Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No tak já se dnes stal už 5ti násobným děděčkem. Tentokrát poprvé od dcery. Ale ty jména, ty jména . . . :bacha

Já mám Katku a Kubu. A Katka má Teodora a Jakub má Vanessa, Isabella, Nicolas a Nella 🤮

No a jinak jsem dnes překvapil Kůstku a vyměnil patery dveře za nové. Byly trošku komplikace. :myslim Tak pomohl @Vena garážmistr , pak Hornbach a moje ruce :roker

Ještě čekají futra na nový lak, ale zas příště. Bylo potřeba také trochu zapít vnoučka :papa

Nepojmenovan.thumb.jpeg.550864f5336710b9f1e7ef9c9b9ca7e4.jpegNepojmenovan.thumb.jpeg.3bd5104a47f68955e822e0aa2e03d692.jpeg

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, BubakGS napsal:

.. narozeniny se blíží, mno, asi jsem si koupil novou motorku (zatím rezervace) .....  ...to mi paní Bubáková nejspíš  natrhne úsměv (z obou konců)..  :D 

To teď budeš BubakCLX?

Jinak teda CFMOTO, Choulu by ti mohl povyprávět co je to za krám :D  No, všecko nejlepší s tém pertinaxem :)

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

.. :D .. ale to ja vim, co to je za bazmeg. Vsak to taky nemam na cesty kolem sveta ale tady po okoli na zmrzlinu a nepocitam, ze se od servisu vzdalim moc daleko...   .. Beton-Mischung-Wagen uz me nebavi - nepotrebuju ctvrt-tunovou motorku na cestu kolem sveta, to uz mam za sebou.  Tohle dostane power-kit, ve finale 80 koni, par hispterskych doplnku  a budu mit aspon malou pojistku a havarijko....

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno (upraveno)

Od brzkého rána s dětmi na víkendových hasičských závodech Okresního kola hry Plamen v Mladkově.

IMG20240601100236.jpgIMG20240601100419.jpg

Lilo, pršelo, lilo... Ještě, že mají hasiči v Tranzitu pláštěnky. :D

IMG20240601094420.jpg

Přijeli jsme domů a začalo svítit slunce. :roll

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno
před 25 minutami, jarokare napsal:

Mladej teď taky dodělal maturitu a od 1.července jde makat , nevím , z čeho mám větší radost :D

Jj Kuba si také musí najít nějakou brigádu než najde pracovní místo. :papa

Odesláno

Nevím proč, ale tak nějak jsem měl na mysli jednu píseň :roker

"...musí znát volant, brzdy, spojku a plyn,
válce, písty, a rychlostní skříň..."

IMG_20240604_194452.jpg

IMG_20240604_195138.jpg

Odesláno

@Hafity to neznám :myslim ale tady to má na svědomí spíš zub času. Akorát to šlo celkem rychle, asi před čtrnácti dny - prý něco tam cvaká, když zmáčknu pedál. Tak jsem odvětil, že to bude samostav a minulý týden nedojela do práce. Tak jsem s tím dojel, vyměnil lanko ale bez výsledku. Tak už moc možností nebylo...

Odesláno (upraveno)

Dneska 3,45 budíček a ve 4,02 nočkou do práce. Odtud v 5 hodin odjezd do Moravské Třebové, kde jsem pracovně s HMCH zmizel v areálu Vojenské střední školy.

Ve třídě jsem vydržel 2 vyučovací hodiny a pak vyrazil na 6 km procházku Peklem a Čertovo roklí k Pastýřské rozhledně. Naštěstí jsem zvolil správný směr a tak jsem až k rozhledně pozvolna stoupal - dolů po červené to pak byl nechutný padák, kterým bych se nahoru škrábal fakt nerad.

https://mapy.cz/s/dugokagude

Po obědě přesun do Zlína, kde jsem se ubytoval, navečeřel a teď čučím na Autosalon.

Zítra zpět domů 

skolka.jpg

Upraveno uživatelem Péťa
Otočení obrázků
Odesláno

@ozzy56 pravda ;) akorát tady bývá životnost silně ovlivněna mezičlánkem mezi volantem a pedály ;) bez nějakého chlubení, na felicii jsem měnil akorát lanko, a to spojka byla na hraně už při koupi ( občas za jízdy i proklouzla), ale taky znám takové, kteří sjeli spojku za pět tisíc km ( na funglovce ). Tady vydržela 19 roků ( a asi 160kkm),což si myslím, je slušný 

Odesláno

no když člověk vidí dnešní spojky, tak tu ohromnou výdrž co měly spojky před cca 30 lety už nevydrží, ani kdyby s tím jezdil pánbůh--dneska ti už v šourůmu řeknou ať omezíš tahání přívěsů, rozjíždění do prudkého kopce atd., a taky ti hned sdělí, že spojka přes záruku bohužel... ;)

Odesláno

Hmm - taky mě překvapilo, že jsem u Dobla nechal vyměnit spojku ve 120 000 km (možná by dala i víc, ale přišlo mi, že si občas klouzla). Přitom na Galaxy mám při nájezdu 310 000 spojku furt původní a na Transitu taky ve 220 000 km žádný problém.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...