Havlicek.Lukas Odesláno 23. leden 2025 Odesláno 23. leden 2025 nejsem si uplne jisty ale podle te zastavky autobusu typuju nemocnice u Apolinare ?? Pepito ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 23. leden 2025 Odesláno 23. leden 2025 @Pepito jel rodit? Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 23. leden 2025 Odesláno 23. leden 2025 Já ani přítelkyně, která stojí před nemocnicí nejdeme rodit. To jen přítelkyně jde na menší zákrok. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. leden 2025 Odesláno 23. leden 2025 (upraveno) @radim.1008To nevíš, dřív tam bývala protialkoholní záchytka Upraveno 23. leden 2025 uživatelem Radek Hurvajz radim.1008, Pepito, MotoMoto a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pepito Odesláno 23. leden 2025 Odesláno 23. leden 2025 (upraveno) Ale chodí sem rodit celebrity a ta moje Radunka je pro mě celebrita. Jak tady čekám než přítelkyni přijmou, tak kolem sebe slyším převážně ruský jazyk. Upraveno 23. leden 2025 uživatelem Pepito Doplňující info Radek Hurvajz a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. leden 2025 Odesláno 23. leden 2025 a kamoska tam dela porodni asistentku - a ne opravdu tuhle budovu neznam kvuli ni Pepito a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 23. leden 2025 Odesláno 23. leden 2025 Dnes jsem sam nedelal ale kolega na dilne - vymena packy smerovek na nasem povozu. Smerovka pri aretaci v levo uz dost casto "nesmerovkovala" a jen ji pridrzovat nebylo praticke ... Tak jsem poridil jinou novou - samozrejme z Alika - vyndat airbag byl celkem orisek a jen napad ta dirka dole na volantu uprostred neni nahodou na odaretovani samotneho Airbagu? Packa je prehozena "ale" jelikoz je nova tak se prozatim nevraci pokud ji jen pridrzim a NEaretuji ale myslim si ze se to "ochodi" a bude to Ok. Hlavni je ze uz funhuje jak ma a neni o drz.... - proste funguje. Pokud je ma uvaha spravna klidne to presunte do sekce servis - treba to nekomu pomuze. Citovat
Péťa Odesláno 23. leden 2025 Odesláno 23. leden 2025 @Lihous Určitě tady je návod na opravu páčky, dával se do ní nějaký kolíček. Nebylo to nijak složité. Sám jsem páčku u své 406tky jednou opravoval a vydrželo to léta, až do prodeje. Lihous ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 23. leden 2025 Odesláno 23. leden 2025 @Péťa No me to uz neslo spinat smerovku pri aretaci v levo - asi vymackane ...?? Viz vymena motoru - pokud to bylo v Og tam mela min 600tis km mozna 800tis km ?? Ale fotka byla myslena jako aretace airbagu - pokud to jde - nezkousel jsem to zda bude rychlejsi - ale netusim zda je ma uvaha spravna. Citovat
PaKr Odesláno 24. leden 2025 Odesláno 24. leden 2025 (upraveno) @Lihous ano, takhle se má bag sundat. Řekl bych, že to má dva zádrhely. První je abys trefil ten drát, a druhý, že ten drát může být už zoxidovanej a "přilepenej" k volantu. Taky jsem teď trochu zápasil, když jsem bral pro sebe volant ze 407. Pak bylo vidět, že i když jsem se trefil do toho drátu, tak ten v některých místech držel. Upraveno 25. leden 2025 uživatelem PaKr Citovat
Lihous Odesláno 24. leden 2025 Odesláno 24. leden 2025 @PaKr Ja jen reagoval na navod kdy se doporucovalo vyhaknuti dratu z airbagu nahore - u nas to nahore slo ale spodni na jedne strane drzel tak se pak "pichlo" ze spodu a krasne se uvolnil. Nemyslim si ze byl volant venku a slo to celkem v pohode a oxidace tam zadna nebyla - spis mame popraskane hrany te pseudo kuze tak mozna budu kupovat jiny - ale na funkci si myslim ze to vliv nema. Klakson funguje - jako perlicka uz nekolik roku zpatky vzdy v zime neco cvrlikalo - myslel jsem si ze mame volnejsi vyztuhu v palubce a streidave lepsi horsi a tuhle me prislo ze musim pouzit klakson a cvrcek zmizel aby se za chvilku zase objevil ... a ono fakt tuto neplechu delal airbag - docasna oprava strcil jsem do mezery poskladany parkovaci listek a Ok. Ted je klid - napadlo by toto nekoho? Citovat
sitler Odesláno 25. leden 2025 Odesláno 25. leden 2025 ty jo, taky jsem tohle na c4 resil. Pri urcitych otackach v nejakych rezimech drncel airbag , ale stacilo ho sundat-nandat a byl klid Citovat
patt Odesláno 25. leden 2025 Odesláno 25. leden 2025 (upraveno) Tak jsem se pokusil zjistit přícinu nefungujících světýlek ve clonítkách na 605. U obou stejná závada a to utržený minusový kablík co je připojený uvnitř clonítka na otočný držák. Nepodařilo se mi to nějak rozumně rozebrat, tak jsem vzal strunu plynu ze škody 105, nagrousil špicku a vyrobil jakousi protahovaci jehlu a protahnul novej kablík. Ještě by ten kablík chtěl lépe zamaskovat, ale funguje to 20250122_171128.mp4 Upraveno 25. leden 2025 uživatelem patt Pepito, radim.1008, PaKr a 1 další ohodnotil 4 Citovat
oddie Odesláno 25. leden 2025 Odesláno 25. leden 2025 (upraveno) Dneska jsme si dali kousek na běžkách, Rokytnice - Studenov (to jsme teda vynesli na zádech ), Ručičky, Dvoračky, Rezek. Sníh docela hnusnej, klouzalo to, odrazit se skoro nešlo. Jestli budou pokračovat tyhle teploty a nenasněží, za chvilku nebude na čem... Na téhle trase se přejíždí 3 sjezdovky, na nich sníh hroznej, mokrej, těžkej. Taky ani moc lidí nelyžovalo... No a včera jsem nestihl napsat, koupil jsem si další hračku, C8 Je to teda už třetí sedmimístné MPV co mám doma, tak až ji dám do kupy podle svých představ, jedno z nich půjde do světa, předpokládám až na podzim, není spěch. Ještě ani nevím které zůstane a které půjde... Upraveno 25. leden 2025 uživatelem oddie Charlie 1, Pepito, Klemoň a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pepito Odesláno 25. leden 2025 Odesláno 25. leden 2025 Jsem už třetí den v Praze. Včera jsem byl v Národním technickém muzeu a v muzeu České policie a dnes u letiště abych viděl přistání Airbusu A 380. Pak jsem se byl podívat na Vyšehradě a zítra mám v plánu Národní muzeum nad Václavákem, krátím si čekání až mi z nemocnice pustí moji Radunku. VID_20250125_120708(0)(0)(0).mp4 ozzy56, regius, Hafity a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Milan+ Odesláno 25. leden 2025 Odesláno 25. leden 2025 Dyť Ti málem vzal hlavu Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 25. leden 2025 Odesláno 25. leden 2025 @Péťa to jo, ale sám víš že se u letiště létat s dronem nesmí. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 25. leden 2025 Odesláno 25. leden 2025 před 59 minutami, Pepito napsal: Jsem už třetí den v Praze. Včera jsem byl v Národním technickém muzeu No tak to jsi "kůň" . Nemohl jsi se ozvat ? Do NTM bych šel klidně s tebou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.