Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když tak debatíte o tom jestli se hlásíte z cest nebo ne. Tak ano vyrůstal jsem v dobách kdy mobily nebyli ale když sem začal jezdit velký auta tak už mobil byl běžnou výbavou řidiče a u většiny firem byl buď plně hrazený firmou nebo si řidič nahlásil x čísel jakože rodinu a na ta čísla mu to většinou tolerovali. Takže i když jsem jezdil že každý den jsem spal doma tak jsem se naučil že jsem kolem 17 hodiny se hlásil pokud už jsem teda nebyl doma.  A jsem tak naučený a třeba bejvalka to nechápala a i když jsme spolu byli skoro 10 roků tak se nenaučila že když někam dojede tak aspoň SMS že přistála v pořádku ta zastávala žádný zprávy žádný neštěstí ale mě to vytáčelo do bezvědomí. 

Odesláno (upraveno)

Našel jsem vyfoulé kolo a v něm vrut. To je teda radost... Hlavně že jsem byl včera druhým autem u kamaráda přehazovat pár gum na discích, vědět to, tak bych to vzal rovnou s sebou. No nic, příště. Teď asi budu muset zajet druhým autem na zahrádku, kde mám letní sadu, a přeházet to rovnou na letní, na hory už stejně nepojedem.

edit tak guma má vzorek 4,5mm, přemýšlím, jestli to vůbec spravovat nebo radši rovnou vyhodit...

Upraveno uživatelem oddie
Odesláno

Dal jsem si místní voraz o víkendu a vyrazili jsme po telefonu k narozeninám, v sobotu na Moravu ke kamarádům. :) Vyzkoušel jsem si jeden historický model v měřítku 1:1. :D :mrk

Messenger_creation_CDB0DC06-EA6B-4EDF-B986-6FC5879B28D4.jpeg

Bohužel jen staticky. Musí se roztahovat pro pohyb po dvorku. 

Venda si prohlédl "strejdovu" garáž. :D

IMG20250316150519.jpgIMG20250316150729.jpg

Odesláno (upraveno)
V 28. 2. 2025 at 11:36, pavelu96 napsal:

To klidně můžeš posílat prachy na účet Peugeot clubu a já ti  jednou týdně napíšu, že jsi nevyhrál :papa

@Lihous

Ale já tě nenutil poslat půlku výhry 👆 :aut

Navrhoval jsem pravidelný týdenní příjem pro Peugeot club :super

Ale až zase někdy vyhraješ částku co psala Weri, tak se ozvi a já se o to postarám...:roker

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

No kromě toho že jsem vstával v 01,30 a jel do práce kde jsem byl hodný na bezdomovce kteří spali v místě vykládky a vypnul jsem kvůli nim agregát mrazáku abych je ve 04,00 ráno nebudil jeho rachotem a i s návštěvou servisu auta ( 🚛 ) byl hotový na firmě zpět v 9,30 a následně si vyzvedl nějaké kancl pomůcky v bývalém pracovišti na nové pracoviště neb jsem si plácl na novou práci a následně jel ještě vyzvednout jednoho svého kamaráda ze servisu a pak doma na stole opravoval klíče na firemní auto 🚛 a při tom telefonoval svému současnému a budoucímu šéfovi aby nezapomněl na středu s rozpisem že jdu k tomu zubaři abych nemusel brát oblbováky a při tom si ohříval oběd abych si následně vylepšil den luxusníma keksíkama s kořalkou . . .

A kdo to dočetl až sem a při tom vše pochopil je dobrý. Nekonečná věta je snad největší hřích slohové práce - pravil profesor českého jazyka 😂

Odesláno
před 2 hodinami, Klemoň napsal:

A kdo to dočetl až sem a při tom vše pochopil je dobrý. Nekonečná věta je snad největší hřích slohové práce

Umí :super  Ještě doladit čárky a bude to dokonalý :mrk

Odesláno
před 35 minutami, Hafity napsal:

Ještě doladit čárky a bude to dokonalý 

Tak ony tam původně interpunkce byly, ale ta věta byla pak celkem přehledná. Tak jsem je všechny schválně vymazal 🙊

Odesláno
před 5 hodinami, Klemoň napsal:

abych nemusel brát oblbováky

Tady vidím pudro jádla... 😂😂😂 keksíky s chlastem jen dílo dokonaly... 😂😂😂

Odesláno

Tak,  když jsem tu v pátek načnul to zdraví.  

Včerejší krev jsem pochopitelně zrušil,  stejně by mě nevzali, tak proč to zkoušet.  Dneska jsem zajel k doktorovi,  tam mi sice sestra řekla,  že stačilo zavolat.  Tak jsem odpověděl, že jsem to nevěděl,  když tam nejsem častým hostem. :) No, doktor mě prohlídnul a až budu chtít ukončit nemocenskou, tak mám zavolat.  :roker tak přemýšlím,  kdy to bude :D ale když občas vypadám,  jak Wimmer při recitaci,  tak proč bych měl strašit v práci...

Odesláno (upraveno)

..ja sam nic.... ale mam na chvili s autem dolitano...  :D   ... bagr a 2 metry jama...     ... @PaKr ...ted se sem na kafe chvili nedostanes....

image.png.77c92b8d49df3a4209c6dc7e900ae7b4.png

Upraveno uživatelem BubakGS

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...