Charlie 1 Odesláno 6. leden 2025 Odesláno 6. leden 2025 seš jak tchan, ten taky když něco vidí tak si to nese do garaže jako poklad, minule přitahnul LCD 82cm funkční bez ovladače, ale co s tím.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. leden 2025 Odesláno 6. leden 2025 (upraveno) Tak Milan vidí těch 250 ve sběrnejch surovinách, si zkouší jak to bude vypadat až bude v duchodu, bude hledat koruny na ulici u popelnic Akorát si myslim že dostane tak 140k Upraveno 6. leden 2025 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96, Klemoň, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Milan+ Odesláno 6. leden 2025 Odesláno 6. leden 2025 Nevzal bych ji já,vzal by ji jinej,za dvě minuty chůze je nevydělám. A hlavně netvrďte,že by tam po vás zůstala. ozzy56, Pepito, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. leden 2025 Odesláno 6. leden 2025 To víš že nezůstala, odtahl bych ji stejně jako ty. Akorát jestli je to nějaká 60AH tak do dvou stovek možná Hafity ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. leden 2025 Odesláno 6. leden 2025 dneska mi přišel nový předpis pojistného, píšou mi, že započetli bonus za jízdu bez nehod, přesto je cena o 980 Kč vyšší , to je banda cypů, co ?? hned zítra to zruším a půjdu jinam Pepito ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 6. leden 2025 Odesláno 6. leden 2025 (upraveno) Před hodinou, Radek Hurvajz napsal: To víš že nezůstala, odtahl bych ji stejně jako ty. Akorát jestli je to nějaká 60AH tak do dvou stovek možná 74Ah Jináč to dnes stojí za prd,jelikož poprvé v práci od 13.12 kdy jsem se šel dovolenkovat. A to mi tam ještě asi 10 dnů dovolené zůstalo. Upraveno 6. leden 2025 uživatelem Milan+ Citovat
Dave_k Odesláno 6. leden 2025 Odesláno 6. leden 2025 před 2 hodinami, ozzy56 napsal: dneska mi přišel nový předpis pojistného, píšou mi, že započetli bonus za jízdu bez nehod, přesto je cena o 980 Kč vyšší , to je banda cypů, co ?? hned zítra to zruším a půjdu jinam A je klidně možný, že to podepíšeš u ty samý pojišťovny. Vlastní zkušenost. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 6. leden 2025 Odesláno 6. leden 2025 Ad pojistovna - tez jsem dostal podekovani a zvednuti ceny pojisteni. Tak jsem nelenil zasel si na pojistovnu s otazkou ze dekuji za prodlouzeni smlouvy ale kdyz jsem byl bezskodny urcite jim zvednutou castku hradit nehodlam. Chvilka pocitani zavolani na "asi" jejich centralu - no z cca 700 me to zvednou "jen" o 120Kc - coz jsem uz pobral a souhlasil. Tady asi fakt nejde o ty jejich naklady ale az udelam nejaky maler v opacnem pripade me to uz prijde ze se jen vsude zkousi kolik dobraku ty jejich hry bude akceptovat a zaplati. ozzy56, Charlie 1 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
peter23p Odesláno 6. leden 2025 Odesláno 6. leden 2025 U nás autobaterie teda berou na váhu a ne podle Ah. Dávají 12Kč/kg. Takže cca 200kč záleží jak moc se před odevzdáním doleje vodou . BubakGS a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
petrinza Odesláno 7. leden 2025 Odesláno 7. leden 2025 Mám kousek od domu kontejner na elektroodpad a když jdu kolem tak koukám, jestli vedle něj neleží "něco zajímavého". Vnuk má teď zvídavé rozebírací období, tak se různé věže, kazeťáky a počítače hodí. Taky jsem tam našel postupně dva cívkové magnetofony, Tesla Uran (výroba 1966-69) a Sonet Duo (výroba 1959 -65), oba funkční a v celkem top stavu. Ty jsem malému na rozebírání přirozeně nedal, ty skončily v mém audio-video koutku. Ještě by se šiklo nějaké funkční "novější" video, to v mém audio-video koutku je ze začátku devadesátek a už má své mouchy. Pepito, ozzy56 a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. leden 2025 Odesláno 7. leden 2025 (upraveno) tak vyřízeno--Kooperativa o 700.