Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ale chodí sem rodit celebrity a ta moje Radunka je pro mě celebrita. 🥰 :papa

Jak tady čekám než přítelkyni přijmou, tak kolem sebe slyším převážně ruský jazyk. :o:papa

Upraveno uživatelem Pepito
Doplňující info
Odesláno

Dnes jsem sam nedelal ale kolega na dilne - vymena packy smerovek na nasem povozu.
Smerovka pri aretaci v levo uz dost casto "nesmerovkovala" a jen ji pridrzovat nebylo praticke ... 

Tak jsem poridil jinou novou - samozrejme z Alika - vyndat airbag byl celkem orisek a jen napad ta dirka dole na volantu uprostred neni nahodou na odaretovani samotneho Airbagu?

Packa je prehozena "ale" jelikoz je nova tak se prozatim nevraci pokud ji jen pridrzim a NEaretuji ale myslim si ze se to "ochodi" a bude to Ok.
Hlavni je ze uz funhuje jak ma a neni o drz.... - proste funguje.

Pokud je ma uvaha spravna klidne to presunte do sekce servis - treba to nekomu pomuze.

20250123_172119.jpg

Odesláno

@Péťa No me to uz neslo spinat smerovku pri aretaci v levo - asi vymackane ...??
Viz vymena motoru - pokud to bylo v Og tam mela min 600tis km mozna 800tis km ??

Ale fotka byla myslena jako aretace airbagu - pokud to jde - nezkousel jsem to zda bude rychlejsi - ale netusim zda je ma uvaha spravna.

Odesláno (upraveno)

@Lihous ano, takhle se má bag sundat.  Řekl bych, že to má dva zádrhely.  První je abys trefil ten drát,  a druhý,  že ten drát může být už zoxidovanej a "přilepenej" k volantu. Taky jsem teď trochu zápasil,  když jsem bral pro sebe volant ze 407. Pak bylo vidět,  že i když jsem se trefil do toho drátu,  tak ten v některých místech držel. 

Upraveno uživatelem PaKr
Odesláno

@PaKr Ja jen reagoval na navod kdy se doporucovalo vyhaknuti dratu z airbagu nahore - u nas to nahore slo ale spodni na jedne strane drzel tak se pak "pichlo" ze spodu a krasne se uvolnil.

Nemyslim si ze byl volant venku a slo to celkem v pohode a oxidace tam zadna nebyla - spis mame popraskane hrany te pseudo kuze tak mozna budu kupovat jiny - ale na funkci si myslim ze to vliv nema.

Klakson funguje - jako perlicka uz nekolik roku zpatky vzdy v zime neco cvrlikalo - myslel jsem si ze mame volnejsi vyztuhu v palubce a streidave lepsi horsi a tuhle me prislo ze musim pouzit klakson a cvrcek zmizel
aby se za chvilku zase objevil ... a ono fakt tuto neplechu delal airbag - docasna oprava strcil jsem do mezery poskladany parkovaci listek a Ok.

Ted je klid - napadlo by toto nekoho?

Odesláno (upraveno)

Tak jsem se pokusil zjistit přícinu  nefungujících světýlek ve clonítkách na 605. U obou stejná závada a to utržený minusový kablík co je připojený uvnitř clonítka na otočný držák. Nepodařilo se mi to nějak rozumně rozebrat, tak jsem vzal strunu plynu ze škody 105,  nagrousil špicku a vyrobil jakousi protahovaci jehlu a protahnul novej kablík. Ještě by ten kablík chtěl lépe zamaskovat, ale funguje to 🤣

Upraveno uživatelem patt
Odesláno (upraveno)

Dneska jsme si dali kousek na běžkách, Rokytnice - Studenov (to jsme teda vynesli na zádech :) ), Ručičky, Dvoračky, Rezek. Sníh docela hnusnej, klouzalo to, odrazit se skoro nešlo. Jestli budou pokračovat tyhle teploty a nenasněží, za chvilku nebude na čem... Na téhle trase se přejíždí 3 sjezdovky, na nich sníh hroznej, mokrej, těžkej. Taky ani moc lidí nelyžovalo...

No a včera jsem nestihl napsat, koupil jsem si další hračku, C8 :)  Je to teda už třetí sedmimístné MPV co mám doma, tak až ji dám do kupy podle svých představ, jedno z nich půjde do světa, předpokládám až na podzim, není spěch. Ještě ani nevím které zůstane a které půjde...

20250125_125934.thumb.jpg.1bac107eaea4df6c7446f215feaf47e5.jpg

Upraveno uživatelem oddie
Odesláno

Jsem už třetí den v Praze. Včera jsem byl v Národním technickém muzeu a v muzeu České policie a dnes u letiště abych viděl přistání Airbusu A 380. Pak jsem se byl podívat na Vyšehradě a zítra mám v plánu Národní muzeum nad Václavákem, krátím si čekání až mi z nemocnice pustí moji Radunku. :papa

IMG_20250124_092511.jpg

IMG_20250124_164651.jpg

IMG_20250125_162038.jpg

IMG_20250125_162554.jpg

IMG_20250125_165430.jpg

Odesláno
před 59 minutami, Pepito napsal:

Jsem už třetí den v Praze. Včera jsem byl v Národním technickém muzeu

No tak to jsi "kůň" . Nemohl jsi se ozvat ? Do NTM bych šel klidně s tebou. 😥

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...