Havlicek.Lukas Odesláno 9. duben 2025 Odesláno 9. duben 2025 před 2 hodinami, Radek Hurvajz napsal: No jestli to nebyla hladina vody v bezpečnostni vaničce pod myčkou, pokud se ti to zopakuje tak ti myčka někde teče nebo kape. Nemá vaničku s plovákem jen tlakové čidlo Citovat
ozzy56 Odesláno 10. duben 2025 Odesláno 10. duben 2025 před 13 hodinami, Milan+ napsal: Jestli věříš těm cenám,tak jsi hodně naivní. jak to myslíš ? kupoval jsem pračku Siemens a vrátili na účet 3000, ale je pravda, že jim toho musíš dost udat, pomalu aj jméno mamy za svobodna VojtouNerCZ, Radek Hurvajz, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
PaKr Odesláno 10. duben 2025 Odesláno 10. duben 2025 Tak dlouho jsem pátral po 14" Ouraganech na 206 ( za dobrou cenu a v rozumné vzdálenosti ) až jsem dneska koupil Borealy a dokonce i se šrouby, no prostě pecka Pepito, radim.1008, pavelu96 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
patt Odesláno 10. duben 2025 Odesláno 10. duben 2025 Tak tata si nechyl na 309 přezout kola. Nejsem žadnej odborník, ale ten kdo to vyvazoval misel mít tak 3 promile? To že zavaži je nalepený krivě bych asi neřešil, ale je nalepený přes zkosenou hranu, takže závaží drži na 2mm hraně, takze skoro nedrží Citovat
ozzy56 Odesláno 10. duben 2025 Odesláno 10. duben 2025 (upraveno) vrátil bych se zpátky a ukázal to vedení pneuservisu, na to sem sfina ale bez urážení--disky bych si předem umyl s přípravkem , servisman když vidí že se staráš, tak si tolik nedovolí , ale jak to přilepil je na facku Upraveno 10. duben 2025 uživatelem ozzy56 patt a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 10. duben 2025 Odesláno 10. duben 2025 Patte - ber to tak, že teď už jsi viděl SKORO všechno BubakGS ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 10. duben 2025 Odesláno 10. duben 2025 dvoudenni skoleni u zakaznika... kua, zase nebudu tejden mluvit jak mam vykecanou hubu Citovat
patt Odesláno 10. duben 2025 Odesláno 10. duben 2025 @ozzy56 jako mohl je táta trochu líp umejt, je pravda, že tohle je ta černá zapečenina, kterou drhnul drátěnym, kartáčem v místech kde má bejt závaží, ale i tak sem prostě nepochopil jakym stylem to závaží nalepil, druhá věc je, že jsou dvě závaží naproti sobě, což mi taky trochu nedává smysl... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. duben 2025 Odesláno 10. duben 2025 (upraveno) @patt hele ty pneu jsou nový ? A copa to je za značku? To závaží se dokáže udržet na cca půlce svého profilu na některých kolech ho nedokážeš díky tvaru ráfku přilepit na celou plochu. Ale je fakt že teda takhle křivě jsem lepil asi tak první tejden když sem se to učil. Hlavně podle mě tyhle závaží odmotávaná z kotouče by se neměli používat na takhle starý kola protože tam máš jen 5g kousky takže když potřebuješ dát 40g tak to máš 8 kousků závaží a to už je " nudle" přes čtvrtku ráfku tím spíš když je to nějakej malej průměr. já používám lepený z krabičky kde jsou pásky 65g a jsou tam nastřídačku 5a 10g kousky a z toho se dá poskládat závažíčko lépe jak z toho 5g hada ale používá to spousta gumařů. Upraveno 10. duben 2025 uživatelem Vena garážmistr ozzy56 a Charlie 607 ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. duben 2025 Odesláno 10. duben 2025 @patt no Savy nebyli špatný takže to spíš bude že jsou pokopaný ty ráfky. To že jsou závaží proti sobě není nic proti ničemu ale spíš se to stává právě když je dlouhý závaží tak to rozhodí i druhou stranu kola. Když sem se učil gumařinu u Karla v Mochově tak mě učil že když je víc jak 80 g závaží tak že si máš dát tu práci a pootočit pláštěm na ráfu že se sešly dva " kopance " v jednom místě a tenkrát to fakt fungovalo a kolikrát stačilo tím pláštěm pootočit jen o pár cm a bylo to lepší jenže to je časově strašně náročné to si jedním kolem můžeš hrát třeba hodinu ale většinou to dokázal že se dodával do 20g a kdo to zaplatí když většinou za hodinu a kousek dokážeš sám auto kompletně přezout když na kola naflákáš závaží tak jak ukazuje vyvažovačka. Hafity, ozzy56 a Charlie 607 ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 10. duben 2025 Odesláno 10. duben 2025 tak za kazdy zavazicko se plati, tak je to supr kauf, kdyz jich tam mas 20 , hned to zlepsi cenu za prezuti Citovat
patt Odesláno 10. duben 2025 Odesláno 10. duben 2025 @Vena garážmistr joo s tim pooočením pneu to vím, že to mi dělal kamarád když sem koupil na 605 zimní nexeny a po chvíli to začalo fest vibrovat, tak mi to hodil na vavžovačku a lítalo tam třeba 150gr. ráfek samotný byl v nule, tak to prej fest nafoukal, aby si patka líp sedla, pak to ještě pootočil a je tam třeba 50gr max. ale teď to zase začíná vibrovat, tak nevím co s těma gumama je Citovat
ozzy56 Odesláno 11. duben 2025 Odesláno 11. duben 2025 to je separovaný běhoun od kostry ? taky jsme kdysi dostali takovou várku pneumatik, ale vyměnili je pak Citovat
pavelu96 Odesláno 11. duben 2025 Odesláno 11. duben 2025 Moc na nich jezdíš, zeptej se @MJSytic jak se na gumách správně stojí... Péťa, BubakGS a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
MJSytic Odesláno 11. duben 2025 Odesláno 11. duben 2025 Náhodou. Letos jsem už 2x tankoval. Jednou do 508 a podruhé do 206 Pepito a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 11. duben 2025 Odesláno 11. duben 2025 před 2 hodinami, ozzy56 napsal: to je separovaný běhoun od kostry ? No to je reakce na @patt Ty fota jsem sem dával už dříve. To je z firemního / náklaďáku . Tam ty předky strašně trpí, protože se 50% času jezdí se zátěží na předku a já jsem děsný závodník. Tedy když je to bezpečné a "mám to pod kontrolou" Musí být prostor na chybu a nikdo okolo. Pak dokážu zvednout / odlehčit zadní kolo do prokluzu. Potom ale zasáhne asistence a přibrdí. Ale na na mokrém jsem dokázal na sjezdu z dálnice (prázdný) jet i smykem. Ale jen jednou Nevěřil bych, že když trhneš hodně volantem, že se fakt ta prdel utrhne ozzy56 a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 11. duben 2025 Odesláno 11. duben 2025 ..misto piva a muziky jsem si strihnul zkousku ve skole... jsem lehce pred pulkou.... PaKr a Péťa ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 11. duben 2025 Odesláno 11. duben 2025 ...no a jestli mi definitivně hrábne, tak asi letos.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.