petrinza Odesláno 1. březen 2023 Odesláno 1. březen 2023 před 14 hodinami, ozzy56 napsal: já byl jednou na STK s Thálií z rodiny, nemohli najít na autě VIN, chodil k autu jeden technik po druhém a ani zaboha nenašli, už jsem si myslel, že je to Skrytá kamera či co -- přece není normální, aby to neznali lidi, co to denně kontrolují --, až nakonec se tam objevil jiný zákazník a ukázel jim to, VIN je u tohoto auta u sedadla spolujezdce Taky bych čekal na STK odborníky, kteří si poradí. Byl jsem u nich fyzicky naposledy s evidenčkou na Freelandera a nemohli VIN najít. Já to taky nevěděl, při koupi jsme kontrolovali VIN u předního okna. Už mě chtěli z evidenčky poslat pryč, nezbylo, než zavolat minulému majiteli. Bylo třeba zvednout dekl rezervy, připozdvíhnout co nejvíce koberec pod zadními sedačkami (moc to nejde, jen kousek) a tam mrška je vyražený do podlahy. Citovat
ozzy56 Odesláno 1. březen 2023 Odesláno 1. březen 2023 před 10 hodinami, sitler napsal: srnky jsou mrchy ... mam na konte jen jednu pulku ... proc pulku? protoze vletela pod kola kamionu, kterej jsem predjizdel. Ten ji doslova rozdrtil a nahazel me na auto... to byl humus. já na vojně srazil srnku V3Skou, ale žila, jen se nemohla postavit na nohy, na korbě byl voják v civilu kuchař, tak jí bajonetem zkrátil trápení..., na Doupově ve stanu pak udělal guláš, bylo ho málo, ale super--můj první srnčí guláš Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pacho69 Odesláno 1. březen 2023 Odesláno 1. březen 2023 No na vojně to chápu, to člověk snědl ledacos, ale jinak zvěřina se musí odležet, jinak je hrozně cítit pokud to není úplně mladej kus, tak je dost tuhá. Ale mladé srnčí se asi dalo. Citovat
ozzy56 Odesláno 1. březen 2023 Odesláno 1. březen 2023 nevařila se ten den a jak píšu, bylo ho málo, bo ta srnečka byla malá..., bečelo to jak malé děcko, jinak hlad se neptá..., dokonce jsem si vzpomněl po 50 letech i na jméno toho vojáka (dost zapomínám), byl z Popradu Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 1. březen 2023 Odesláno 1. březen 2023 (upraveno) Vylezl jsem na rozhlednu Upraveno 1. březen 2023 uživatelem Radek Hurvajz Otočení obrázku vendelinek, Péťa, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pepito Odesláno 1. březen 2023 Odesláno 1. březen 2023 @Medvěde, to sis musel máknout než si na ní vylezl. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 1. březen 2023 Odesláno 1. březen 2023 (upraveno) Tak ten kopeček od hladiny Vltavy mě trošku zpotil, rozhledna samotná není z nejvyšších (ale pohled na vzdálený Tlemelín a dole tekoucí Vltavu je vcelku hezký. Upraveno 1. březen 2023 uživatelem Radek Hurvajz Otočení obrázku Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 1. březen 2023 Odesláno 1. březen 2023 To otáčení fotek je docela zajímavé. Vypadá to jako že jsi fotil hladinu Vltavy. Citovat
Fruktis Odesláno 2. březen 2023 Odesláno 2. březen 2023 Dneska jsem nevěřil svým očím...řidič BMW při vyjíždění z trávy u baraku na silnici použil blinkr....pak ho použil znovu když se otáčel do druhého směru u baráku... Tak si říkám to je takovej malej zázrak...no a pak přišla křižovatka a zázrak skončil...BMW už blinkry nemělo Péťa, radim.1008, dýzl a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Fruktis Odesláno 3. březen 2023 Odesláno 3. březen 2023 Tak máme za sebou zásah hasičů. Začal nám hořet komín. Štěstí že to blaflo,ještě když jsem u toho byl a neuspával děti. Citovat
RichVa Odesláno 3. březen 2023 Odesláno 3. březen 2023 (upraveno) Dnes přivezen další klíček do rodiny (ten uprostřed) jo a k němu i nějaké autíčko (také to uprostřed ) Upraveno 3. březen 2023 uživatelem RichVa PaKr, Pepito, Klemoň a 6 další ohodnotil 9 Citovat
dýzl Odesláno 3. březen 2023 Odesláno 3. březen 2023 Dnes jsem konečně vyměnil jsem na XP čep řízení. a nakoupil jsem si suroviny na nedělní oběd-na zapečené brambory. Citovat
Klemoň Odesláno 3. březen 2023 Odesláno 3. březen 2023 V 1. 3. 2023 at 7:45, petrinza napsal: Taky bych čekal na STK odborníky, kteří si poradí Tak jsem byl dnes unáhleně na ME + STK. Chtěl jsem využít zahřátého motoru. Bafnul doma velký TP, pod kapotou přepnul neschválené trumpety na originálního kňourala a jel. No dopadlo to tak, že "tady máte ME je to v pořádku a vezeme to na STK" No a pak si mne zavolali, že kdo prý ( já ??? ) vyměnil H7 za LED. Tak já nasadil pohádku " O pejskovi a kočičce ", výraz hlupáka první třídy a překvapeně přiznal výměnu couvačky za ledku. O žádných dalších úpravách nic nevím, auto koupil na podzim u dealera a jen jezdím. A on : No máte tam neschválené houkačky a normálně mi je tou škvírou ukazoval, nevím jak z těch 5 cm poznal co to je, ale že prý je to odpojené a nehouká tak dobré. Ale ve světlech mám neschválené LED a dá mi to do chyb, ale propustí mne do provozu. Tak jsem zase nasadil tu samou pohádku, tak jsem navíc dostal školení o tom, že se mi bude od studené LEDky potit čočka a světelný rozdíl je minimální a ať si radši koupím ty nové Osram, tedy pokud jsou schválené pro moje auto . . . Tak tedy kapitola o odbornících na STK Pepito ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 3. březen 2023 Odesláno 3. březen 2023 před 3 hodinami, Fruktis napsal: Začal nám hořet komín. Vyvložkovanej Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 3. březen 2023 Odesláno 3. březen 2023 Hraju si a hraju. Teď bude tiskárna indikovat barvou průběh tisku Havlicek.Lukas ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. březen 2023 Odesláno 4. březen 2023 kolegu mechanka sem nepotesil minuly tyden delal poloosy a dnes sem mu poslal zvukovou nahravku jak mi urputne kvili horni ulozeni tlumice u spolujezdce teda doufam ze to je jen horni ulozeni zvuk byl tak protivny ze ani radio na beznou hlasitost to neprehlusilo Citovat
Fruktis Odesláno 4. březen 2023 Odesláno 4. březen 2023 před 8 hodinami, Hafity napsal: Vyvložkovanej Vyvlozkovanej Citovat
MJSytic Odesláno 4. březen 2023 Odesláno 4. březen 2023 @Klemoň Takže prakticky STK prdu, když tě nechali projít Možná poznali Lukášův rukopis, proto na všechny ty úpravy přišli Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.