Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska taková kratší projížďka do Krnova a zpět, v podstatě na otočku, cestou tam celkem hustý provoz Ale zpátky to šlo, najeto krásných 350 km. Ale paráda, je potřeba se občas vyvětrat a spojit příjemné s užitečným, to je návštěva kamaráda klubáka, klubového optika za účelem nových brýlí🙂

Odesláno

Já si jel dnes pro novější ntb pro autodiagnostiku, páč co jsem používal tam už jsem musel být připojenej na síť a taky už mi po aktualizaci něco nechtělo fungovat. 

A cestou jsem potkával samé veterány: Porsche 911 (ze 70tek), Octavie, Liaz s návěsem jak novej, vojenská Tatra 813 a Volha VB, VW T2. No a zjistil jsem, že tu mají vedle ve vsi na letišti nějaký sraz. 

Odesláno

Co ze jsem to delal dnes vcera budu delat i zitra ?

Vcera odpocinkove odpoledne u laguny hluboko v lese zpestrene vracenim dvou bas plnych prazdnych lahvi - jedna se o retezec cerveno bile znacky se dvema NN ....  :myslim
Pivo koupeno v Horicich ale v Tynisti se povedlo vratit jednu plnou basu a salotne lahve druhe znacky - pracovnik teto provozovny byl ocividne tak trosku ne v pohode ale i tak proc ne - jsme jen lide.
Vecer paleni carodejnic na N.Hradku - reportaz je na nasem YT kanale ;) trosku zpozdeni asi o 1hod ale zase jsem poznal par uzasnych lidicek - tak ze nelituji ale naopak jsem rad.

Dnes prehozeni koberecku v nasem povoze.
Konecne mame prezuto na letnich.
Odpoledne trideni veci k digitalizaci - neveril bych jak rychle to narostlo do neuveritelnych rozmeru ...

Asi nejvetsi problem se skaldovanim jsou 8mm filmy nasleduji formaty VHS klony 8cky a miniDV ....

A zitra ....?
Jedu si pro opravenou elektroniku pod Prahu a cestou zpatky se zastavim v Decine - dohodnout par poslednich drobnosti na nas uz treti rodov sraz ....
Mozna zustanu v Dc - uvidim jaka bude konstalace.

Pohodovej podvecer i vecer ;) 

Odesláno (upraveno)

Dnes v Cerhovicích (pardon - v Žebráku) stála na náměstí tahle nádhera

Debatou s majitelem zjištěno, že čeká na odtah, páč se mu na dálnici seknul alternátor a následně to odnesl řemen

Auto bylo z roku 1972 - stav od pohledu nádherný

image.thumb.png.5c3d817d4101a9f2e6127983e2bd054d.png

image.thumb.png.aa54e4e68b4cd13b6d99ed3d5d78ec66.png

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

O. K. Asi máš pravdu, přes Žebrák jsme jeli taky

Jinak dnes Pavel poprvé trápil Galaxu a po celém dni za volantem prohlásil, že " zlatej Monďas", že si to vyzkoušel a stačilo.
Ráno mě odvezl k Trnkošovi vyzvednout Doblo, které jsem mu tam včera odvezl kvůli nějaký drobnosti, pak mě doprovodil do práce a když jsem ho tam odstavil, tak jsme vyjeli směr Všeradice (oběd u muzea Magdaleny Dobromily Rettigové), Neumětely, Žebrák s Točníkem, Cerhovice, Zbiroh, Radnice a přívoz Nadryby - odtud zpět směr Praha
Spletl jsem si přívoz v Nadrybech s přívozem Darová, což byl celkem zásadní kiks, páč na ten v Narybech se auto fakt nevejde (v Darové jo - fotka z před mnoha roky dole) a Pavel se těšil jak si najede autem na loď
Cestou domů na dálnici auto několikrát na moment ztratilo výkon a problikla hláška "ENGINE MALFUNCTION" - zjištěno, že je naprasklá hadice u sání a že teda Trnkoš bude mít zase o zábavu postaráno. Ale dojeli jsme až domů celkem normálně, takže ohne stres

image.thumb.png.3ccd0b479c0ad4a831cd53f58970f843.png

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

ve středu mě napadlo zapojit nabíječku--nabíjela 4 hodiny (Bosch C 3 mikroprocesor), včera auto stálo v garáži a dneska se jelo do obchodu 20 km tam a pak zpátky..., odpoledne zapojím nabíječku jen tak z hecu a nabíjí už 3 hodiny 😯, pod kapotou něco jako alternátor je, tak se chci zoptat: slouží altík stále k výrobě proudu a nabíjení baterie, nebo došlo k nějaké změně ?? 🙈😂  jinak auto neukazuje žádnou závadu , tak asi to tak ma byť

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Havlicek.Lukas napsal:

tak zalezi na voze - jeho enegtetickem systemu a na tom jak ma nastaveno aby nabijel - ale nove auta maji cyhtre altiyk a nabijeji nebo spis nenebijeji aby baterie sla do 2 let do kopru

@Havlicek.Lukasčlověče, přečti si to po sobě, tohle vypadá že máš tak 4 promile  😂

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...