Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jako, že sundáš z fólie a hned lepíš na sklo? A pak jde normálně dolů? 😮 Ale to jsi mi připomněl, že ji taky ještě mám na skle a když je venku 10,3°C, bylo by dobré ji sloupnout.

Odesláno

V pondeli v garazi sundana - preventivne co kdyby se natrefilo na nejake podobne popsane "pedanty"
Jinak dole asi za minutu lep na okne a celkem se rozskubla snad 10x nebude to i tim ze je auto vic venku na slunicku ??
Ikdyz mame sklo s folii ??

Odesláno

Dnes brzo ráno, kdy měla ženuška odjet do práce, zjištěno, že nejdou na Focusu otevřít ani jedny dveře... :nevim  Ne, že by byly přilepený gumy, nešlo pohnout s klikama.... :roker  Takže jsem bez ztráty kytičky ženušku odvezl Zafirou a zase pro ni budu muset dojet.... Zafira mně pořád chce přesvědčit, že ač o 9 let starší, je lepší, než ta plechovka od Forda.... Teda až na podvozek....

Odesláno
před 20 minutami, sitler napsal:

ale je to banda ******

Chtěl jsi asi napsat "pečlivých zaměstnanců, kteří poctivě dělají svoji práci", že? Když to bylo domluvou, tak to je OK, pokutu opravdu nechápu.

Odesláno
před 59 minutami, Rikic339 napsal:

Právě mi psal kamarád že dostal v Praze na Evropské 500kč pokutu za stále nalepenou dálniční známku.. Asi natrefil na hodně znuděnou hlídku.... 

Když začaly dálniční známky, měl jsem jich na čelním skle Mazdy sbírku za 6 let provozu. 6 let to nikdo neřešil, až jednou... 

No bylo to domluvou, ale počkali si hezky až je všechny sundám

Odesláno

Jako že by mě konečně s 508 taky zastavili? Naposledy jsem tavil brzdy ještě na 406, abych toho sebevraha s plácačkou nenaložil :aut Kdyby chudák věděl, jak "dobře" brzdí stará 406 v 1,8, tak se spíš schová za strom :D

Odesláno
před 2 hodinami, Rikic339 napsal:

Právě mi psal kamarád že dostal v Praze na Evropské 500kč pokutu za stále nalepenou dálniční známku.. Asi natrefil na hodně znuděnou hlídku.. Tak jsem si uvědomil že jí mám furt taky a šel jí hned sundat :D Nikdo mi nevěří že se sundávání nemám problémy, tak jsem ji dnes sundaval před nastoupenou půlkou firmy.. 15s a známka byla dole bez jediného natržení - a to ji nelepím na kalhoty před nalepením, prostě rovnou na sklo které ještě navíc očistím.. No asi mám dobré sklo :D

mozna spis mastne od chladici smesi

ja sundaval vcera na sluzebaku - moje nesla ksoro vube zustalo tam lepidla jak blazen - u kolegine sice na par kusus ale lepidlo zadny

Odesláno

@Havlicek.Lukas Před nalepením jsem vždy sklo utřel suchým mikrovláknovým hadrem.. Těžko říct čím to je, v otcově autě nebo ve služebáku s tím taky problémy nemám, kdežto když jde sundavat samolepku šéf tak tam zůstane lepidlo a musí to pak čistit "label offem" :) 

Odesláno

Tak já jsem dneska sundal 4x dálniční známku. A ještě budu večer sundavat v práci ze dvou služebáků. A vcelku to šlo sice se trhali ale lepidlo co zůstalo na okně šlo stáhnout škrabkou na sklokeramický varnou desku. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...