Goldinka Odesláno 28. červen 2024 Odesláno 28. červen 2024 @Hafity Tak to byly taky úplně v pohodě a "nic jim nebylo", ty jo, proč to ty lidi měněj tak brzo... Hafity ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 28. červen 2024 Odesláno 28. červen 2024 @Goldinka : no vypadaly "vo fous" líp, než ty tvoje.... Ale opravdu jenom "vo fous".... Možná jen "vo půl fousu".... Goldinka ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 29. červen 2024 Odesláno 29. červen 2024 všimli jste si, že se nám tady rozmohl takový nešvar ? , jedu v obci 60-65 a stejnak za pr*delí curák, co asi spěchá, ale ono nee--jen se drží zad. nárazníku přesto, že se udělá v protisměru díra a mohl by předjet..., tydle piloti nějak přibývají geometrickou řadou , nee, že by mě to nějak rozhodilo, jen sem si všiml že je jich stále víc..., pravda, ve městě, kde je provoz a nejde předjíždět, nasadím 50 a nechám toho cypa za sebou vypěnit, když neumí jet na rozumnou vzdálenost, zatím jsem po hubě nedostal osobně když spěchám tak jedu podle sebe, čára nečára, samozřejmě nikoho neohrozit a jedu na svoji peněženku, jestli někdo jede podle předpisu je jeho věc, ale že bych jel za ním kilometry metr od nárazníku jaksi nechápu Pepito a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 29. červen 2024 Odesláno 29. červen 2024 Aktuálně mám na 806 nandanou kouli kvůli nosiči kol, a budu ji nandavat i na druhé auto, s kterým pojedem na dovču, tak jako že ji pak už nemám sundavat, jo? Citovat
Hafity Odesláno 29. červen 2024 Odesláno 29. červen 2024 Před hodinou, ozzy56 napsal: nechám toho cypa za sebou vypěnit Údajně se na to dá použít i klasická "ručka".... Péťa ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. červen 2024 Odesláno 29. červen 2024 Už skoro konec... V tom vedru, pecka. dýzl, BubakGS, Havlicek.Lukas a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. červen 2024 Odesláno 29. červen 2024 před 18 minutami, VojtouNerCZ napsal: Už skoro konec... V tom vedru, pecka. Tím větrákem si jako ženeš teplo dovnitř? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. červen 2024 Odesláno 29. červen 2024 Ne. Prach z řezání ven. Sice mám na vše napojený vysavač, ale i tak to dělá bordel. Citovat
Dave_k Odesláno 29. červen 2024 Odesláno 29. červen 2024 @VojtouNerCZU ty skříňky u okna máš otevírání dvířek ke kuchyni nebo ke zdi? Jestli ke kuchyni (podle madel), tak za mě dost nepraktický. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. červen 2024 Odesláno 29. červen 2024 Ke kuchyni. Bohužel tam vadí parapet. Ale místo horních dvířek bude ještě další sporák a kávovar, takže to až tak nevadí. Bohužel to otočit nejde. Jinak bych to nebyl já, kdyby se vše obešlo bez nehody xD Manželce furt vadilo, že je indukce na jedné straně o 2mm křivo. Brát takový kousek maflem nebo přímočarkou nejde, nastoupila flexa. 6 stehů přes kloub BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 29. červen 2024 Odesláno 29. červen 2024 Jo toho parapetu jsem si všiml, ale asi bych pořád oželel plné otevření dvířek oproti otravnému obýhání dvířek. Otec (truhlář) na tohle používal klasickou rašpli. Ikdyž dneska se dělá i kotouč do flexy, kterej funguje jako rašple. @MJSyticNemáte pod hřištěm nějaký důl jako v Illinois? Péťa ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 29. červen 2024 Odesláno 29. červen 2024 Snad ne. S takovým krtkem bych zápasit nechtěl Citovat
