Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

@Pepito to mě ceny za točený taky odrazují, nicméně jsem to v našem celoročním zahradním domečku vychytal takto 🤣 pípa, chlazení, sud tlačen biogonem, vedle myčka na půllitry 🤣 

Zatopíš si v krbu, opečeš maso, v udírně vyudíš všechno možný, v troubě u krbu si upečes domáci chleba, co  víc si přát 😁

20250414_164130.jpg

20241215_064451.jpg

20241020_130420.jpg

Odesláno (upraveno)

@patt, už jsem tady na fóru četl jak jsi šikovný borec 💪. Je hóóódně málo takových šikovných mladých lidí, kteří dokážou všechno co Ty. Ode mne máš VELKÝ obdiv za to, co všechno dokážeš. :super:super:super:papa

P.S. ještě mne napadlo, že bychom mohli u Tebe udělat minisraz, já bych moc rád přijel a viděl na vlastní oči co všechno jsi vybudoval. :mrk:papa

Upraveno uživatelem Pepito
Doplňující info
Odesláno (upraveno)

@patt ok, přesvědčil jsi mě, přijedu se podívat 🙂

P.S proč se vlastně pražské srazy nedělají rovnou u tebe? 🙃

Edit sakra než jsem to napsal, tak už to tu je 🤣

Upraveno uživatelem oddie
Odesláno (upraveno)
před 41 minutami, patt napsal:

to mě ceny za točený taky odrazují, ni

chlapyyy, tak proto se zavírá jedna hospoda za druhou 😉

jojo, už to néjni čo bolo, mladí pijou kdejaké pančované sr*ačkoly a staří fotři to nezachrání 🤠

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno
před 37 minutami, Pepito napsal:

@patt pro mě není žádná vzdálenost překážkou. Pokud dáš nějaké datum a nebude to kolidovat s jinou mou akcí, rád přijedu. :papa

Tak jsem se podíval na Mapy.cz a mám to k Tobě cca 260 km, to je v pohodě. :papa

Někde jsem tady na fóru psal že si život užívám a rád jezdím na srazy a poznávám nové lidi. 😉

Odesláno
Před hodinou, BubakGS napsal:

...presne tak ... takova paradni zasivarna s krbem a pipou...  to se musi videt (a vyzkouset)..

nevím jak jinde v ČR, ale snad každá garáž u rodinného domu je v ostravském okolí přebudovaná v podobném duchu..., čepovaný Radek dosáhl psychologické hranice, kdy lidi říkají: mám na to, ale nedám, ať tu putyku radši zavře, radši si koupím lahváče za třetinovou cenu...

Odesláno

@Pepito @BubakGS @oddie jasný, určitě se můžeme všichni domluvit a můžete se stavit, rád vás uvidím a pohostím 😁 kdo bude chtít, může se povozit na koni, traktorem, nebo nějakym starym pežotem 🤣 všeho je tu dost 😀 

@Radek Hurvajz hele ani nevím, ono to samo nějak plyne 😀 ono je občas potřeba mít v sobě trochu "mamvpičismu" a nepotentit se ze všeho a občas si udělat radost. Jak řiká kamarád, práce neuteče, ani se sama neudělá. 😀 Nebo, co můžeš odložit, odlož na zítra, ziskáš den volna 😀

@ozzy56 hele, my jsme kámosema chodívali u nás ve vesnici do hospody, ale to je taková ta 5ta cenová skupina, zaplivanej pajzlík, kde ukrut ě řve televize, štamgasti kvůli tomu na sebě křičej, bo se neslyšej a nedalo se tam pořádně pokecat. Pak to změnilo majitele, pivo zacalo bejt dražší a i přestalo chutnat, takže proto jsme usoudili, že je lepší si ppsedět klidu v domečku a natočit si vlastní. Jinak je tu ještě teď nová bistrotéka, ale to je uplnej opak, když jim rekneš že by sis dal pivo, maj tam nějaky samý speciály za stovku, který nám ani nechutnaj a když rekneš jestli nemaj utopence a zelenou, tak na tebe koukaj jestli jsme nespadli z višně, že takovyhle buranský věci tam nemaj, maximalně oblozenej zeleninovej talíř za 500kč 😀

Odesláno

@radim.1008 noo, a to sem ani nefotil  uzený sýry, česnekový, se smaženou cibulkou, uzeny hermeliny, uzená niva, tvarůžky, bůček a teď jsem tam ze zvědavosti hodil dvě štangle lovečáku, epesní záležitost. A k pivu sem dělal utopence a škvařil škvarky 😀

To si myslím, ze by bylo skoro trestný zverejňovat 😛

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...