Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Druhý den s manželkou a prirustkem po doktorech,dnes už ve fakultni nemocnici ...aneb když se to *neumím psát slušně* tak se to *neumím psát slušně*...😔

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem byl pracovně v Děčíně = městě, ide velkou část dětství prožil můj táta.

Nejdříve jsem se cournul po městě, pak zašel na oběd a páč jsem měl plánovaný odjezd od školy až v 15,30, tak se mi v hlavě vynořila vzpomínka na jednu ze dvou tet, kterou jsem poprvé zaregistroval před téměř 20ti roky na tátově pohřbu. S druhou tetou jsme od té doby v nějakém kontaktu, o téhle tetě jsem ale zase od pohřbu neměl žádné info - jen že bydlí v Děčíně kousek od bazénu (no a když jsem ráno jel ke škole, tak jsem z mostu bazén viděl).

Tak jsem tedy požádal druhou tetu z Rumburka o kontakt na tuto tetu a měl štěstí, že ona byla doma a měla i čas a chuť na mou návštěvu. Během návštěvy jsem se poznal s o několik let mladším bratrancem a jeho rodinou a zvostal jsem koukat s otevřenou pusou, když mi vyprávěl, že až do korony 20 let vařil v pizzerii na Letné  (ve vedlejší ulici než bydlíme).

Tak teď už o sobě víme a uvidíme, jak si s tím dál poradíme.

P. S.

Proč se táta se svýma sestrama nestýkal netuším a ptát se na důvody mi nepřijde podstatné 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Návštěva Motola...teď to bude má cesta každý den...

Složená část nového dřeva, a chtěli mi koupit 307. Za deset...prej...za deset jsou na tom nový gumy se zadníma brzdama.🤔

když už jsem si našetřil nějakou tu kacku,že se do toho pustím a zprovoznim 307,tak se posere něco jiného👽

Odesláno

Dnes vyzvednut v půjčovně Transit a zítra ráno odjezd směr Banát - těším se jako každej rok, jen letos jedu ještě o cukrovku bohatší, tak uvidím, jak tam budu schopen dodržovat to, co už půl roku tak nějak držím doma

Odesláno

Cukrovka by taky byla téma.. Jsme spolu osm let. Dneska jsem se vzbudil v polském městečku Lomza a za chvilku budeme pokračovat směr Riga. Máme na zítřek lístky na hokej se Švýcarama, snad naše fandění dopomůže našim ke slušnému výsledku.

Odesláno

letos jedu ještě o cukrovku bohatší, 

Tak Vítej Medvěde v klubu diabetiků!! Mám cca 15 roků a 5 let jsem, po dvou hospitalizacích a 5 operacích, na sladkém "I" . AQle zedničinu můžu-jen nesmím nad 2m, pokud je hotové lešení tak snad můžu im výše, ale jen  do konce roku pak ....

Odesláno

Dnes příprava na zimu a zároveň takový malý test nově zavedeného tažného a chování nového povozu mimo standardní silnice ... taky dobře strávený den 😉  Samozřejmě, že jsem se otočil několikrát.

20230520_123004.thumb.jpg.f71761d8a679b72acd751f0254cd74e9.jpg

20230520_130406.thumb.jpg.bab5048b1d9aa8cbd6b018a3903ba53c.jpg

Odesláno

Tak dneska fajn srazík 205 v Poděbradech, přidávám ještě nějaké fotky :) 
Bohužel jedna krásná 205 na spanilce zahořela, nejspíš začala téct hadička a začal téct olej, kterej se vznítil a blafnul celej motorovej protor. alespoň že se nám to společně podařilo uhasit a neshořelo celé auto...

20230520_125110.jpg

20230520_131654.jpg

20230520_182904.jpg

20230520_183026.jpg

20230520_183037.jpg

20230520_183115.jpg

20230520_103034.jpg

20230520_103023.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...