VojtouNerCZ Odesláno 24. červenec 2020 Odesláno 24. červenec 2020 (upraveno) Dnes jsem toho moc neudělal krom pověšení plachty na strop ve sklepě, aby mi při lakování napadal na ty věci bordel xD Zato jsem dnes viděl 207 HB v Kolíně u futura, jak mu za jízdy upadl zadní nárazník. Takže to není jen problém tesly Jo, a ještě mi spadl telefon do nádoby s vyjetým olejem, docela dlouho mi trvalo než jsem ho našel a ještě dýl jsem ho myl. Upraveno 24. červenec 2020 uživatelem VojtouNerCZ skypeja ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 25. červenec 2020 Odesláno 25. červenec 2020 (upraveno) Včera trochu dobrot z Rosovic a Krušovic ... ale mizelo to tak rychle že víc jsem vyfotit nestačil ... Upraveno 25. červenec 2020 uživatelem Sawoy Milan+, vendelinek, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
pavelu96 Odesláno 25. červenec 2020 Odesláno 25. červenec 2020 Dneska to půjde... Pepito, vendelinek, Sawoy a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Davidak79 Odesláno 25. červenec 2020 Odesláno 25. červenec 2020 (upraveno) twl , moje dieta měl bych vám dát mínusáka Upraveno 25. červenec 2020 uživatelem Davidak79 Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. červenec 2020 Odesláno 25. červenec 2020 semnou to uz nic nedela ale to je tak vsechno Citovat
Lihous Odesláno 25. červenec 2020 Odesláno 25. červenec 2020 Dnes nejaky divny den - na cestach snad stehovani narodu tolik aut uz v nasem koute dlouho nebylo. Odpoledne napad ze vemu jeden upraveny dron a pujdu si zkusit to co se pracne udelalo - "ale" nejdriv policejni vrtulnik pak zachranarsky vrtulnik a pak jeste nejake male letadlo me od tohoto odradilo .... Pritom ani jedno nebylo za zadnem z radaru ktery pred vzletem sleduji - ptam se jak muzu bezpecne letat nekde uprostred poliiiii kdyz tyto slozky to maji na salamu?? Jejich letova hladina odhadem 200m - sice letame do 100m ale cas od casu jako je obchvat u Opocna dnes klidne si zaletime na 300m je to pekny rozhled pro dany ucel. "ALE" A jak mam zabezpecit pro sebe "aliby" pokud nejaky podobny jouda s letadlem havaruje kdyz o nem "nevim" - a to jsem sakra na toto optrnej - nebudu domyslet bezneho clovicka ktery jen dron veme a letiiiii No a vcera marny pokus o vyfoceni komety stale v mistech kde asi byla byl nejaky mrak oblacnost opar proste jsem asi 5hod jezdil po kraji a nafotil krasne velke NIC Jinak i dospelejsi ultrazoom na slusnou fotku v noci neni - tak ze jen plnohodnotna zrcadlovka Ale to jsem v ve sfere kdy se da za telo poridit slusne auto tak ze toto uz asi nebudu dal rozvijet a zustaneme jen u toho co mame proste v noci nebudeme fotit ale radeji jen spat Péťa ohodnotil 1 Citovat
MilanF1 Odesláno 25. červenec 2020 Odesláno 25. červenec 2020 Dneska výměna vrat za větší. skypeja, čakom, Pepito a 5 další ohodnotil 8 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 25. červenec 2020 Odesláno 25. červenec 2020 Dnes jsem využil plachtu kterou jsem včera pověsil na strop xD Jako chápu proč se má lakovat ve větraném prostoru. Hagusy budou opět stříbrné, no, já ovšem taky Citovat
Milan+ Odesláno 25. červenec 2020 Odesláno 25. červenec 2020 @MilanF1 Co to buduješ? Když už tam je plastové okno, proč jsi nedal ele.lamely,tohle vypadá, že už někde sloužilo. Citovat
Print Odesláno 25. červenec 2020 Odesláno 25. červenec 2020 (upraveno) Dneska se servisovalo a závodilo. Tomík alias @Hugo Boss si vyjezdil krásné 2.místo v Opel Adam Cupu na Bohemia Drive Rally Příbram! Upraveno 25. červenec 2020 uživatelem Print Hugo Boss, OK406, RichVa a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Milan+ Odesláno 25. červenec 2020 Odesláno 25. červenec 2020 před 31 minutami, MilanF1 napsal: Tohle sloužilo před 40 lety. To bude dílna? Citovat
Pepito Odesláno 25. červenec 2020 Odesláno 25. červenec 2020 Dnes jsme měli na zahradě malé vzrůšo. Užovka obojková lovila žábu regius, jarokare, Klemoň a 4 další ohodnotil 7 Citovat
MilanF1 Odesláno 26. červenec 2020 Odesláno 26. červenec 2020 před 7 hodinami, Milan+ napsal: To bude dílna? Ty původní už byly nefunkční. Tak se daly tyhle. Bonusem je že jsou větší a byly zadarmo. Ve stodole byly oněch cca 40 let a čekaly na montáž. Milan+, Pepito a skypeja ohodnotil 3 Citovat
jarda.simkanin Odesláno 26. červenec 2020 Odesláno 26. červenec 2020 Já jsem si poladil 307 v noci o prase. tak budu mít co dávat dohromady. Citovat
Sawoy Odesláno 26. červenec 2020 Odesláno 26. červenec 2020 TVL tohle se mi stát tak to prase snad zabiju ... A teď vážně: hlavně že lidi zůstali celí. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 26. červenec 2020 Odesláno 26. červenec 2020 No obávám se že z pohledu pojišťovny je tohle totální škoda. Jen takhle co vidím tak je KO nárazník, pravej blatník, pravé nadkolí otázkou je na kolik se to opřelo do chladičů a jestli ta louže pod autem je z chladiče nebo jestli to odneslo i čerpadlo servořízení. Opravitelné to samozřejmě je ale otázka zní jestli taková oprava s ohledem na celkový věk a stav vozu má smysl. Na vrakovištích je spousta takových aut odkud by se dali čerpat díly ale z té spousty je jich hodně " praštěných " podobným stylem. A co si budem vrakaři vědí kolik stojí nové díly takže žádnou charitu v tomto směru nehledejme. VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 26. červenec 2020 Odesláno 26. červenec 2020 před 14 hodinami, Print napsal: Dneska se servisovalo a závodilo. Tomík alias @Hugo Boss si vyjezdil krásné 2.místo v Opel Adam Cupu na Bohemia Drive Rally Příbram! Jen přidám celkový výsledek v tabulkách. Vpravo je výsledný čas. Péťa ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 26. červenec 2020 Odesláno 26. červenec 2020 před 3 hodinami, Vena garážmistr napsal: a jestli ta louže pod autem je z chladiče nebo jestli to odneslo i čerpadlo servořízení. tipl bych si, ze louze byla nadobka na ostrikovace, ktera lezi na hromadce... Citovat
Fruktis Odesláno 26. červenec 2020 Odesláno 26. červenec 2020 Presparoval jsem mozaiku pod vanou...to byl napad...ale zase to je krasne bile a ciste...ale dostat starou sparovacku ven byla pekne nechutna prasna prace... RichVa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.