sitler Odesláno 20. leden 2025 Odesláno 20. leden 2025 @Havlicek.Lukas cekal bych ty ceny i vyssi, tohle mi prijde i docela ok , jasny, pivo drahy, ale clovek si da jedno.. cola draha, ale tam, co normalne chodime na obed, stoji tretinka 70 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. leden 2025 Odesláno 20. leden 2025 koukám na Forrest Gumpa, samozřejmě poněkolikáté a přesto pecka bože, jak moc některé staré filmy vyčnívají z toho hnusu co se dneska točí, samé šukání, soutěž ve vulgaritách, nic lidského Hafity, Péťa a dýzl ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 20. leden 2025 Odesláno 20. leden 2025 Od kdy je šukání nelidský? Myslím si, že bez něj by tu nikdo nic nepsal, páč bychom tu nikdo nebyl Citovat
Milan+ Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 Tak dnes kolečko katastr a finanční úřad od 8 do teď. A po jedné na odpolko. Citovat
Klemoň Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 No já dnes mimo pracoviště. Ráno lékař, nějaké testy a vyšetření a prý jsem relativně zdravý (úměrně věku), ostatní výsledky zavolají . Následovala návštěva Chára Pneu, vyzvednutí letních a odvoz do prémiového rodinného servisu Véna & ChouLu . Nyní doma stavební dozor, pak něco vdechnu a musím k zubaři - rozpadl se mi zub / stolička. Vzhledem k tomu, že o víkendu mizím na týden do Alp, tak to musí být OK No a po zubaři následuje ještě holič a pak vana u sousedky, protože ta naše vana není vidět . . . Pepito, PaKr, Charlie 1 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
patt Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 Dneska jsem se jal udělat pro mě nezáživnou činnost a to vykydání a vyluxování auta to je vzdycky týdny přemlouvání, protože to vydrží jen Pár dní a zase je to stejný Následně jsem si rekl, ze bych mohl zkusit vyměnit znak v masce z "novýho" lvíčka za staršího. Rokem výroby by tam měl být ten starší... Co myslíte, kterej se Vám líbi víc? BubakGS, dýzl a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
BubakGS Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 ...upadl jsem na hlavu a prihlasil se zase do skoly... titul Mlady Blby Ambiciozni jeste nemam... ....aby zase v rodine mohli rikat .... to je vuuul ... zelvi polivku... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 před 38 minutami, patt napsal: pro mě nezáživnou činnost a to vykydání a vyluxování auta To jseš můj člověk, mám to úplně stejně A víc se mi líbí ten celostříbrný lev. ozzy56, Hafity, Klemoň a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 No k úklidu se taky musím přemlouvat. A co se týče lva tak se mi líbí ten starší, už jenom proto že tam patří a taky je hezčí patt ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 (upraveno) před 3 hodinami, Klemoň napsal: ... vana u sousedky... i se sousedkou? Upraveno 22. leden 2025 uživatelem Pepito úprava textu Citovat
Pepito Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 před 2 hodinami, patt napsal: Dneska jsem se jal udělat pro mě nezáživnou činnost a to vykydání a vyluxování auta to je vzdycky týdny přemlouvání, protože to vydrží jen Pár dní a zase je to stejný Co myslíte, kterej se Vám líbi víc? Uklízení a luxování MÝCH aut mě zatím ještě baví a docela dlouho zůstává interiér i exteriér čistý (měl jsem to tak vždycky se všemi auty které jsem měl, i služební). A lvíček se mi víc líbí ten na druhé fotce. patt a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 teď mi na parkovišti Globusu nedal přednost zprava mladý kluk, ale protože s tím vždycky počítám, tak se nic nestalo, jen jsem zatroubil, klučina hned zastavil a co se jako děje ?? tak mu říkám, že mi nedal přednost..., to platí i tady na parkovišti ??, odpovídá..., jojo, i tady, říkám.., tak mi poděkoval, že má auto od taty a ten by ho zabil , kdyby mu to podřel dýzl, BubakGS, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
sitler Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 to mas kliku. Ja vcera nepustil jedouciho cyklistu na prechodu pro chodce a tech slov, co jsem od toho hajzla slysel. to hezky nebylo. Nemit s sebou dite, tak mu snad dam i po rypaku... Charlie 607, dýzl, BubakGS a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 (upraveno) no, vypadal, že chodí ještě na ZDŠ , takové děcko, ale trochu se škubal, jakože proč troubím , sebevědomí těm smradům nechybí, ale byl slušný, já ostatně taky, no zrovna na tom parkovišti se přednost zprava prostě nedává Upraveno 22. leden 2025 uživatelem ozzy56 Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 před 3 hodinami, Pepito napsal: i se sousedkou? Sousedka mi to domluvila a zůstala v práci. Ale domluvila mi to nějak blbě - soused mi nechtěl umýt záda ozzy56, dýzl, BubakGS a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 před 3 hodinami, Pepito napsal: Uklízení a luxování MÝCH aut mě zatím ještě baví a docela dlouho zůstává interiér i exteriér čistý taky mám rád čisto v autě, dneska u toho ostravského globusu jsem byl i na myčce a jsou tam fungl nové 2 vysavače a nějak divně nastavené--povysával jsem celé auto (za 10Kč) a vysavač furt jel, tak jsem pověsil hadici a možná to jede doteď , hadice nové bez dír, tak výborně sají Pepito ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 komu z vas muzu pujcit auto na vikend? dýzl ohodnotil 1 Citovat
patt Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 joo, to já když umyju auto, tak stačí dvakrát přijet domu naší hliněnou ulicí a auto je buď celý zaprášený a nebo celý od bláta pak samozřejmě člověk to hnedka našlape do auta, takže to fakt dlouho nevydrží Jinak na vysávání auta používám stavební vysavač, ten bere všecko a když omylem vysaješ co nechceš tak máš šanci to v tom vysavači najít ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 jojo, v garáži mám Karcher--v tom velkém pytlu najdu všecko co sežere... Citovat
Pepito Odesláno 23. leden 2025 Odesláno 23. leden 2025 Dnes jsem si udělal "výlet". Kdo pozná kde že to jsem? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.