Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Já to cejtil dlouho, při větší zátěži v tom najednou píchlo. Po delší době to pak bylo už OK, ale trvalo to celkem dlouho no, ale muže to být i individuální.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Dnes jsem si vyzvedl ve světle širších souvislostí poněkud "přerostlé" vozidlo na letošní putování Banátem.
Přerostlé páč nás jede pouze 5.
Dalo by se sice jet Galaxou, ale v pěti dospělých chlapech s bagáží a třema kytarama se obávám, že by cesta byl očistec. No a druhak Transit byl rezervován už v lednu + složena záloha, tak si těch X tisíc za půjčovné nějak rozebereme
Ráno odjezd na týden do klidu a pohody
image.thumb.png.29a30665658ab2a6d8334e82265bd92b.png

Odesláno

Včera trochu práce doma naložil jsem železo co vozím z dílny a skladuju to doma než je větší množství tohle je někdy od půlky ledna asi no ani jsem všechno nenaložil. 

IMG_20250517_141958_5.jpg

no a minulí týden o prodlouženém víkendu jsem robil tuto 

IMG_20250517_142017_1.jpg    IMG_20250517_142025_6.jpg  IMG_20250517_142039_1.jpg

taková trochu modernizace ještě musím vyměnit podlahu bo už ta překližka není vodovzdorná za ty roky co vlek používám ale protože jsem letos naplánoval u našich nějaké drobné stavební úpravy tak podlahu nechám na podzim nebo zimu abych ji hned nerasoval vožení štěrku apod. 

A dneska bude asi spíš tak jakože odpočinek s ohledem na mizernost počasí.

Odesláno

Myslel jsem si ze kdyz jsem pred casem v polsku vybral hotovost v nejakem Euro ... bankomatu zaplatil jsem za svou blbost neznaleho - kdy to vsichni prec vedi ;) tehdy jsem prisel z vybranych 200zl o 200Kc ....

Ted jsem sel do pobocky kamenne kde byl jejich bankomat - "nejaka polska banka" vyberu 500zl a ...... "servisni poplatek 19zl ???

Dotaz proc je uctovano neco co je v reklame RB banky vse gratis po "celem svete" ??....?
A odpoved takova jaka se dala predpokladat!
Pokud jde o "zpratelenou banku" bude poplatek vracen - pokud nikoliv - pry jsem byl upozornen - ja si to odsouhlasil a tudiz jsem zatizen tim to poplatkem banky ve ktere jsem vybral hotovost.

NE NEBRECIM ze jsem zase naletel a prisel o cca 130Kc - to fakt ne ale brecim ze reklama u nas v CZ nemusi platit v zahranici - takova mala rekneme NEPRAVDA - jen tak info pro ty co mozna
vedi ale nevedi a nebo ty co maji pocit ze je toto naprosto bezna vec - NE pro me - pro me gratis je GRATIS = 0Kc !!

Tak ze hotovost v zahranici je proste drazssi i s RB bankou - a nebo je nutnost hledat ktera banka je zpratelena :mrk

Noo -  jinak po 24letech konecne zkorodovala brzdova trubicka na zadnim pravem kole - dle STK bezna vec uz po 6letech !!!

A stala priprava tretiho rodoveho srazu - uz ladime jen drobne veci ale drti me naprosta ignorace v oblasti komunikace vseobecne!
Proste prace s lidma je nejlepsi bez lidi jinak je to "vo nervy".

Odesláno

@sitler

Jasně že ty pozičky vlek rozšiřujou a taky kvůli tomu jsem je tam dával protože za H1 ten vlek není vůbec vidět a i takhle je to pořád málo abych je viděl pořádně tak bych je potřeboval vyložit ještě tak 1.5-2 cm dál od vleku než jsou, co tomu řeknou na STK se uvidí nicméně " tvrdý " je jen do původní šířky vleku co je přes původní rozměr je měkký na pozičkách. 

