radim.1008 Odesláno 13. březen 2025 Odesláno 13. březen 2025 Cyclonů, Atlantisů... PaKr a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. březen 2025 Odesláno 13. březen 2025 (upraveno) jako pokud to neni uplne mimo rozmer treda citroen rerolfeny by tomu slusely Upraveno 13. březen 2025 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
ozzy56 Odesláno 13. březen 2025 Odesláno 13. březen 2025 před 46 minutami, Klemoň napsal: Kola vyměníš . . . jsem staromilec, starého psa novým... Alu disky by měly být do barvy hliníku Citovat
PaKr Odesláno 13. březen 2025 Odesláno 13. březen 2025 @ozzy56 tak to by se dalo přelakovat ale mě se spíš nelíbí designem. Nevím, asi bych bral třeba tyto : https://www.alukola.cz/alu-kola-autec-skandic-brillantsilber-lackiert-7x17-4x108-et35-70/ Ale u mě je to stejně jenom teorie Citovat
ozzy56 Odesláno 13. březen 2025 Odesláno 13. březen 2025 (upraveno) asi budu fantasta, ale já bych si u nákupu NOVEHO auta představoval, že si můžu vybrat v konfigurátoru třeba ze 3-5 typů Alu disků, které se normálně pro danou značku vyrábějí a které mají vystavené na stojanu v prodejně , v poslední době si můžeš vybrat leda barvu auta (ze 4 možných !!! , z toho jsou 3 v odstínu šedé ) a vanu do kufru, prostě to jde v Evropě postupně do řiti--JEDEN motor pro 5 typů aut a ještě pro dalších 8 značek--je jedno, jestli je to 208 nebo 5008 , ono vůbec je Evropa celkově v pipině přes celý slavný Grín dýl, od výroby oceli až po brzkou nemožnost topit dřevem , kdo to nevidí je slepý, nebo z toho bordelu žije... Upraveno 14. březen 2025 uživatelem ozzy56 PaKr a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 13. březen 2025 Odesláno 13. březen 2025 před 7 hodinami, ozzy56 napsal: disky das ist katastrofa Vidím to úplně stejně.... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 13. březen 2025 Odesláno 13. březen 2025 (upraveno) Nj, v Americe se život točí okolo toho, aby jsi vlastnil bydlení a vozidlo. V Evropě zas, abys nevlastnil ani barák ani auto a ideálně abys byl co nejvíc zelený, nejedl maso, protože krávy a prasata prdí. Upraveno 13. březen 2025 uživatelem VojtouNerCZ regius, OK406 a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 13. březen 2025 Odesláno 13. březen 2025 před 2 hodinami, ozzy56 napsal: jsem staromilec, starého psa novým... Alu disky by měly být do barvy hliníku Když kola,tak tohle Citovat
jarokare Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 Ale zase je nemusíš sundávat , když měníš destičky regius, radim.1008, PaKr a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Medvěd Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 před 10 hodinami, Milan+ napsal: Když kola,tak tohle Bych se bál, že první vymetená díra nebo lehce propadlý kanál takový disky pošle do věčných lovišť. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 (upraveno) Toho bych se nebál to kolo něco vydrží. Ale podle mě to nejsou kola na káru která je denně v provozu, protože jak bude tím kolem odhalený náboj brzdič kotouč tak to musí být perfektně vyladěné i to pod " sukní " a hlavně se bude díky těm velkým dírám pod " sukni " dostávat spousta bordelu. Na druhou stranu ty kola z toho nového auta no to je zas druhý extrém. Ano kola dělají auto jako šaty dělají člověka ale asi by to chtělo trochu víc fantazie nebo rozumu to ať si každý přebere podle svého. Upraveno 14. březen 2025 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Milan+ Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 (upraveno) @Radek Hurvajz Lowrider je trošku něco jiného než kola. @MedvědBát by jsi se nemusel,to jsou kovaná kola a flowforming,tak hodně pevná a lehká,ale za sadu by jsi koupil Galajadu. A v 19" a jiné barvě bych si je na Tucsonovi uměl představit. Upraveno 14. březen 2025 uživatelem Milan+ Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 (upraveno) Před hodinou, Milan+ napsal: Lowrider je trošku něco jiného než kola Jistě, je to celé auto, styl, a podobný kola k tomu patří, hlavně ve zlaté. Upraveno 14. březen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Klemoň Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 No já mám na svojí 2008 tyto dvoje (letní 17"+ zimní 16") Auto je ta šedozelená barva a mě se ty kola prostě líbí hlavně ty letní Pepito, OK406 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 Tak nám borci zednický rakouský zavařili. Někde nám vyrvali připravené kabely a zaházely krabice, jinde kabely sekli, v jedné místnosti najednou nejde světlo, ale nejlepší je přívod. 6mm2 AL vodič, bůhví jak dlouho ai tam non stop topí 15kW přímotopem, a milej gábl to už nedal. Navíc si chytře píchli fáze na přívod, kostru na společný PE a nulu chytře přes chránič na koupelnu, i když jsem jim udělal krásnou přípravu na chodbě. To zas bude opravování. By mě zajímalo, kdo mi to zaplatí. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 (upraveno) No, tohle si zařizuje pan majitel ne já Navíc je to v rakousku, tam asi tolik uprchlíků nemaj. Upraveno 14. březen 2025 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 mě baví zákazníci , nakonfigurují si spešl brzdy AMG performance za 230 příplatek a pak tam dají .... OK406, radim.1008, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Klemoň Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 Jinak já mám poslední dobou nějaké "veselé období" Asi nakonec budu rád, že tam končím . . . A nyní v bodech dnešního dne : Ráno "jen" uražená (ne mnou) RZ Přidělávat ji v tom slejváku - fakt prima. No a následuje naložit a vyrazit . . . A pak to začalo 1) Chyba vstříkování - poprvé stop na Barrandově, pak 40km před K.Vary a nakonec "definitivní stop" ve stoupání z Varů Po odpojení "baterií" jsem oblbnul software auta a dojel ( max 50km/h ) až do Plzně a tam jsem čekal na servisní auto z Prahy. Přes 2 hodiny ! Když "snad" odstranil závadu mohl jsem pokračovat s rozvozem. Vytáhnu velkou paletu a bum padla torzka a prošla zbožím Tak jsem si myslel, že už mám vybráno, ale neeee Poslední paleta vysoká až pod strop neunesla sama sebe a zhroutila se . Takže na závěr dne ještě posilovna BubakGS a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.