Milan+ Odesláno 31. prosinec 2023 Odesláno 31. prosinec 2023 před 19 hodinami, Goldinka napsal: Konečně!!! Konečně jsem sehnala krtka a vyčistila odpady v koupelně, už jsem z toho byla na prášky, jak to vůbec neodtejkalo Ale, že mi to trvalo se k tomu dokopat... Jináč lepší používat gel než krtka,tohle ,když někde v odpadu uvázne,tak ho to umí i více zacpat. Citovat
davidse Odesláno 31. prosinec 2023 Odesláno 31. prosinec 2023 Flákal jsem se, z důvodu že mi začne 2.1.2024 začne pracovní kolotoč 12 dlouhý a krátký týden Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. prosinec 2023 Odesláno 31. prosinec 2023 (upraveno) před 1 hodinou, Milan+ napsal: Jináč lepší používat gel než krtka,tohle ,když někde v odpadu uvázne,tak ho to umí i více zacpat. Proč?? Krtek je normální Louh, ve spojení s horkou vodou je to opravdu hodně učinný. Upraveno 31. prosinec 2023 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Milan+ Odesláno 31. prosinec 2023 Odesláno 31. prosinec 2023 Když se kloudně nerozpustí,tak udělá tvrdý chuchvalce. Já dávám na rady zkušených instalaterů. Jo gel je dražší,ale nejsou tam takové tepelné šoky pro potrubí a celkově pro těsnění. Klemoň a Dave_k ohodnotil 2 Citovat
Goldinka Odesláno 31. prosinec 2023 Odesláno 31. prosinec 2023 @Milan+ já vzala, co mi poradili v obchodě doporučili výrobek Fredy, pán říkal, že se toho taky bál (kvůli trubkám), ale že už ho použil několikrát a všechno v pohodě... Ani mi nešlo o cenu, jestli mám dát 70,- nebo 130,- to už je fakt drobnost. Ale já vždycky používala nějaký větší granule, mělo to jiný obal a postup byl trochu jiný, než u tohohle. Tak jsem se tam raději zeptala, jestli to můžu na ty trubky nebo ne. Citovat
Fruktis Odesláno 31. prosinec 2023 Odesláno 31. prosinec 2023 Fredy za mě nebrat,vzal jsem ho místo krtka a nakonec jsem stejně sháněl krtka... Citovat
Lihous Odesláno 31. prosinec 2023 Odesláno 31. prosinec 2023 Louh je za me asi Ok jen je rozdil ve velikosti ten "jemnejsi" je dle me vykonnejsi a doporucuji po zaliti horkou vodou odpad ucpat mokrym hadrem nekdy je reakce predevsim u toho jemnejsiho louhu vskutku bourliva. A ruku v ruce klidne i kyselinu solnou na odstraneni vodniho kamene a po cca 30min i vic proplachnout a nasledne zalit octem a jako prevence je rekneme 1x do roka pouzit pero na wapce a preventivne tomu venovat jedno odpoledne. Citovat
Klemoň Odesláno 1. leden 2024 Odesláno 1. leden 2024 No a nebo tam jen nesplachovat, co tam nepatří. Kolínka a jiný bordel (zelenina, slupky apod.) se dá vyklepnout ze sítka do koše Fruktis a Lihous ohodnotil 2 Citovat
Akoc Odesláno 1. leden 2024 Odesláno 1. leden 2024 před 16 hodinami, Lihous napsal: Louh je za me asi Ok jen je rozdil ve velikosti ten "jemnejsi" je dle me vykonnejsi a doporucuji po zaliti horkou vodou odpad ucpat mokrym hadrem nekdy je reakce predevsim u toho jemnejsiho louhu vskutku bourliva. Súhlas. Koncentrovaný vodný roztok lúhu je účinný, len mu treba dať čas (aj hodiny), aby reakcia s nečistotami prebehla v dostatočnej miere. To búrlivé šumenie po zaliati horúcou vodou nie je už táto reakcia, ale vrenie vody následkom uvoľneného tepla pri rozpúšťania lúhu. Citovat