@Milan+

no každý zákazník má možnost si vyndané díly odvézt v tom nikomu nebráním ale většině lidí stačí když jim ty demontované díly ukážu někomu stačí když demontované díly vidí na fotce  ale většina lidí v Praze očekává že je těch nepotřebných krámů zbavím. Na druhou stranu raději to odvezu domů kde na to mám vyhrazené místo za kůlnou a jednou za čas (3-5x za rok) to takhle naložím a odvezu do výkupu sám než to nechat hnědočechům zadarmo který tam krouží každej tejden jestli nemám železo. Hele bejvá toho pokaždé 300-400 kg takže to pár korun hodí za který se může koupit třeba chemie na uklízení nebo něco podobnýho.  

Odesláno

@Klemoň  Bohuzel jsem musel vybrat hotovost a ac jsem kacky ceske mel - naletel jsem reklame viz popis.
Ted uz vim ze reklama a skutecnost je jen jedna osubat zakaznika a budu si predem resit tyto veci u nas ;)

Treba v polsku uz jen Kantor nikoliv bankomat - neresim to jen davam avizo pro ostatni ...

Odesláno (upraveno)

Dnes navštívena bitva na Valdštejnských slavnostech. Začátek byl za silného deště a nakonec vévoda drtivě vyhrál za skoro jasného počasí :papa

20250518_143517.jpg

20250518_143526.jpg

Letošní slavnosti byly nejpropršenější a nejchladnější ze všech. Za dva roky snad bude tepleji...

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

My dnes byli na hasičských závodech mládeže zařazených do ligy pardubického kraje v Lukavici. Dopoledne na štafetě dvojic bylo ještě pod mrakem, ale po začátku požárních útoků začalo lejt.

IMG-20250518-WA0001.jpgIMG-20250518-WA0002.jpg

Naštěstí, když šli na základnu kunvaldští hasiči, tak déšť polevil. Útok byl platný, i přes rozpojený spoj na céčku na základně. Vlivem deště někam natekla voda a mašina nechtěla jít do otáček. Ale povedlo se, jako trénink před dalším víkendem, kdy jedou na okresní kolo hry Plamen do Mladkova.

IMG20250518120303.jpg

Třetí disciplínu 4x60m velitel soutěže zrušil. 

Odesláno

@Lihoustyhle EURObankomaty jsou všude. Kde napíšou, že s poplatkem tak hledat jinej, nejlépe nějaký konkrétní banky (žádnej universal). Já třeba mám tohle na kartě zablokovaný, takže bych to neměl ani omylem jako se stalo tobě. Taky mám třeba vypnutý na kartě i DCC převody měn při platbách. Tam tě taky oškubou na poplatcích. ;)

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, pavelu96 napsal:

Dnes navštívena bitva na Valdštejnských slavnostech. Začátek byl za silného deště a nakonec vévoda drtivě vyhrál za skoro jasného počasí :papa

Letošní slavnosti byly nejpropršenější a nejchladnější ze všech. Za dva roky snad bude tepleji...

iDěs o tom píše: https://www.idnes.cz/liberec/zpravy/valdstejnske-slavnosti-dest-bitepvni-pole-kluziste.A250518_173319_liberec-zpravy_jape

"Počasí vypeklo stánkaře"

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

Počasí vypeklo úplně všechny... v sobotu se řušil podvečerní program a nevybíralo se vstupné, takže bude menší výdělek a nižší plat pro brigádníky. Dvojčata mrzla celý víkend na příjezdové bráně a počítáme, že to ještě omarodí :roll

Sice měly zimní oblečení a od neděle jsem jim tam nainstaloval propanbutanovou bombu s teplometem, ale v kombinaci s větrem a deštěm prostě v otevřeném stanu prochladneš... 

Odesláno (upraveno)

Z AliExpressu mi prisly ty stredy na zimni kola -> vic u me ve vlakne o aute.  Uz jsem nenasel, kdo to chtel vedet a nafotit....  Slibil jsem recenzi.. :D 

Upraveno uživatelem BubakGS

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...