Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
před 23 hodinami, RichVa napsal:

Dnes odpoledne půl dne dovolené a vykachličkovaná nová linka na chaloupce. Zítra vyspárovat a o víkendu se může zapojovat elektřtina a osadit vybavení včetně dřezu.

Spáry provedeny. Dokola silikonem, mezi klasickou spárovací hmotou. Ta ještě musí zaschnout aby byla bílá (alespoň na pytlíku psali, že má být extra bílá). Ještě jsem trochu doplnil zlomky dlaždiček ke krabičkám aby se lepší opřely strojky. Celé překryjí rámečky.

efd173c4-0479-4e9f-baee-c1c12ef8df5d.thumb.jpg.03df807dd365c4dbe1a04209ce83a05c.jpg 

Guest Petr 3008
Odesláno

Výměna páčky na busíku (vadná z výroby).  Šlo to překvapivě dobře

IMG_20211013_125949.thumb.jpg.a8bcf2faa8bc4e9d94ae2448b1bf1146.jpg

IMG_20211013_130311.thumb.jpg.ae9bc4b8c0ce553a7913977ab2c37d64.jpg

Guest Petr 3008
Odesláno

@PaKr měl jsem k tomu odborný dohled 😆, kdyby náhodou..  No protože se to pořád odkládalo a nikdo neměl čas mi to udělat, tak jsem to popostrčil 😆. Každopádně tady je to fakt srandička, u auta jsem ještě odvahu nenašel, i když bych taky potřeboval.

Odesláno

To bude nějaká mantra aby to bylo víc bílý. Kolem padesátky jí to přejde a nakonec to nechá nebílý. Proto máme ty obkladačky od začátku světle hnědý.😂

Odesláno

Jo v paneláku máme desku - prakticky bezúdržbové.  Ale na chalupě prý musí být dlaždičky. Doteď tam byly o něco větší, ale nebylo to ono. Takže nyní nastoupily "psaníčka" 10x20 cm - ještě horší údržba a mě čeká mírná pakárna s utěsněním rámečků vypínačů a zásuvek - asi tam dám silikon jako do obvodových spár.

Odesláno

Ta 2008 za plotem se jen závistivě kouká, že ona se takového věku nikdy nedožije 🤣

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...