PaKr Odesláno 30. září 2024 Odesláno 30. září 2024 @Havlicek.Lukas je to 40" JVC, asi čtyřletá. Tak uvidíme. @Dave_k to by možná mohlo taky být za poslední měsíc se dvakrát stalo, že jsme ji museli na chvilku vytáhnout ze zdi a pak normálně jela. Nechceš se na to podívat? Citovat
Péťa Odesláno 30. září 2024 Odesláno 30. září 2024 před 12 hodinami, patt napsal: tady někdo bude mít FVE To je příprava. patt ohodnotil 1 Citovat
petrinza Odesláno 1. říjen 2024 Odesláno 1. říjen 2024 Udělal jsem vyúčtování služebního auta za září. A tím si ho taky trochu připomněl. Jel jsem jednou hned v pondělí 2. září z domova do servisu. A pořád tam je. Vlastně se to táhne od začátku června, kdy šlo auto na výměnu filtru pevných částic a turba. Od té doby se začala rozsvěcet kontrolka kuřete, hláška nebezpečí ucpání filtru pevných částic a auto padalo do nouzáku. Prvních pár pokusů udělal náš smluvní fleetový servis, ale pouhé vymazání závady z paměti nepomáhalo. Posledních pět - šest neděl se tím zabývá už značkový, servis a od druhého září je tam moje C4 trvale. Co vím, tak už vyměnili nádržku na AD Blue, ventil u nádržky a nic nepomohlo. Teď jdou postupně po všem, co by to prý mohlo dělat. Aktuálně jsou prý na přezkoušení vstřiky, ty se dávaly nové loni v létě. Když nic jiného, tak to teď mám pestré - první týden v září jsem jezdil referentskou Ovcí combi, druhý na dovolené Nivou, pak týden svým 307CC, minulý týden náhradní C3 ze servisu, kterou jsem včera vyměnil za náhradní C4 Cactus ze servisu. K tomu se občas svezu naším Evoquem, jen na starou Oktávku v září nedošlo.. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 1. říjen 2024 Odesláno 1. říjen 2024 podíval jsem se po stopadesáté na Řidiče slečny Daisy--super film, aj nějaká slza ukápla , a to prý je komedie Pepito, zbynek..s a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 1. říjen 2024 Odesláno 1. říjen 2024 To já se poslední dobou dívám na Colomba přes KODI a zjistil jsem že je dost dílů, které jsem ještě neviděl a to jsem si myslel že jsem je viděl všechny. Ale ještě jsem neviděl paní Colombovou a asi ani neuvidím. ozzy56 a zbynek..s ohodnotil 2 Citovat
Charlie 607 Odesláno 2. říjen 2024 Odesláno 2. říjen 2024 Včera mi dorazilo 6t pelet, tak 3t odpoledne přeskládány do uhelny pod střechu a dneska mi čeká ten zbytek. Cena lepší než za uhlí, tak uvidíme. Dřevěné pelety jsem ještě netopil. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 2. říjen 2024 Odesláno 2. říjen 2024 U nás jsme platili ořech 2 v létě 635,-/1q. Co stojí pelety? S avizovaným zdražením úhlí v roce 27, kdy se začnou do cen počítat emisní povolenky a tím se čeká zdražení v řádu o cca 250Kč na metráků si říkám, že bude čas přejít na něco jiného a čistějšího při skladování. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. říjen 2024 Odesláno 2. říjen 2024 před 2 hodinami, Charlie 607 napsal: Včera mi dorazilo 6t pelet, tak 3t odpoledne přeskládány do uhelny pod střechu a dneska mi čeká ten zbytek. Cena lepší než za uhlí, tak uvidíme. Dřevěné pelety jsem ještě netopil. Hele automat na pelety mám někdy od 15 roku. První zimu sem dotápěl uhlí pak jsem přešel na pelety když sem v tom automatu jel uhlí tak dejme tomu slabě přes 30 metráků pelety jsem někde stejně jako uhlí ale přes 20 metráků. Ale hlavně na uhlí každej 4 den vybrat popel na peletách 4 za sezonu. radim.1008 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 2. říjen 2024 Odesláno 2. říjen 2024 (upraveno) před 4 hodinami, radim.1008 napsal: U nás jsme platili ořech 2 v létě 635,-/1q. Co stojí pelety? S avizovaným zdražením