ozzy56 Odesláno 30. duben 2025 Odesláno 30. duben 2025 a já mám už 300 km na Forze , za chvilku jedu zas Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 30. duben 2025 Odesláno 30. duben 2025 Dneska večer bacha, můžou se dít věci .... BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 30. duben 2025 Odesláno 30. duben 2025 No a já už jsem zase začal každoroční rituál . . . Počasí se vydařilo ikdyž ráno v 8 hodin ještě se střechou a večer ve 20 už pak také - v triku byla zima ozzy56, Lihous, Pepito a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. duben 2025 Odesláno 30. duben 2025 Dneska taková kratší projížďka do Krnova a zpět, v podstatě na otočku, cestou tam celkem hustý provoz Ale zpátky to šlo, najeto krásných 350 km. Ale paráda, je potřeba se občas vyvětrat a spojit příjemné s užitečným, to je návštěva kamaráda klubáka, klubového optika za účelem nových brýlí radim.1008, pavelu96, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Charlie 607 Odesláno 1. květen 2025 Odesláno 1. květen 2025 Já si jel dnes pro novější ntb pro autodiagnostiku, páč co jsem používal tam už jsem musel být připojenej na síť a taky už mi po aktualizaci něco nechtělo fungovat. A cestou jsem potkával samé veterány: Porsche 911 (ze 70tek), Octavie, Liaz s návěsem jak novej, vojenská Tatra 813 a Volha VB, VW T2. No a zjistil jsem, že tu mají vedle ve vsi na letišti nějaký sraz. Citovat
PaKr Odesláno 1. květen 2025 Odesláno 1. květen 2025 Těch akcí bude dneska určitě hodně. My jsme se byli ráno podívat ve Frýdku a pěkné kousky tam byly pak jsme se ještě zastavili v obi, tak tam bylo taky nějak narváno, asi budou všichni o víkendu zahradničit... ozzy56, dýzl, zbynek..s a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Lihous Odesláno 1. květen 2025 Odesláno 1. květen 2025 Co ze jsem to delal dnes vcera budu delat i zitra ? Vcera odpocinkove odpoledne u laguny hluboko v lese zpestrene vracenim dvou bas plnych prazdnych lahvi - jedna se o retezec cerveno bile znacky se dvema NN .... Pivo koupeno v Horicich ale v Tynisti se povedlo vratit jednu plnou basu a salotne lahve druhe znacky - pracovnik teto provozovny byl ocividne tak trosku ne v pohode ale i tak proc ne - jsme jen lide. Vecer paleni carodejnic na N.Hradku - reportaz je na nasem YT kanale trosku zpozdeni asi o 1hod ale zase jsem poznal par uzasnych lidicek - tak ze nelituji ale naopak jsem rad. Dnes prehozeni koberecku v nasem povoze. Konecne mame prezuto na letnich. Odpoledne trideni veci k digitalizaci - neveril bych jak rychle to narostlo do neuveritelnych rozmeru ... Asi nejvetsi problem se skaldovanim jsou 8mm filmy nasleduji formaty VHS klony 8cky a miniDV .... A zitra ....? Jedu si pro opravenou elektroniku pod Prahu a cestou zpatky se zastavim v Decine - dohodnout par poslednich drobnosti na nas uz treti rodov sraz .... Mozna zustanu v Dc - uvidim jaka bude konstalace. Pohodovej podvecer i vecer Citovat
Medvěd Odesláno 1. květen 2025 Odesláno 1. květen 2025 (upraveno) Dnes v Cerhovicích (pardon - v Žebráku) stála na náměstí tahle nádhera Debatou s majitelem zjištěno, že čeká na odtah, páč se mu na dálnici seknul alternátor a následně to odnesl řemen Auto bylo z roku 1972 - stav od pohledu nádherný Upraveno 1. květen 2025 uživatelem Medvěd zbynek..s, Charlie 607, radim.1008 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Charlie 607 Odesláno 1. květen 2025 Odesláno 1. květen 2025 @Medvěd tohle je focené v Žebráku. Tak toho jsem nepotkal. No já tam projížděl ve 12 a pak ve 13hod, to jsem tankoval točenou zmrzlinu na náměstí. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
