Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@PaKr @Medvěd  ... je to trochu boj, ale na ulici pesky vylezu ... :D ...  pokud bude Medved tady na hejcinskem gymplu, tak obed klidne u Anci  a paradni kavarna je taky za rohem...    ..jo a kterej vikend stavbyvedouci nerikal..  :D 

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

@BubakGS ale buď rád,  že máš možnost to předělat. Když dělali rekonstrukci v ulici u našich,  tak to dělali ve dvou vlnách.  První skončili těsně u nás pod barákem a  to natáhli novou vodu do sousedního baráku až k vodoměru.  Když za pár let dělali dál,  tak k nám už vodu netáhli,  že je nový zákon a přípojka je naše :nevim ale ani se nezeptali, jestli si to třeba nechceme zaplatit, prostě smůla,  nic... :roll a nemluvě o blbě vyspádovaným vjezdu :roll

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, ozzy56 napsal:

bagr--dva pedály a dva joisticky , to jenom vypadá složitě, po jedné šichtě jsi bagrista 👍

Přesně jak píše ozzy56. hele po vojně když sem jezdil u SÚS tak jsme měli nakladače HON 050 a to byla klasická stará mašina s hydraulickým rozvaděčem každá páka měla tři polohy dopředu dozadu a nulu celá mašina měla 5 pák jedna byla revers druhá nahoru dolu třetí otevři zavři lopatu čtvrtá byla na otoč a pátá když se dával podkop tak ta ovládala ten další pohyb. Když jsem tam po letech jezdil znova tak měli starej nakladač Paulus a ten už měl joistik a přes 20 let sem v tom neseděl a za čtvrt hodiny sem s tím lítal jako s HONem před lety.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno
před 50 minutami, sitler napsal:

@BubakGS no jo.. obecni a statni zakazky. Pracovat se zacina v 9, ve 3 uz tam neni ani noha. Kdyz je pod mrakem, nedela se. kdyz prsi, nedela se. Kdyz je vedro, nedela se :D  

V dešti by jsi dělal,aby druhý den do práce nikdo nepřišel? Chce to trošku ohled i na ostatní. Když je vše pod střechou,to se to kecá.

Odesláno

@Milan+ pravidelne vidim, jak intenzivne se pracuje na silnicich, pravidelne vidim, jak mistni technicke sluzby (samozrejme nasmlouvana spratelena firma) pracuji pro mesto. A naprosto presne vim, ze posekat dvema trakturkama a dvema krovinorezama travu okolo 3 bytovek a vnitroblok trva vic nez cele dopoledne. A to v 6 lidech. Moje iluze o tom, jaci jsou to drici jsou davno pryc. Ale z mestskyho krev netece... 

Dokonale plati> "vidis tu mouchu? Ne. Chlapi, koncime. Spatna viditelnost."

Odesláno

Těch 6 lidí tam nešlo o svojí vlastní vůli. Někdo je tam poslal a tu práci jim naplánoval. Ten někdo jim píše vejplatu a když toho posekají víc nad "plán", tak jim to stejně nezaplatí. Takže asi tak.

Odesláno

:D  kua chlapi, nelejte to pivo z oken (nehadejte se mi tady) ... podivejte se jak vypadam .... :D   ..no nic, zejtra lopatu do teplejch a kdyz ses docent, budes makat na 110% .. 

Odesláno

@Dave_k me ponekud *neumím psát slušně*, ze mesto ci stat klidne zaplati takhle proflakanou praci. A doslova to platim z dani. Tim me to *neumím psát slušně* vic.  At si tam klidne cely dopoledne prohulej, ale at to neni placeny jako celodenni prace pro 6 lidi z rozpoctu mesta, kterej sosa dane.

@Milan+ Ja nedelam pro stat ani pro mesto, tudiz irelevantni. Me nezivi cizi dane.

Odesláno (upraveno)

S Pavlem už několik týdnů hledáme povinný bručení na jeho vybraný auto a pohybujeme se v sumách téměř fantastnícĥ - holt má tátu, co trvá na tom, aby měl auto od nova na sebe a tak nevyužije žádný obezličky jako je přihlášení auta na babičku apod. (které by vlastně ani nefungovaly, páč by stejně nedostal parkovačku do "modrý zóny")

Včera Pavel přišel s tím, že Kooperativa nabízí pro mladé řidiče možnost instalace appky, která hlídá styl jízdy (tzn. nejen rychlost, ale i zrychlení, brždění a možná i další parametry) no a po vyhodnocení roku nabízí slevu AŽ!!! 40%. 

Mě se to z pozice táty celkem líbí - aspoň to kluka naučí krotit koně i když bude v autě sám

P. S.

Hej ty o tom, jak než bych slevil ze svých pravidel nechám radši kluka sledovat bonz-appkou samozřejmě očekávám a kdo mě zná, ví, že jsou mi naprosto volný.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

ono slevit ze svych pravidel je stejne k prdu, protoze kdyz ho vyssi cena nedozene ted, tak ve chvili, kdy bude chtit pozdeji na sebe, tak ho chybejici bonusu stejne dozenou.

Jinak koop to nema jen pro mlade, ale pro vsechny. Holt velky motor, velky vykon, nizky vek... to jsou vsechno rizikovy faktory. navic v prze. Nejvyssi sazba prakticky zarucena

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno

Do prdítka s litrem by se 2m habán jednak blbě vešel a druhak, kdyby náhodou mělo k něčemu dojít, tak z velkýho auta je větší šance vylézt tak nějak míň potrefenej

Odesláno

Stejně si to musí napsat na sebe, aby se mu načetly bonusy. Začal jsem s 307 se 2.0i na 17k, a jsem na 4 i s oknem. 

Kolega řešil loni stejný problém, oba kluci byli doteď na něj, ale jak se měnilo vlastník/provozovatel, musel by mít jejich auta psané na sebe. No, čuměli, když jim najednou přišlo 25k za O2 RS a 18 za F1 RS xD 

Odesláno

Tak pojistit to může kdokoliv,  takže majitel v TP a pojistník můžou být různí,  ale časem by se to právě projevilo na bonusech. 

Tu apku mi teď nabízeli i na 206, s tím,  že to vlastně sleduje každou jízdu ( takže  v podstatě každý pohyb). No hlavně jsem občas schopný na to kapánek šlápnout,  takže to by ta apka asi omdlela :D:D

Naskládá se do čehokoliv,  ale ve většině aut už si za něj nikdo nesedne. Ale to měl přece jako jednu z podmínek, když jste přemýšleli jaké auto vybrat. 

Všechno má pro a proti, tak teď musí "bojovat"....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...