Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja se od zacatku drzel, az ted poprve. Pockal jsem si na stabilni vychytanou verzi 🤪 vzhledem k casove posloupnosti to asi prinesla zena z nejakeho volejbaloveho zapasu, co hrala predminulou nedeli nebo pak v utery trenink. V praci u me nikdo jinej nemocnej a byl jsem jen na dvou vyjezdech a to byly pozary venku, tak tam bych to asi nechytil.

Odesláno

No já bych to prohlášení "trošku" okomentoval 🙃 .  Za prvé já se jen nesvezl - měl jsem to půjčené na 24 hodin a řídil jsem si to sám, za druhé Pavel se opravdu svezl "sporťákem" kdežto Challengera bych určitě při jeho váze nenazval sporťák. Je to spíše představitel amerického "musclecaru" tedy velké svaly ve velkém autě :myslim

Odesláno

Sezóna začíná.Tak jsem se pustil do nové lehké stříšky nad gril pro kýtu,původní co pocházela z nějakého kompresoru byla těžká,dnes jsem zjistil při odvrtáni výztuh, které použiji,že byla z lakovaného nerezu 1,6mm,já mám teď alu 0,9mm co mi tu zbyl nějaký poškrábaný,tak na to stačí. Hlavně ,že je lehčí,kdo se s tím má pak tahat.

16483882134398609633776371384718.jpg

16483882438184263750374135371321.jpg

Odesláno

Me to dnes vytahlo do prirody s novou brasnickou pro kameru - no asi jsem si zakousl vetsi sousto nez jsem schopen skousnout.
Vaha cca 7kg pulka veci doma - na stativ jsem uz odvahu nedostal 7kg - 5km po lese a jsem KO.
Kamera sice jako v perince ale ja jsem ...

Uz premyslim o nejakem povozu predstava ze tahnu jeste dron to je nocni mura 🤣
Ono to ma vse podobne hmotnosti kolem 8kg + baterky.

A ne vsude se dostanu autem.

20220327_194603[1].jpg

20220327_194726[1].jpg

Odesláno

To ne jezdime po cele republice a to na ctyrkolce asi nejde - a tahat za sebou dvouosak :mrk
Spis budu muset vic planovat a vsude kam to pujde si predem vyjednat vjezd s autem - toto je fakt uz na noseni silene.

Dela se s tim pekne ale je to dan coby vaha velikost a konec koncu i priprava.
Dnes bych uz v pohode "zamestnal" stab 4 - 6 lidi ;)

Ale to by uz nebyla zabava.

Odesláno

čtyrkolku nemusíš vláčet na dvouosáku tu snese i jednoosý vlek ale fakt je že i s jednoosým vlekem a naloženou čtyrkolkou se zvedne spotřeba a cestovní rychlost se taky musí dost přizpůsobit. Ale tak jako pokud jezdíš takhle natáčet tak by se asi dalo i někde štyrkolku půjčit " z místních " zdrojů dojet na smluvené místo autem tam přeložit vercajk na čtyrkolku a pokračovat na ní. 

Já jsem dnes odpoledne vyráběl cedule k dílně aby bylo lépe vidět kde že to úřaduju. Dopoledne jsem tady posbíral ještě nějaké rozměrnější věci které potřebuji převézt na dílnu naložil jsem je do 807 abych je zítra cestou z ježdění vysadil na dílně. Jinak u mě došlo k menší změně v užívání aut z 807 se stalo auto na delší cesty nebo když je potřeba jet s vlekem nebo větším nákladem a C2 teď funguje jako daily. Protože zkrátka benzín je teď trochu levnější než nafta a když do C2 dám za 1000 Kč tak to vydrží na víc jak 14 dní ježdění. 

Odesláno

@Péťa Asi jo veslo ale kameru je lepe prepravovat jak je ted.Vodorovne.Ted ma jen jeden mikrofon bude druhy.
A samozrejme je hromada veci potrebne nepotrebneho.
Jinak tam mame 2x bezdrat.mikrofony sluchatka nabijecku 4x velkou baterku pametove karty ....

Myslim ze budu bastlit neco podobneho,ale vetsi kolecka budou podminkou.

3643.jpg

Odesláno

No a já se dnes večer svezl (neřídil) na Scratchově novém Intruderu . Moto je to pěkné , to žádná , ale já na tom seděl poprvé a tak jsem byl pro Jirku spíš jak dva pytle cementu na zadním sedadle. Dokud jel pomalu městem, tak jsem si to užíval, ale jak to na radiále trochu víc rozjel, tak jsem znervozněl. Sice nevím kolik jsme tak jeli (70 - 90 km/h ?) , ale jak jsem byl v otevřeném prostoru, tak jsem měl divný pocit , který lehce nabíhal ke strachu . Když jsem to "smažil" na Yamaze 300 cca 140 km/h , tak jsem se cítil jistěji, protože jsem se držel řidítek.

Prostě stále platí, že ze mne biker nebude . . . obrazek.png.28b466e7966cbeba7a97084f274b4e9d.png

obrazek.thumb.png.de19f5df2c747f37ec8d98f38106abad.png

Odesláno

Tak včera za zhruba  hodinu mino jiné  navštívena Lednice, Letohrádek Hvězda a Karlštejn 😄 .

20220326_125510.thumb.jpg.b294b3c1a898a7b9553863fb2ad98efa.jpg

20220326_123416.thumb.jpg.7843ab643ace10c4da5c9692fecc2050.jpg

20220326_123342.thumb.jpg.82ab7702fea097efb1a7876c8775214f.jpg

Pro ty co neví Boheminium park u Mariánských Lázní kam jsme si odskočili z pivních lázní v Chodové Plané - doporučuji oboje

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...