Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

asi budu fantasta, ale já bych si u nákupu NOVEHO auta představoval, že si můžu vybrat v konfigurátoru třeba ze 3-5 typů Alu disků, které se normálně pro danou značku vyrábějí a které mají vystavené na stojanu v prodejně :myslim, v poslední době si můžeš vybrat leda barvu auta (ze 4 možných !!! , z toho jsou 3 v odstínu šedé 🙈) a vanu do kufru, prostě to jde v Evropě postupně do řiti--JEDEN motor pro 5 typů aut a ještě pro dalších 8 značek--je jedno, jestli je to 208 nebo 5008 :o, ono vůbec je Evropa celkově v pipině přes celý slavný Grín dýl, od výroby oceli až po brzkou nemožnost topit dřevem 😯, kdo to nevidí je slepý, nebo z toho bordelu žije...

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Nj, v Americe se život točí okolo toho, aby jsi vlastnil bydlení a vozidlo. V Evropě zas, abys nevlastnil ani barák ani auto a ideálně abys byl co nejvíc zelený, nejedl maso, protože krávy a prasata prdí. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno
před 10 hodinami, Milan+ napsal:

Když kola,tak tohle 

31972.jpg

Bych se bál, že první vymetená díra nebo lehce propadlý kanál takový disky pošle do věčných lovišť.

Odesláno (upraveno)

Toho bych se nebál to kolo něco vydrží. Ale podle mě to nejsou kola na káru která je denně v provozu, protože jak bude tím kolem odhalený náboj brzdič kotouč tak to musí být perfektně vyladěné i to pod " sukní " a hlavně se bude díky těm velkým dírám pod " sukni " dostávat spousta bordelu. 

Na druhou stranu ty kola z toho nového auta no to je zas druhý extrém. Ano kola dělají auto jako šaty dělají člověka ale asi by to chtělo trochu víc fantazie nebo rozumu to ať si každý přebere podle svého.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno (upraveno)

@Radek Hurvajz Lowrider je trošku něco jiného než kola.

@MedvědBát by jsi se nemusel,to jsou kovaná kola a flowforming,tak hodně pevná a lehká,ale za sadu by jsi koupil Galajadu.

A v 19" a jiné barvě bych si je na Tucsonovi uměl představit.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Milan+ napsal:

Lowrider je trošku něco jiného než kola

Jistě, je to celé auto, styl, a podobný kola k tomu patří, hlavně ve zlaté.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Tak nám borci zednický rakouský zavařili. Někde nám vyrvali připravené kabely a zaházely krabice, jinde kabely sekli, v jedné místnosti najednou nejde světlo, ale nejlepší je přívod. 6mm2 AL vodič, bůhví jak dlouho ai tam non stop topí 15kW přímotopem, a milej gábl to už nedal. Navíc si chytře píchli fáze na přívod, kostru na společný PE a nulu chytře přes chránič na koupelnu, i když jsem jim udělal krásnou přípravu na chodbě. To zas bude opravování. By mě zajímalo, kdo mi to zaplatí. 

IMG-20250314-WA0000.jpg

Odesláno

Jinak já mám poslední dobou nějaké "veselé období"  :roker  Asi nakonec budu rád, že tam končím . . .  A nyní v bodech dnešního dne :

Ráno "jen" uražená (ne mnou) RZ    Přidělávat ji v tom slejváku - fakt prima. No a následuje naložit a vyrazit . . .  A pak to začalo 🤢

IMG_20250313_053222.thumb.jpg.cf7e8e3f19172620a7d568dee418bd0b.jpg

1) Chyba vstříkování - poprvé stop na Barrandově, pak 40km před K.Vary a nakonec "definitivní stop" ve stoupání z Varů

IMG_20250314_085551.thumb.jpg.38972f078b41e4567d880dda80cc0b0f.jpg

Po odpojení "baterií"  jsem oblbnul software auta a dojel ( max 50km/h ) až do Plzně a tam jsem čekal na servisní auto z Prahy.  Přes 2 hodiny !

IMG_20250314_102810.thumb.jpg.e0762025a14b101d9a111357078e3cbf.jpg

Když "snad" odstranil závadu mohl jsem pokračovat s rozvozem. Vytáhnu velkou paletu a bum padla torzka a prošla zbožím

IMG_20250313_101512.thumb.jpg.86edda8fc0c0c3d738cc9101e8691a18.jpg

Tak jsem si myslel, že už mám vybráno, ale neeee Poslední paleta vysoká až pod strop neunesla sama sebe a zhroutila se . Takže na závěr dne ještě posilovna :bacha

IMG_20250314_135403.thumb.jpg.2eb77968032201528a0ccab3567d011f.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...