Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Radim - Já je potkal v Břidličná ráno kolem deváté a když jsem se jich ptal jestli jim nevokazujou  blbě hodiny,  tak mě čertice chtěla majznout řetězem. Ale Mikuláš se jen usmál a ukázal na nedalekou školku,  že tam prej večír už žádný děcka nebudou 

Odesláno

Dnes jsem se stal vyzvedatelem a předčasným doručitelem vánočního daru pro mého, v současné době na zápal plic chorého, kolegu.

Jak jsem tu už od jara řešil, povedlo se mi  zaměstnavatele přesvědčit o potřebě obměny obstarožního Transita. V červenci se spustilo výběrové řízení a dnes jsem si auto byl vyzvednout.

Předání nebyla žádná sranda - 2 hodiny jsme seděli v kabině, prodejce mluvil, ťukal tu na tablet, tu na tlačítka na volantu a vyprávěl a vyprávěl.... a já vím stejně velký prd. O weekendu čapnu juniora a půjdeme to probádat hezky pomalu, abych sám věděl co a hak, až to budu vysvětlovat kolegovi.

Jinak krom klasické výbavy má auto

automatickou klimu

elektricky sklopná zrcátka 

nezávislé topení 

adaptivní tempomat

hlídání mrtvého úhlu 

couvací kameru 

A moc se mi líbí 

IMG_20241209_155528.jpg

IMG_20241209_155556.jpg

IMG_20241209_155613.jpg

IMG_20241209_155650.jpg

Odesláno (upraveno)

No když pominu, že jsou jako obvykle vzhuru nohama, tak jsou hlavně dost neostré / rozmazané . . . A spíš si měl poslat foto interiéru. Jak vypadá zvenčí vidím na silnici :myslim

Vánoce za sklem ...  bohužel jak to svítí nejsou "sobi" k rozpoznání . . . :roker

IMG_20241205_043301.thumb.jpg.faefde3f5f0f156351b4c86fc13e3c76.jpg

IMG_20241205_043252.jpg

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

V noci s tím jezdí jen určitá sorta "řidičů" :roker   Já radši vidím na cestu než na cinkrlátka . . .  Já mám i navigaci danou dolů a zhasnutou, aby mne nerušila . . .  :bacha

Odesláno

@Klemoň uvnitř to vypadá tak, že v našem v práci jsou tři koženková sedadla, kožený volant, řadička a palubovce dominuje velký displej na kterém se ovládá vše ve výbavě Trail. ;) 

@Medvěd jsem zvědav jak budeš spokojen s ovládáním stěračů. Přijde mi trochu zmatečné. Hlavně ovládání kolíbkou na čele páčky zadních stěračů. Možná to budeš vnímat jinak jako majitel Fordu. :myslim Občas se stane se, že ho někdo nechá zapnutý a potom drbe zbytečně sklo. A jelikož v našem firemním není klasické zpětné zrcátko, ale kamera, která se promítá na zrcátko, tak si až po čase všimneš, že občas obrazem proletí čmouha, což je zapnutý zadní stěrač. :D Jo a nepřišli jsme na to, jak nemuset chcípat motor, aby šel otevřít nákladový prostor. :myslim :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...