BubakGS Odesláno 30. květen 2024 Odesláno 30. květen 2024 (upraveno) .. narozeniny se blíží, mno, asi jsem si koupil novou motorku (zatím rezervace) ..... ...to mi paní Bubáková nejspíš natrhne úsměv (z obou konců).. Upraveno 30. květen 2024 uživatelem BubakGS pavelu96, Charlie 607, ozzy56 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Klemoň Odesláno 30. květen 2024 Odesláno 30. květen 2024 No tak já se dnes stal už 5ti násobným děděčkem. Tentokrát poprvé od dcery. Ale ty jména, ty jména . . . Já mám Katku a Kubu. A Katka má Teodora a Jakub má Vanessa, Isabella, Nicolas a Nella No a jinak jsem dnes překvapil Kůstku a vyměnil patery dveře za nové. Byly trošku komplikace. Tak pomohl @Vena garážmistr , pak Hornbach a moje ruce Ještě čekají futra na nový lak, ale zas příště. Bylo potřeba také trochu zapít vnoučka Hafity, BubakGS, radim.1008 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. květen 2024 Odesláno 30. květen 2024 (upraveno) před 2 hodinami, BubakGS napsal: .. narozeniny se blíží, mno, asi jsem si koupil novou motorku (zatím rezervace) ..... ...to mi paní Bubáková nejspíš natrhne úsměv (z obou konců).. To teď budeš BubakCLX? Jinak teda CFMOTO, Choulu by ti mohl povyprávět co je to za krám No, všecko nejlepší s tém pertinaxem Upraveno 30. květen 2024 uživatelem Radek Hurvajz Hafity, pavelu96 a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. květen 2024 Odesláno 30. květen 2024 Jo od Lukáše znám dobrou hlášku na CF však je to KTM a Lukášovo verze kok.t tlačí motorku. Radek Hurvajz a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 30. květen 2024 Odesláno 30. květen 2024 (upraveno) .. .. ale to ja vim, co to je za bazmeg. Vsak to taky nemam na cesty kolem sveta ale tady po okoli na zmrzlinu a nepocitam, ze se od servisu vzdalim moc daleko... .. Beton-Mischung-Wagen uz me nebavi - nepotrebuju ctvrt-tunovou motorku na cestu kolem sveta, to uz mam za sebou. Tohle dostane power-kit, ve finale 80 koni, par hispterskych doplnku a budu mit aspon malou pojistku a havarijko.... Upraveno 30. květen 2024 uživatelem BubakGS Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 30. květen 2024 Odesláno 30. květen 2024 @Klemoň gratuluji, a hlavně ať je zdravý. Ale souhlasím, občas se nestačím divit, jaké jméno ten človíček bude celý život nosit.... @BubakGS to máš beztak obranu proti (k)radarům Péťa, BubakGS a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 1. červen 2024 Odesláno 1. červen 2024 dopoledne zase lilo, tak jsem se věnoval úklidu trucovny , ten ponk je se mnou od 16 let--když jsem končil byla možnost ho odkoupit, tak za 300 je furt se mnou zbynek..s, Pepito, regius a 5 další ohodnotil 8 Citovat
radim.1008 Odesláno 1. červen 2024 Odesláno 1. červen 2024 (upraveno) Od brzkého rána s dětmi na víkendových hasičských závodech Okresního kola hry Plamen v Mladkově. Lilo, pršelo, lilo... Ještě, že mají hasiči v Tranzitu pláštěnky. Přijeli jsme domů a začalo svítit slunce. Upraveno 1. červen 2024 uživatelem radim.1008 regius, zbynek..s, pavelu96 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pepito Odesláno 4. červen 2024 Odesláno 4. červen 2024 (upraveno) Neudělal jsem nic, ale chci se s vámi podělit o radost. Můj syn Kuba dnes v poledne zvládnul státnice a je z něj pan inženýr. Mám z něj radost. Vzpomněl jsem si na tuto písničku: https://youtu.be/BN0escdYCdA?si=RYqew46EDpX5mtYV Upraveno 5. červen 2024 uživatelem Pepito Doplňující info Goldinka, Charlie 1, zbynek..s a 11 další ohodnotil 14 Citovat
