11. červen 2025 Odesláno 11. červen 2025 Bilej rum z Mauricia Pepito, dýzl a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
PaKr Odesláno 12. červen 2025 Odesláno 12. červen 2025 Tak dneska na druhý pokus Technik se jenom podíval a: " To jsou originály, to poznám, taky jsem měl 406 " radim.1008, Dave_k a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
BubakGS Odesláno 12. červen 2025 Odesláno 12. červen 2025 (upraveno) ....haaajzl jeden... Upraveno 12. červen 2025 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek, jsi tu celkem dlouho na to, aby jsi chápal základní pravidla. Pepito, PaKr a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červen 2025 Odesláno 12. červen 2025 @PaKr jojo, někteří technici STK taky jedou v pežotech, takže znají..., neodrbeš PaKr ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 12. červen 2025 Odesláno 12. červen 2025 No dnes jet na TK na jiných kolech by mě ani nenapadlo,kontrolují prakticky vše. Proto mám i veškerá kola co byly s typákem na autech zapsána. Dneska jsou schopny to poslat i ze silnice při kontrole Klemoň a Péťa ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 12. červen 2025 Odesláno 12. červen 2025 @Milan+ no, když tam byly furt, tak jsem nad tím nijak nepřemýšlel. Dokonce kolegyně z práce tam byla několikrát a v pohodě a pak byla jinde vyhodili ji za jiné et. No co, už je to vyřešené. Aspoň jsem vytáhl Coraily gumy už byly na hraně, takže se to spláchlo najednou. Pokud budu oživovat svoji 406, tak to budu řešit až to bude aktuální. Citovat
Zodiak Odesláno 12. červen 2025 Odesláno 12. červen 2025 (upraveno) Včera mě vytahali z cirkulové levačky 23 stehů. Mohu potvrdit, že peroxid vodíku, je doslova živá voda. Jak se mě odchlípla ta mrtvá tkáň a zateklo to pod ni, no nenudím se. Tak dnes jsem se uchýlil do Ducata, co mám na ryby a leduju ruku. Jo a teď jsem si koupil na kabrouše podložky pod RZ černé peugeot-club.com V Hradci Králové je Rok for pípl, ani nepotřebuju hluchátka. Upraveno 12. červen 2025 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky - použij "Upravit" Klemoň, ozzy56, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Zodiak Odesláno 12. červen 2025 Odesláno 12. červen 2025 @pavelu96jj, děkuji za napomenutí. Posledně jsem to zkonil stejně. To víš, stárnu. A bude to horší. Radek Hurvajz, ozzy56 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 12. červen 2025 Odesláno 12. červen 2025 No a přesně tohle jsi měl napsat do toho minulého příspěvku funkcí upravit. Notifikace by mi přišla úplně stejně a nemusíš vytvářet nový příspěvek... Mě už to taky nebaví uklízet po "starejch psech" exkrementy, když nejsou schopni ani po letech dodržovat základní pravidla... Pepito a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Zodiak Odesláno 12. červen 2025 Odesláno 12. červen 2025 @pavelu96 ani jsem se neurazil, ale obávám se, že je to příliš velký trest, za malý prohřešek. Tak často nepíšu. Budiž, nechám si své exkrementy pro sebe. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 12. červen 2025 Odesláno 12. červen 2025 Nevidím důvod, proč by jsi se měl urážet a nechávat si příspěvky pro sebe. Prostě jen dodržuj pravidla - je jich jen 10 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. červen 2025 Odesláno 12. červen 2025 (upraveno) @Zodiak Ale no tak zase se tak moc nestalo, Sice to napsal trošku hustě ale na druhou stranu zase pochopitelně. Kvůli tomu snad nemusíš přestat psát na fórum. Upraveno 12. červen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.