elton Odesláno 5. prosinec 2024 Odesláno 5. prosinec 2024 Méďo, skvělej večer. Radek Hurvajz, Medvěd, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 5. prosinec 2024 Odesláno 5. prosinec 2024 Už odpoledne Venda vyhlížel a navečer se u nás zastavil Mikuláš a spol. pavelu96, Hafity, zbynek..s a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Medvěd Odesláno 5. prosinec 2024 Odesláno 5. prosinec 2024 Radim - Já je potkal v Břidličná ráno kolem deváté a když jsem se jich ptal jestli jim nevokazujou blbě hodiny, tak mě čertice chtěla majznout řetězem. Ale Mikuláš se jen usmál a ukázal na nedalekou školku, že tam prej večír už žádný děcka nebudou Pepito, radim.1008 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
patt Odesláno 5. prosinec 2024 Odesláno 5. prosinec 2024 @radim.1008 noo, střecha je, bude parkovat ve stodole, ve které mometalně dělám podlahu, aby nemusely stát na hlíně. Tam by se podle mých výpočtů z růstu vozového parku měly vejít auta možná i na příští rok @oddie jasný, klidně se stav radim.1008, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. prosinec 2024 Odesláno 6. prosinec 2024 @patt je ti jasný že tý přezdívky se takhle nezbavíš? Ale tak jako jo je to vcelku záslužná činnost takhle se ujmout auta který by většina s klidným svědomím nechali zhoupnout na magnetu. Citovat
Pepito Odesláno 6. prosinec 2024 Odesláno 6. prosinec 2024 @Medvěd mi ve středu volal že bude v Rýmařově, ale neuvědomil si že už tam 7 let nebydlím. Tak snad příště. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
patt Odesláno 6. prosinec 2024 Odesláno 6. prosinec 2024 @Vena garážmistr tak ona ta 405 zas tak špatná neni, jen to chce trochu péče. Do hutí to zas neni, to by bylo škoda dýzl ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 6. prosinec 2024 Odesláno 6. prosinec 2024 @patt takže za chvíli budeš mít vlastní Peugeot muzeum ? Citovat
oddie Odesláno 6. prosinec 2024 Odesláno 6. prosinec 2024 Aspoň budu mít za 10 let kam odevzdat 806 Pepito, Klemoň a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 6. prosinec 2024 Odesláno 6. prosinec 2024 Už za deset let? Abys to zbytečně neuspěchal ..... Klemoň ohodnotil 1 Citovat
patt Odesláno 6. prosinec 2024 Odesláno 6. prosinec 2024 @PaKr na muzeum to moc není, však mám doma asi jen 6 pežotů regius, PaKr, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
pavelu96 Odesláno 7. prosinec 2024 Odesláno 7. prosinec 2024 Dnes mi dcerka vytvořila nový druh cukroví zbynek..s, Pepito, Klemoň a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Milan+ Odesláno 8. prosinec 2024 Odesláno 8. prosinec 2024 Dnes nějaké práce pro Romana,Kresta racing,snad tam dělají pro někoho Š 110R coupé a tohle v nerezu na kopretiny. Pepito, zbynek..s, radim.1008 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Pepito Odesláno 9. prosinec 2024 Odesláno 9. prosinec 2024 @Milan+ Romana Krestu znám osobně od jeho začátků. Je to borec a pohodový chlap. Citovat
Medvěd Odesláno 9. prosinec 2024 Odesláno 9. prosinec 2024 Dnes jsem se stal vyzvedatelem a předčasným doručitelem vánočního daru pro mého, v současné době na zápal plic chorého, kolegu. Jak jsem tu už od jara řešil, povedlo se mi zaměstnavatele přesvědčit o potřebě obměny obstarožního Transita. V červenci se spustilo výběrové řízení a dnes jsem si auto byl vyzvednout. Předání nebyla žádná sranda - 2 hodiny jsme seděli v kabině, prodejce mluvil, ťukal tu na tablet, tu na tlačítka na volantu a vyprávěl a vyprávěl.... a já vím stejně velký prd. O weekendu čapnu juniora a půjdeme to probádat hezky pomalu, abych sám věděl co a hak, až to budu vysvětlovat kolegovi. Jinak krom klasické výbavy má auto automatickou klimu elektricky sklopná zrcátka nezávislé topení adaptivní tempomat hlídání mrtvého úhlu couvací kameru A moc se mi líbí BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 9. prosinec 2024 Odesláno 9. prosinec 2024 (upraveno) No když pominu, že jsou jako obvykle vzhuru nohama, tak jsou hlavně dost neostré / rozmazané . . . A spíš si měl poslat foto interiéru. Jak vypadá zvenčí vidím na silnici Vánoce za sklem ... bohužel jak to svítí nejsou "sobi" k rozpoznání . . . Upraveno 9. prosinec 2024 uživatelem Klemoň regius, ozzy56, Péťa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. prosinec 2024 Odesláno 9. prosinec 2024 @Klemoň dal jsem ti ,,zelenou'' , ale ještě než jsi dal ty fotky , to fakt jedeš s rozsvícenýma sobama ? Citovat
Klemoň Odesláno 9. prosinec 2024 Odesláno 9. prosinec 2024 V noci s tím jezdí jen určitá sorta "řidičů" Já radši vidím na cestu než na cinkrlátka . . . Já mám i navigaci danou dolů a zhasnutou, aby mne nerušila . . . ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 9. prosinec 2024 Odesláno 9. prosinec 2024 @Klemoň uvnitř to vypadá tak, že v našem v práci jsou tři koženková sedadla, kožený volant, řadička a palubovce dominuje velký displej na kterém se ovládá vše ve výbavě Trail. @Medvěd jsem zvědav jak budeš spokojen s ovládáním stěračů. Přijde mi trochu zmatečné. Hlavně ovládání kolíbkou na čele páčky zadních stěračů. Možná to budeš vnímat jinak jako majitel Fordu. Občas se stane se, že ho někdo nechá zapnutý a potom drbe zbytečně sklo. A jelikož v našem firemním není klasické zpětné zrcátko, ale kamera, která se promítá na zrcátko, tak si až po čase všimneš, že občas obrazem proletí čmouha, což je zapnutý zadní stěrač. Jo a nepřišli jsme na to, jak nemuset chcípat motor, aby šel otevřít nákladový prostor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.