Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Trochu neplánovaně jsem změnil telefon :( ano,  chtěl jsem si letos koupit jiný,  ale... no prostě jsem svoji pětiletou Nokii nechal u decatlonu v Modřicích na střeše auta. Vydržela tam do odbočení z D2 na D1... když jsem si uvědomil, co se stalo,  tak nebylo kde zastavit a když jsem se tam vrátil,  tak už byla přejetá :( teď se seznamuju s A55 a tím víc mě to s.e.r.e. Hlavně ještě zkusím nějak přetáhnout fotky a ideální by byly i zprávy.  A ne na Googlu jsem neměl žádnou zálohu. Ještě asi objednám displej a tu Nokii ještě oživit aby se to dalo přetáhnout...

Odesláno (upraveno)

Dnes půjdu jako každý rok zapálit svíčku a nasát sváteční atmosféru na Národní třídu a při tom budu doufat, že v příštích volbách opět vyhrajou Ti zodpovědní a že nás nečeká podobná cesta jako Slováky a Maďary (ale bude to těžký)
No a potom odpoledne oslava 79 narozenin mé mamky ....

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

taky vzpomínám, jak jsme před 35 lety s bráchou mrzli a zvonili klíčema na ostravském Skandálplacu, bohužel to nemělo moc smysl--komanči se dostanou do Sněmovny a na Hradě už jsou, zatímco brácha už není :(, je mi z toho našeho národa smutno ;)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

@Medvěd "Ti zodpovědní ..." to je jako věštit ze skleněné koule.

A pro všechny  - už mě otravuje snad druhý měsíc nějaka skupina - A že musíme dokončit registraci - jde o mail "GUGLU" tak nejdříve jsem slušně vysvětloval že jde o omyl,pak už nebyl až tak slušný a dnes už zavěsím a číslo blokuji.
Zablokovaných čísel mám možna už na 20 a volají z polska bulharska irska slovenska bulharska samozřejmě především od nás z česka - jedine co je spojuje "rusky" přízvuk ....
Netušíte někdo oč jde?
Do MT me nic nepošlou při hovoru  mám net na druhe SIM blokovany  ...?

Auto je snad na chvilku Ok
Ramena - utržené silentbloky tři místa + jeden spodní čep ....??
Vše vyměněne - uvidíme jak dlouho vydrží.
Ruční brzda funguje lépe - vyměna komplet lanovodů + pakničky v kolech.

A pak se nám podělal plyn kotel - pravda po cca 22letech měl nárok - budˇ plyn.armatůra a nebo zapalovací elektronika - nešel plyn na hořák - opraveno výměnou v kompletu.
No a teď řeším zaseklej klíč u vjezdové brány - zasekl se tak nešikovně že se bude "asi" odvrtavat vložka a následovat výměna i samotneho zámku :(

Doufám že vše špatné bylo a bude jen dobře ;)

Odesláno

Myslím si že pravidla jsou jednoznačná, politika sem nepatří. Ano rozumím tomu že jsou události které zaslouží pozornost ale jednou se jasně řeklo že POLITIKA se tady nebude probírat takže naposledy žádám aby sem nikdo politiku nezatahoval pokud takový příspěvek objevím budu žádat moderátory o nekompromisní řešení porušování pravidel. 

Jinak včera jsem odvezl 3 fůry listí na sběrný dvůr pak jsem odpoledne řešil nějaké věci na dílnu které jsem nestihl v týdnu. Dneska jsem zajel na dílnu s vlekem protože ve všední den je na dvorečku dost velký provoz a s vlekem bych tam jen překážel potřeboval jsem stáhnout domů do úschovy dvě sady kol z rodinných aut které nechci skladovat na dílně neb by tam zbytečně zabírali místo pro skladování zákaznických kol.

Odesláno

No vidíš @Medvěde, už to začíná - dohadování, červený puntíky a co bude dál?

O politice si můžeme pokecat třeba na Vánočním večírku, ale tady prostě NE!

Kdyby Tvůj příspěvek vypadal takto:

před 2 hodinami, Medvěd napsal:

Dnes půjdu jako každý rok zapálit svíčku a nasát sváteční atmosféru na Národní třídu.
No a potom odpoledne oslava 79 narozenin mé mamky ....

tak s tím není vůbec nic špatně. 

Prosím, nepřidělávej mi v neděli práci. 

Děkuji 

Odesláno (upraveno)

Jasně, kašlete na politiku. Ale . . . .   Kdyby už někdo opravdu nemohl a potřeboval udělat dobře svojí partnerce / manželce, tak se ozvěte. Cena je podle ujetých kilometrů. Orgazmus díky vibracím celé kabiny zaručen. Při více kilometrech možno i opakovaný 🙊

https://photos.app.goo.gl/nZaJecMBebm6ePRt8

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

@Klemoň no nevim, nevibruje to moc? Ja muzu zapujcit motorku, diky ulozeni motoru napevno a absenci vyvazovaku ma spoustu ruzne intenzivnich mikroviraci. To je teprve neco :D  . Ale tam je to vlastnost, u tebe predpokladam chyba :D  

Odesláno
před 2 hodinami, sitler napsal:

Ale tam je to vlastnost, u tebe predpokladam chyba

Jasně , že je to závada. S proměnnou intenzitou , která dost rozhodila servisní techniky. Fór je ten , že slabě vibruje auto vcelku pořád. Ale pak se to náhle zásadně zvýší, až je to značně nepříjemné. Dvouhodinová cesta z Brna je pak skoro peklo. A pak třeba drncneš přes dilatačku na mostě a ono zase téměř přestane . . . :myslim

Odesláno (upraveno)

....jsem se vrátil z turnaje v Karviné, vezl jsem tam syna, výstroj a další 4 kluky. Mno, 3x jsem úhybným manévrem zachránil při cestě zpět přes Ostravu život nám všem a i auto. Kua, to v tom kraji razovitem jezdí všichni zfetovaní, ožralý a bez papírů nebo co???  S.e.rou na přednost zprava i na připojování na dálnici.... ...kraj dementů... ..to se mi ještě nestalo. Kdyby jednou, ale na 20ti kilometrech 3x to samý?

Upraveno uživatelem BubakGS

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...