jarokare Odesláno 4. červen 2024 Odesláno 4. červen 2024 (upraveno) Mladej teď taky dodělal maturitu a od 1.července jde makat , nevím , z čeho mám větší radost Upraveno 4. červen 2024 uživatelem jarokare Hafity, radim.1008, MJSytic a 6 další ohodnotil 9 Citovat
MJSytic Odesláno 4. červen 2024 Odesláno 4. červen 2024 Chudák, ani poslední prázdniny si neužije PaKr, BubakGS a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 4. červen 2024 Odesláno 4. červen 2024 před 25 minutami, jarokare napsal: Mladej teď taky dodělal maturitu a od 1.července jde makat , nevím , z čeho mám větší radost Jj Kuba si také musí najít nějakou brigádu než najde pracovní místo. Citovat
PaKr Odesláno 4. červen 2024 Odesláno 4. červen 2024 Nevím proč, ale tak nějak jsem měl na mysli jednu píseň "...musí znát volant, brzdy, spojku a plyn, válce, písty, a rychlostní skříň..." Citovat
Hafity Odesláno 4. červen 2024 Odesláno 4. červen 2024 Mně napadla, při pohledu na fota, jiná.... Zk*rvil táta spojku, zk*urvila máma taky.... Citovat
PaKr Odesláno 4. červen 2024 Odesláno 4. červen 2024 @Hafity to neznám ale tady to má na svědomí spíš zub času. Akorát to šlo celkem rychle, asi před čtrnácti dny - prý něco tam cvaká, když zmáčknu pedál. Tak jsem odvětil, že to bude samostav a minulý týden nedojela do práce. Tak jsem s tím dojel, vyměnil lanko ale bez výsledku. Tak už moc možností nebylo... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. červen 2024 Odesláno 5. červen 2024 tak spojka se bere jako třeba žárovka--spotřební materiál ... Citovat
Medvěd Odesláno 5. červen 2024 Odesláno 5. červen 2024 (upraveno) Dneska 3,45 budíček a ve 4,02 nočkou do práce. Odtud v 5 hodin odjezd do Moravské Třebové, kde jsem pracovně s HMCH zmizel v areálu Vojenské střední školy. Ve třídě jsem vydržel 2 vyučovací hodiny a pak vyrazil na 6 km procházku Peklem a Čertovo roklí k Pastýřské rozhledně. Naštěstí jsem zvolil správný směr a tak jsem až k rozhledně pozvolna stoupal - dolů po červené to pak byl nechutný padák, kterým bych se nahoru škrábal fakt nerad. https://mapy.cz/s/dugokagude Po obědě přesun do Zlína, kde jsem se ubytoval, navečeřel a teď čučím na Autosalon. Zítra zpět domů Upraveno 5. červen 2024 uživatelem Péťa Otočení obrázků Citovat
PaKr Odesláno 5. červen 2024 Odesláno 5. červen 2024 @ozzy56 pravda akorát tady bývá životnost silně ovlivněna mezičlánkem mezi volantem a pedály bez nějakého chlubení, na felicii jsem měnil akorát lanko, a to spojka byla na hraně už při koupi ( občas za jízdy i proklouzla), ale taky znám takové, kteří sjeli spojku za pět tisíc km ( na funglovce ). Tady vydržela 19 roků ( a asi 160kkm),což si myslím, je slušný ozzy56, Pepito a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. červen 2024 Odesláno 6. červen 2024 no když člověk vidí dnešní spojky, tak tu ohromnou výdrž co měly spojky před cca 30 lety už nevydrží, ani kdyby s tím jezdil pánbůh--dneska ti už v šourůmu řeknou ať omezíš tahání přívěsů, rozjíždění do prudkého kopce atd., a taky ti hned sdělí, že spojka přes záruku bohužel... Citovat
Medvěd Odesláno 6. červen 2024 Odesláno 6. červen 2024 Hmm - taky mě překvapilo, že jsem u Dobla nechal vyměnit spojku ve 120 000 km (možná by dala i víc, ale přišlo mi, že si občas klouzla). Přitom na Galaxy mám při nájezdu 310 000 spojku furt původní a na Transitu taky ve 220 000 km žádný problém. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.