úhlí v roce 27, kdy se začnou do cen počítat emisní povolenky a tím se čeká zdražení v řádu o cca 250Kč na metráků si říkám, že bude čas přejít na něco jiného a čistějšího při skladování. Když jsem kdysivá jezdil a rozvážel pelety / brikety u Řebíka, tak tuna pelet vyšla na 3600 Kč. Kolik vyjde dneska? Kouknul jsem na stránky CDP a Waldera a vychází mi cca 8 - 9000 Kč/tuna - dobrá palba Nejlevnější jsem našel za 6500 Kč, ale netuším jaká je to kvalita Jak mě od konce června trápí bolavá záda, dostal jsem se 13.9. konečně na magnetickou rezonanci, kde mi zjistili spoustu nesrovnalostí = de facto mi potvrdili, že si nic nevymýšlím (je tam spousta pro mě neznámých slov, ale přeloženo do češtiny se jedná o vyhřezlé plotýnky a snad je i nějaká prasklá / naprasklá). Byl jsem u naší školní doktorky, ta mě poslala k neuroložce (to jsem očekával) a ta mi včera dala žádanku na konzultaci na neurochirurgickém oddělení Vojenské nemocnice ve Střešovicích. Tam mě dnes "potěšili" nejbližším termínem 16.12. !!! Myslíte si, že má smysl obvolával jiná pracoviště (Motol, Homolka, Bulovka, ...), když mám tu žádanku adresovanou do Střešovic? Nemá někdo čistě náhodou kontakt / páku na pracoviště, kde by byl termín konzultace aspoň během listopadu? Upraveno 2. říjen 2024 uživatelem Medvěd Citovat
oddie Odesláno 2. říjen 2024 Odesláno 2. říjen 2024 Páka stojí 2.500,- za vyšetření ještě v říjnu a kontakt je na profláklých stránkách zajišťující proxy platby lékařům za přednostní termíny. Cca 10s na google Péťa ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 2. říjen 2024 Odesláno 2. říjen 2024 Já kupoval pelety za 5750/t doprava a složení vedle auta v ceně, ale minimum bylo těch 6t. V okolí nejlevnější uhlí ořech 2 za 6480/t plus skládání pásem. Já mám litinovej kotel na uhlí/pelety s retortovym hořákem a ten schroustá cokoliv co hoří a sype se. Jinak když jsem si kotel zapojoval, tak jsem bral uhlí za 1800/t jo to byli časy. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 2. říjen 2024 Odesláno 2. říjen 2024 Tak dotaz stran zad už není aktuální - jsem objednán na Homolku na listopad, že je na žádance Vojenská nemocnice prý jím nevadí Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 2. říjen 2024 Odesláno 2. říjen 2024 já si předloni objednal dřevěné brikety 6 palet v Ostravě, přijel klučina s Volvem z Hradce Králové , vzadu zapíchlý dupok (vysokozdvižný vozík), palety složil, paleťákem uložil ve sklepě , super to vyhřívá, žádný popel, ale cena vyšší, dneska stojí jednou tolik... Citovat
Pepito Odesláno 2. říjen 2024 Odesláno 2. říjen 2024 před 59 minutami, Pe.Tr napsal: až listopad? to tě to moc nebolí Myslím že může být rád že to má tak brzo. Asi ještě nechodíš po doktorech. ozzy56 a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. říjen 2024 Odesláno 2. říjen 2024 @Pepito divil by ses kdybys věděl .... Praha Vysočany nejblizsi termin.... Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 2. říjen 2024 Odesláno 2. říjen 2024 (upraveno) loni vyslechnutý hovor dvou penzistů v Rýmařově na náměstí--kam deš?. k doktorovi, a kam ? do Olomouce-pojišťovna mi až tam našla doktora , je to ,zábava' na celý den... Upraveno 2. říjen 2024 uživatelem ozzy56 Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 2. říjen 2024 Odesláno 2. říjen 2024 @ozzy56 dobrý rozhovor. Jsem Rýmařovák tělem i duší. A náměstí tam máme hezké. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 2. říjen 2024 Odesláno 2. říjen 2024 já tam jezdil do Hjundaje na servis a třeba na výlet a tak různě Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.