Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak junior má praktický za sebou. Dal 247 bodů z 260 možných, takže z toho vylezla krásná

1

Jsem hrdý a pyšný otec (já praktický udělal dík spolužákovi a tomu, že jsme dělali ve dvou)

Teď ještě za týden nezmrvit ústní a za rok může mazat k matuře ve větším klidu

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

po nocni smene chvili oddech coz s pritomnosti skolu u baraku jde dost tezko :D
pote sem lezl na strechu sundat antenu od internetu - menim poskytovatele takze uz neni potreba :D
a skousel sem natocit anteni na televiui nejak tak abych chytal vsechny multiplexy - coz se nepodarilo 

a jelikoz na strechu vede jen jedna pristupova cesta a to stresnim prulezem ke kominu u ktereho mame dany zebrik co pamatuje jeste bitvu na bile hore mel jsem trochu obavy aby me to uneslo 

Odesláno

@Béďa Jj, přesně ony. Tak to jsi měl kliku;) minule s tím jel známej,  tak to prošlo ( bez výhrad). Tak jsem si říkal,  že v takovém dobrém stavu to dám.  A jak jsme byli v jámě a viděl jsem jak prohlíží důkladně ty loukoťe, tak jsem tušil problém. 

@Pepito byl jsem v Bílovci.  Už jsem tam byl na podzim s oběma 307 od švagra. Další možnost byla nechat to zítra v Olomouci na Přerovské,  že bych to tam nechal a přesunul se na krev.

Odesláno (upraveno)

Klemoňu - to druhý je voňavka?

Nebo je to takovej ten keramickej dutej ptáček, co se do něj naleje nějaká tekutina a když do něj pak foukáš, tak on klokotá?

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

@Milan+ no, když tam byly furt,  tak jsem nad tím nijak nepřemýšlel.  Dokonce kolegyně z práce tam byla několikrát a v pohodě a pak byla jinde vyhodili ji za jiné et.

No co, už je to vyřešené.  Aspoň jsem vytáhl Coraily :D gumy už byly na hraně,  takže se to spláchlo najednou.  Pokud budu oživovat svoji 406, tak to budu řešit až to bude aktuální. 

Odesláno (upraveno)

Včera mě vytahali z cirkulové levačky 23 stehů. Mohu potvrdit, že peroxid vodíku, je doslova živá voda. Jak se mě odchlípla ta mrtvá tkáň a zateklo to pod ni, no nenudím se. Tak dnes jsem se uchýlil do Ducata, co mám na ryby a leduju ruku. Jo a teď jsem si koupil na kabrouše podložky pod RZ černé peugeot-club.com

20250612_131927.jpg

20250612_132001.jpg

V Hradci Králové je Rok for pípl, ani nepotřebuju hluchátka.

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky - použij "Upravit"
Odesláno

No a přesně tohle jsi měl napsat do toho minulého příspěvku funkcí upravit. Notifikace by mi přišla úplně stejně a nemusíš vytvářet nový příspěvek...

Mě už to taky nebaví uklízet po "starejch psech" exkrementy, když nejsou schopni ani po letech dodržovat základní pravidla...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...