- méně, než jsem platil loni, s paní jsme si pokecali, říkala příjdte zase za rok a něco s tím uděláme (prostě každý nový pojištěnec je na tom lépe) já tu hru pojištoven neberu, vždycky jsem se choval ekonomicky a na staré roky to měnit nebudu , přešel jsem z Alianz Upraveno 7. leden 2025 uživatelem ozzy56 Charlie 1, Pepito, regius a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Lihous Odesláno 7. leden 2025 Odesláno 7. leden 2025 @ozzy56 No ja jsem zustal - mame tam vice mene pojistene vse ale na tu jejich hru - dekujeme ze jste trouba chovate se odpovedne a od nas dostanete bonus v navyseni platby o X - korun to fakt s nima nehraju! Rozume Ok - kazdy chceme fungovat ale ty jejich fantasmagoricke napady to fakt NEeee! Krasny vecer ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 No já teď uhradil spoluúčast 5 000,- za škodu cca 112 000,- a teď čekám kolik přijde nová pojistka. Otázka je, zda má smysl zkoušet jinou pojišťovnu, když si všechno řeknou . . . Citovat
sitler Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 @Klemoň za nabidku nic nedas. Pri nejhorsim nevyuzijes. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 9. leden 2025 Odesláno 9. leden 2025 Cca před hodinou jsem byl na dejvickém "Kulaťáku" (Vítězném námestí) svědkem téměřnehody sanitky jedoucí pod majáky, ale bez sirén = potichu s chodci precházejícími po přechodu mezi stojícíma tramvajema. Kdo to tam zná, ví, že je-li v zastávce ve směru Prašný most bus nebo tramvaj, další tramvaj se nevejde a čeká uprostřed "Kulaťáku", až se udělá místo. Dvacítka ale najela těsně před ostrůvek (ano, zablokoval auta na Kulaťáku) a zastavil před přechodem. Toho pochopitelně využili chodci a vida, že tramvaj ve směru Podbaba normálně stanicuje, vyrazili vpřed. Tu řidič(ka) dvacítky začala intenzivně zvonit a zpoza ní se přes přechod prohnala bílá sanita Ford Custom jedoucí sice pod majáky, ale potichu. Že ta dvacítka stojí před ostrůvkem proto, aby sanitce umožnila se "losím způsobem" protáhnout mezi ní a naproti stanicující tramvají neměli chodci dík nehoukající sanitě šanci zaznamenat Věřím, že v těch chodcích, řidiči(ce) dvacítky ani v řidiči sanitky by se v tu chvíli "krve nedořezal" a jsem moc rád, že to celý skončilo jenom vyděšením. Jsou nějaká závazná pravidla kdy může jet sanita jen na majáky bez sirény? Určitě to nebylo auto pražské záchranky, tipuju spíš nějakou převozovou službu Citovat
tomm176 Odesláno 9. leden 2025 Odesláno 9. leden 2025 Určitě takový předpis existuje. Znám hasičský a o použití rozhoduje velitel, ale mělo by se používat oboje navzájem. Tedy jak zvukové tak světelné. Z vlastní zkušenosti, zvukové nepoužíváme třeba když jedeme do fabriky,ale jak píšu - rozhoduje velitel. Jsem čerstvě strojník, takže zatím mám spíš naučenou teorii a praxe je vždycky diametrálně odlišná Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 10. leden 2025 Odesláno 10. leden 2025 (upraveno) Na vyvažovačce co jsem koupil byl už hodně unavený závit. Rozmýšlel jsem jestli se mám pustit do výroby nové části hřídele, nebo ji objednat od výrobce. Říkám si raděj jí kup ať je všechno jak má být a máš to bez práce. Cenově to stejně vyjde nastejno. No včera přišla z Německa nová. Dnes jí namontuju a ona mrška hází. Tak podána reklamace s videem. Uvidíme jak se k tomu vyjádří. Edit: tak reklamace uznána, posílají nový kus, snad bude lepší. Upraveno 10. leden 2025 uživatelem Charlie 607 Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. leden 2025 Odesláno 10. leden 2025 (upraveno) tak jsem uhádl , navíc se mi líbí a tohle bych doma v budoucnu chtěl https://www.garaz.cz/clanek/novinky-evropske-auto-roku-2025-coty-renault-5-21014048 Upraveno 10. leden 2025 uživatelem Péťa Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy Citovat
Pepito Odesláno 10. leden 2025 Odesláno 10. leden 2025 @Milan+, ve vlákně "vtipy" jsi mě tak rozesmál, že jsem si neuvědomil že se tam nemá nic komentovat, tak jsem to rychle smazal abych nebyl opět pokárán. Prodloužil jsi mi život, děkuji. Milan+ a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 10. leden 2025 Odesláno 10. leden 2025 @Pepito Tak to má být,ne? Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.