Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bednu se štěrkem jsem vozil i v nákladní 206. Paradoxně víc jsem to potřeboval třeba v centru Olomouce než někde " na konci světa "

Jinak když jsem měl v servisu vlákno ke světlu na Fabii, tak dneska jsem to úplně doskládal a hlásím hotovo.:roker blatník a nárazník jsem vezl k lakýrníkovi, to bych v domácích podmínkách nedal.

20250130_162721.jpg

20250215_150251.jpg

Odesláno

dneska ráno jsem bednu přepnul na dvojku a ejhle--test té mojí popelnice 😯 , celkem ten maník neměl připomínek, kromě místa za řidičem, což je pochopitelné, když má 2 metry a sedačku musel dát nadoraz..., jinak jen chválil 👍, ( ten pořad jsem neviděl roky, byla to fakt náhoda)

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Klemoň napsal:

Tomu tvaru se nevím proč říká "vlaštovka"  :papa

ty kostky se stářím a provozem ,,utahují'', něco jako oblouk nad vraty :papa

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Na návštěvě u rodičů, a teda, táta si vyhrál. Vezl jsem mu z Prahy vodní řezačku na obklady, aby mohl ještě dodělat detaily. Tak jsem aspoň pomohl do patra donést těžký skleněný dveře do sprcháče. Ještě nás čeká výlet do Olomouce pro novou mísu, praskla při utahování. 

20250215_132230.jpg

20250215_132223.jpg

20250215_132217.jpg

20250215_132214.jpg

20250215_132211.jpg

Odesláno

Potřebuješ pevnou rovnou podložku (náhrada obkladu), aby se tllak rovnoměrně roznesl. Ten Ytong to moc nepodrží, mísa se zkroutí a praskne. Molitan se dává jen kvůli tomu, aby neseděla mísa přímo na obkladu. ;)

Odesláno (upraveno)

Ty jo. tak mě to fakt připadlo jako nedoobložený. :D  Tak to se omlouvám za mystyfikaci. Moc jsem to neprohlížel do detailu, ale fakt mi to tak připadalo. :D A bylo mi divný, že už je to všechno nakompletovaný. Občas to lidi tak udělaj aby nějak fungovali než dojdou objednaný obklady. :)  Asi mne zmátl ten nedodělanej sprchovej kout. :myslim

Upraveno uživatelem Dave_k

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...