davidse Odesláno 1. květen 2025 Odesláno 1. květen 2025 Cyklovýlet 45 km Ostrava-Dolní Benešov a zpět ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 1. květen 2025 Odesláno 1. květen 2025 (upraveno) O. K. Asi máš pravdu, přes Žebrák jsme jeli taky Jinak dnes Pavel poprvé trápil Galaxu a po celém dni za volantem prohlásil, že " zlatej Monďas", že si to vyzkoušel a stačilo. Ráno mě odvezl k Trnkošovi vyzvednout Doblo, které jsem mu tam včera odvezl kvůli nějaký drobnosti, pak mě doprovodil do práce a když jsem ho tam odstavil, tak jsme vyjeli směr Všeradice (oběd u muzea Magdaleny Dobromily Rettigové), Neumětely, Žebrák s Točníkem, Cerhovice, Zbiroh, Radnice a přívoz Nadryby - odtud zpět směr Praha Spletl jsem si přívoz v Nadrybech s přívozem Darová, což byl celkem zásadní kiks, páč na ten v Narybech se auto fakt nevejde (v Darové jo - fotka z před mnoha roky dole) a Pavel se těšil jak si najede autem na loď Cestou domů na dálnici auto několikrát na moment ztratilo výkon a problikla hláška "ENGINE MALFUNCTION" - zjištěno, že je naprasklá hadice u sání a že teda Trnkoš bude mít zase o zábavu postaráno. Ale dojeli jsme až domů celkem normálně, takže ohne stres Upraveno 2. květen 2025 uživatelem Medvěd Charlie 607 a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. květen 2025 Odesláno 2. květen 2025 rozebral roboticky vysavac a zjistil sem ze mam v perdeli turbinu na vysavani objednana nova z cajny za petikilo takze ted musime zametat Citovat
pavelu96 Odesláno 2. květen 2025 Odesláno 2. květen 2025 Máchale, tebe čeká šibenice... Pepito, radim.1008, BubakGS a 2 další ohodnotil 5 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 2. květen 2025 Odesláno 2. květen 2025 Chudinka to vzdala. Tak zatím závlaha skleníku musí vydržet na jedné baterii. Naštěstí je nový solární panel silný. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. květen 2025 Odesláno 2. květen 2025 ve středu mě napadlo zapojit nabíječku--nabíjela 4 hodiny (Bosch C 3 mikroprocesor), včera auto stálo v garáži a dneska se jelo do obchodu 20 km tam a pak zpátky..., odpoledne zapojím nabíječku jen tak z hecu a nabíjí už 3 hodiny , pod kapotou něco jako alternátor je, tak se chci zoptat: slouží altík stále k výrobě proudu a nabíjení baterie, nebo došlo k nějaké změně ?? jinak auto neukazuje žádnou závadu , tak asi to tak ma byť Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. květen 2025 Odesláno 2. květen 2025 tak zalezi na voze - jeho enegtetickem systemu a na tom jak ma nastaveno aby nabijel - ale nove auta maji cyhtre altiyk a nabijeji nebo spis nenebijeji aby baterie sla do 2 let do kopru Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. květen 2025 Odesláno 2. květen 2025 (upraveno) Před hodinou, Havlicek.Lukas napsal: tak zalezi na voze - jeho enegtetickem systemu a na tom jak ma nastaveno aby nabijel - ale nove auta maji cyhtre altiyk a nabijeji nebo spis nenebijeji aby baterie sla do 2 let do kopru @Havlicek.Lukasčlověče, přečti si to po sobě, tohle vypadá že máš tak 4 promile Upraveno 2. květen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 2. květen 2025 Odesláno 2. květen 2025 Letos podruhé jsem posekal půlku zahrady. pavelu96, regius a Hafity ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 2. květen 2025 Odesláno 2. květen 2025 Posekal jsem Povodí Labe břeh. Sice není můj, ale kdo se má na to dívat, stačí ten šílený protější: Mám na to Stihl: Milan+, Pepito, radim.1008 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
pavelu96 Odesláno 2. květen 2025 Odesláno 2. květen 2025 (upraveno) @Péťa vypadáš v těch firemních hadrech od Stihlu fakt dobře Upraveno 2. květen 2025 uživatelem pavelu96 Doplnění Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.