BubakGS Odesláno 13. duben 2025 Odesláno 13. duben 2025 @Medvěd ...a obvykle to potká super lidi... ...a svině svinutý nám tady vesele zůstávají.... Radek Hurvajz, Medvěd, Charlie 1 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. duben 2025 Odesláno 14. duben 2025 @Medvěd upřímnou soustrast. Bohužel je to tak jak píšou kluci. Ale je to ta jediná spravedlnost na světě ač to zní jakkoli divně. Pepito a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 14. duben 2025 Odesláno 14. duben 2025 Spravedlností bych to asi nenazval to bychom pak měli všichni umírat stejně staří. Ale chápu a rozumím cos mi chtěl sdělit Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. duben 2025 Odesláno 14. duben 2025 před 21 hodinami, Dave_k napsal: A co nějakej flexi držák? mam jen naklapeci doleva doprava a mirne nahoru a dolu ale asi udelam platli ze silnejsiho plechu - 4 dirky a monitor posunu celkove niz Dave_k ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. duben 2025 Odesláno 14. duben 2025 (upraveno) Koštuju nový Štatl, chutná skvěle, povedlo se Upraveno 14. duben 2025 uživatelem Radek Hurvajz Charlie 1, Pepito, patt a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pepito Odesláno 14. duben 2025 Odesláno 14. duben 2025 @Radek Hurvajz Radku, Ty jsi mě udělal chutě že jsem si musel také otevřít jedno lahvové a "načepovat" do značkového krýglu. Točené mi nějak přestalo (cenově) chutnat. BubakGS, ozzy56, regius a 2 další ohodnotil 5 Citovat
patt Odesláno 14. duben 2025 Odesláno 14. duben 2025 @Pepito to mě ceny za točený taky odrazují, nicméně jsem to v našem celoročním zahradním domečku vychytal takto pípa, chlazení, sud tlačen biogonem, vedle myčka na půllitry Zatopíš si v krbu, opečeš maso, v udírně vyudíš všechno možný, v troubě u krbu si upečes domáci chleba, co víc si přát Milan+, Pepito, Hafity a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Pepito Odesláno 14. duben 2025 Odesláno 14. duben 2025 (upraveno) @patt, už jsem tady na fóru četl jak jsi šikovný borec . Je hóóódně málo takových šikovných mladých lidí, kteří dokážou všechno co Ty. Ode mne máš VELKÝ obdiv za to, co všechno dokážeš. P.S. ještě mne napadlo, že bychom mohli u Tebe udělat minisraz, já bych moc rád přijel a viděl na vlastní oči co všechno jsi vybudoval. Upraveno 14. duben 2025 uživatelem Pepito Doplňující info Klemoň a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
patt Odesláno 14. duben 2025 Odesláno 14. duben 2025 @Pepito zas nepřeháněj, nebo se začnu červenat Minisraz klidně můžeme udělat, budu rád jen to máš trosku z ruky, bydlím u Kladna Milan+, Pepito, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
oddie Odesláno 14. duben 2025 Odesláno 14. duben 2025 (upraveno) @patt ok, přesvědčil jsi mě, přijedu se podívat P.S proč se vlastně pražské srazy nedělají rovnou u tebe? Edit sakra než jsem to napsal, tak už to tu je Upraveno 14. duben 2025 uživatelem oddie Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 14. duben 2025 Odesláno 14. duben 2025 @patt pro mě není žádná vzdálenost překážkou. Pokud dáš nějaké datum a nebude to kolidovat s jinou mou akcí, rád přijedu. BubakGS a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 14. duben 2025 Odesláno 14. duben 2025 @patt ...presne tak ... takova paradni zasivarna s krbem a pipou... to se musi videt (a vyzkouset)... dýzl, Milan+ a Pepito ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. duben 2025 Odesláno 14. duben 2025 (upraveno) před 41 minutami, patt napsal: to mě ceny za točený taky odrazují, ni chlapyyy, tak proto se zavírá jedna hospoda za druhou jojo, už to néjni čo bolo, mladí pijou kdejaké pančované sr*ačkoly a staří fotři to nezachrání Upraveno 14. duben 2025 uživatelem ozzy56 Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 14. duben 2025 Odesláno 14. duben 2025 před 37 minutami, Pepito napsal: @patt pro mě není žádná vzdálenost překážkou. Pokud dáš nějaké datum a nebude to kolidovat s jinou mou akcí, rád přijedu. Tak jsem se podíval na Mapy.cz a mám to k Tobě cca 260 km, to je v pohodě. Někde jsem tady na fóru psal že si život užívám a rád jezdím na srazy a poznávám nové lidi. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. duben 2025 Odesláno 14. duben 2025 Tvl, @patt jak to všechno stihneš? To má den 48hodin nebo jak Super! Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. duben 2025 Odesláno 14. duben 2025 Před hodinou, BubakGS napsal: ...presne tak ... takova paradni zasivarna s krbem a pipou... to se musi videt (a vyzkouset).. nevím jak jinde v ČR, ale snad každá garáž u rodinného domu je v ostravském okolí přebudovaná v podobném duchu..., čepovaný Radek dosáhl psychologické hranice, kdy lidi říkají: mám na to, ale nedám, ať tu putyku radši zavře, radši si koupím lahváče za třetinovou cenu... regius ohodnotil 1 Citovat
patt Odesláno 14. duben 2025 Odesláno 14. duben 2025 @Pepito @BubakGS @oddie jasný, určitě se můžeme všichni domluvit a můžete se stavit, rád vás uvidím a pohostím kdo bude chtít, může se povozit na koni, traktorem, nebo nějakym starym pežotem všeho je tu dost @Radek Hurvajz hele ani nevím, ono to samo nějak plyne ono je občas potřeba mít v sobě trochu "mamvpičismu" a nepotentit se ze všeho a občas si udělat radost. Jak řiká kamarád, práce neuteče, ani se sama neudělá. Nebo, co můžeš odložit, odlož na zítra, ziskáš den volna @ozzy56 hele, my jsme kámosema chodívali u nás ve vesnici do hospody, ale to je taková ta 5ta cenová skupina, zaplivanej pajzlík, kde ukrut ě řve televize, štamgasti kvůli tomu na sebě křičej, bo se neslyšej a nedalo se tam pořádně pokecat. Pak to změnilo majitele, pivo zacalo bejt dražší a i přestalo chutnat, takže proto jsme usoudili, že je lepší si ppsedět klidu v domečku a natočit si vlastní. Jinak je tu ještě teď nová bistrotéka, ale to je uplnej opak, když jim rekneš že by sis dal pivo, maj tam nějaky samý speciály za stovku, který nám ani nechutnaj a když rekneš jestli nemaj utopence a zelenou, tak na tebe koukaj jestli jsme nespadli z višně, že takovyhle buranský věci tam nemaj, maximalně oblozenej zeleninovej talíř za 500kč Klemoň, Vena garážmistr, Péťa a 7 další ohodnotil 10 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. duben 2025 Odesláno 14. duben 2025 @patt vím přesně o čem mluvíš Pepito ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 14. duben 2025 Odesláno 14. duben 2025 @patt Lukis, ta fotka toho stolu je čistá provokace. Pepito a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
patt Odesláno 14. duben 2025 Odesláno 14. duben 2025 @radim.1008 noo, a to sem ani nefotil uzený sýry, česnekový, se smaženou cibulkou, uzeny hermeliny, uzená niva, tvarůžky, bůček a teď jsem tam ze zvědavosti hodil dvě štangle lovečáku, epesní záležitost. A k pivu sem dělal utopence a škvařil škvarky To si myslím, ze by bylo skoro trestný zverejňovat Pepito, Charlie 1, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.