Medvěd Odesláno 1. leden 2024 Odesláno 1. leden 2024 před 2 hodinami, Klemoň napsal: No a nebo tam jen nesplachovat, co tam nepatří. Kolínka a jiný bordel (zelenina, slupky apod.) se dá vyklepnout ze sítka do koše Bohužel nežijeme v ideálním světě Citovat
Goldinka Odesláno 2. leden 2024 Odesláno 2. leden 2024 V 1. 1. 2024 at 9:45, Klemoň napsal: No a nebo tam jen nesplachovat, co tam nepatří. Kolínka a jiný bordel (zelenina, slupky apod.) se dá vyklepnout ze sítka do koše Tak já mám problém většinou pouze v koupelně u odpadu ve sprše/vaně. Přestože si vyčesávám vlasy před sprchou, tak stejně během sprchy se do odpadu nějaké malé množství vlasů dostane. A dlouhý vlasy to pak postupně ucpou. Citovat
RichVa Odesláno 2. leden 2024 Odesláno 2. leden 2024 Jo na dlouhý vlasy jedině sítko, kde se to pozachytá, a pak ruka nebo háček a vytahat je ručně. Donedávna jsem to měl doma dvakrát takže co tři týdny čištění. Co je dcera pryč tak jednou za dva měsíce. Zkusil jsem všechno možné a "ruční" práce se mi nakonec osvědčila nejvíc. No a co jsem dnes udělal: psychicky se nachystal na návštěvu STK - musím tam do soboty zajet nebo budu při kontrole prohrávající ) ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 2. leden 2024 Odesláno 2. leden 2024 vlasy dobre zere hydroxid ve forme cocek a horka voda k tomu , nam se zachytavaji an kovovem krytu odpadu, ale vymotavat je rucne je humus. Jednou za cas to vytahnu z odpadu, prosypu hydroxidem, proleju horkou vodou, proplachnu studenou a vlasy jsou fuc. jen to chce vetrat Hafity ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 2. leden 2024 Odesláno 2. leden 2024 Já si dnes pročetl změny v zák. 361/2000 Sb. Asi budu brzy bez peněz i bez řidičáku Goldinka ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 2. leden 2024 Odesláno 2. leden 2024 To jsem jeste necetl, o cem ze to je? Za poslednich asi 10 let jsem byl resen jen jednou, tak se to snad moc nezmeni Citovat
ozzy56 Odesláno 2. leden 2024 Odesláno 2. leden 2024 já to už ani nečtu, ale před jízdou kontroluju, jestli mám u sebe platební kartu BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 2. leden 2024 Odesláno 2. leden 2024 Držení telefonu v ruce 2500,- až 3500,- (na místě) + 4 body Za přechod pro chodce 2500,- až 3500,- + 2, 4 nebo 6 bodů Překročení rychlosti o 10 km/hod 1500,- až 2000,- + 2 body Překročení rychlosti o 20 km/hod v obci nebo o 30 km/hod mimo obec 2500,- až 3500,- + 4 body Překročení rychlosti o 40 km/hod v obci nebo o 50 km/hod mimo obec nelze pokutovat na místě (7 až 25 kKč ve správku) + 6 bodů Nepřipoutání se 1500,- až 2000,- + 4 body Citovat
Lihous Odesláno 2. leden 2024 Odesláno 2. leden 2024 Tak to zacneme jezdit podle predpisu - pokud se to zacne dusledne vymahat. Citovat
sitler Odesláno 2. leden 2024 Odesláno 2. leden 2024 @Péťa tak to se nebojim. Telefon za jizdy nedrzim, maximalne klapu do displeje, kdyz je na drzaku , takze "drzeni v ruce" nezajima rychlost... za 15 let me , pri prumeru 25 000km/rok, dokazali zmerit jednou. Hmmm... asi nemam uplne strach Poutam se automaticky, krom preparkovani pred barakem - tam me nedostanou. Prechody: nevim, co a jak chtej dokazovat. By museli stat hodne blbe s kamerou, jinak smula. Pepito a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.