ozzy56 Odesláno 30. červen 2024 Odesláno 30. červen 2024 před 11 hodinami, Hafity napsal: Údajně se na to dá použít i klasická "ručka".... to jo, když řídíš nějakou popelnici..., ale za volantem nového auta to nechceš Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 30. červen 2024 Odesláno 30. červen 2024 @Dave_k na to odpovím jen tak, že jak si madam vymyslela, tak to má Jo, rašple někde ve sklepě bude. Ale flexa byla rychlejší Dave_k ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 30. červen 2024 Odesláno 30. červen 2024 Na tyhle rovné řezy je super tzv. ponorná pila - v podstatě mafl s vodící lištou. Kdo občas kutíte se dřevem, vřele doporučuji to pořídit. Úplně v pohodě to vezme třeba i jen 0,5mm a dělá to nádherně čisté řezy. RichVa, Dave_k, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
petrinza Odesláno 1. červenec 2024 Odesláno 1. červenec 2024 Dneska jsem po čtrnácti dnech na výletě poprvé zpátky v práci. Trasa byla: CZ - Verona - Řím - v Salernu na trajekt, 26 hodin na moři - Tunis - Monastir - El-Jem - Djerba - Solná pláň Šot al Džarid - Dougga (steré římské město) - Bulla Regia (staré římské město se zachovaným podzemím vil) - Tunis - 22 hodin na trajektu - Marseille - Lichtenštejnsko (ve Švýcarsku až do výšek 2000 m.n.m. skoro až k posledním zbytkům sněhu). Mám z toho dobrý pocit, všechno perfektně vycházelo a těch pár drobností nestojí ani za řeč. Třeba ta nutnost dávat někomu nějakou pozornost i když mi vlastně vůbec nepomohl, nebo že nám mapy dva večery radostně oznámily "Hohó, dorazili jste do cíle" a přitom široko daleko evidentně žádný hotel (jednou nás dovedl na správné místo taxíkář a po druhé mikrobus na pravidelné lince s cestujícími). Místní řidiči se dali rozdělit do dvou skupin - ti, co vůbec neznají předpisy a ti, kteří je sice znají, ale nedodržují. Teď ještě ve středu dopřejeme autu nový olej a filtry (saharský písek bude všude) a můžeme začít plánovat nové dobrodružství. Amfiteátr v El - Jem, třetí největší na světě Ruiny v Dougga Podzemí vily v Bulla Regia - umožňovalo přežít parna v chládku Vyhlídka nad tržištěm v hlavním městě Tunis Krokodýli na farmě na Džerbě Skutečná Afrika - Sahara, velbloudi, Land Rover (silnice byla místy zafoukaná pískem až nějakých 20 - 30 cm, program Písek pro převodovku se hodil) pavelu96, Péťa, Pe.Tr a 5 další ohodnotil 8 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 1. červenec 2024 Odesláno 1. červenec 2024 Tak kuchyň dlouho radost nedělala. Nová indukce na 13k a když se vypne a nechá delší dobu vypnutá, nejde už zapnout jinak, než shodit a nahodit jistič. Paráda. Citovat
oddie Odesláno 1. červenec 2024 Odesláno 1. červenec 2024 Dnes ne, včera, ale už jsem neměl sílu to někam dávat. Sklidil jsem česnek A to ne jen tak ledajaký, před lety jsem se nechal zblbnout reklamou na fejsbůčku a objednal od nadšence z Permasemínek jím vyšlechtěnou odrůdu Hanácký paličák. Jakože semínka, takže to trvalo 3 roky do takovéhle sklizně. Ještě jsem ho neochutnal, ale jsem na něj zvědavej. Jestli se osvědčí, nechám si jen ten, vedle něj mám totiž ještě klasický Dukát, ale ten bude zřejmě až tak za dva týdny. VojtouNerCZ, Dave_k, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 1. červenec 2024 Odesláno 1. červenec 2024 Ty semínka jsem koupil taky. Nicméně po 2 letech mi manželka přeryla záhon, tak mám prdlajs xD Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.