Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem toho moc neudělal krom pověšení plachty na strop ve sklepě, aby mi při lakování napadal na ty věci bordel xD Zato jsem dnes viděl 207 HB v Kolíně u futura, jak mu za jízdy upadl zadní nárazník. Takže to není jen problém tesly 😂 Jo, a ještě mi spadl telefon do nádoby s vyjetým olejem, docela dlouho mi trvalo než jsem ho našel a ještě dýl jsem ho myl. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)

twl , moje dieta 😭  :D  měl bych vám dát mínusáka :D 

Upraveno uživatelem Davidak79
Odesláno

Dnes nejaky divny den - na cestach snad stehovani narodu tolik aut uz v nasem koute dlouho nebylo.
Odpoledne napad ze vemu jeden upraveny dron a pujdu si zkusit to co se pracne udelalo - "ale" nejdriv policejni vrtulnik pak zachranarsky vrtulnik a pak jeste nejake male letadlo me od tohoto odradilo ....
Pritom ani jedno nebylo za zadnem z radaru ktery pred vzletem sleduji - ptam se jak muzu bezpecne letat nekde uprostred poliiiii kdyz tyto slozky to maji na salamu??
Jejich letova hladina odhadem 200m - sice letame do 100m ale cas od casu jako je obchvat u Opocna dnes klidne si zaletime na 300m je to pekny rozhled pro dany ucel. "ALE"
A jak mam zabezpecit pro sebe "aliby" pokud nejaky podobny jouda s letadlem havaruje kdyz o nem "nevim" - a to jsem sakra na toto optrnej - nebudu domyslet bezneho clovicka ktery jen dron veme a letiiiii :(

No a vcera marny pokus o vyfoceni komety stale v mistech kde asi byla byl nejaky mrak oblacnost opar proste jsem asi 5hod jezdil po kraji a nafotil krasne velke NIC :(
Jinak i dospelejsi ultrazoom na slusnou fotku v noci neni - tak ze jen plnohodnotna zrcadlovka :(

Ale to jsem v ve sfere kdy se da za telo poridit slusne auto tak ze toto uz asi nebudu dal rozvijet a zustaneme jen u toho co mame
proste v noci nebudeme fotit ale radeji jen spat :)

DSCF0773.JPG

DSCF0819.JPG

Odesláno
před 7 hodinami, Milan+ napsal:

To bude dílna? 

Ty původní už byly nefunkční. Tak se daly tyhle. Bonusem je že jsou větší a byly zadarmo. Ve stodole byly oněch cca 40 let a čekaly na montáž. 

Odesláno

TVL tohle se mi stát tak to prase snad zabiju ...

A teď vážně: hlavně že lidi zůstali celí.👍

Odesláno

No obávám se že z pohledu pojišťovny je tohle totální škoda.  Jen takhle co vidím tak je KO nárazník, pravej blatník,  pravé nadkolí  otázkou je na kolik se to opřelo do chladičů a jestli ta louže pod autem je z chladiče nebo jestli to odneslo i čerpadlo servořízení.  Opravitelné to samozřejmě je ale otázka zní jestli  taková oprava s ohledem na celkový věk a stav vozu má smysl.  Na vrakovištích je spousta takových aut odkud by se dali čerpat díly ale z té spousty je jich hodně " praštěných " podobným stylem. A co si budem vrakaři vědí kolik stojí nové díly takže žádnou charitu v tomto směru nehledejme. 

Odesláno
před 14 hodinami, Print napsal:

Dneska se servisovalo a závodilo. Tomík alias @Hugo Boss si vyjezdil krásné 2.místo v Opel Adam Cupu na Bohemia Drive Rally Příbram! :)

IMG_20200724_193957_991.jpg

Jen přidám celkový výsledek v tabulkách. Vpravo je výsledný čas. :super :potlesk :papa

IMG_20200726_121421.jpg

Odesláno
před 3 hodinami, Vena garážmistr napsal:

a jestli ta louže pod autem je z chladiče nebo jestli to odneslo i čerpadlo servořízení. 

tipl bych si, ze louze byla nadobka na ostrikovace, ktera lezi na hromadce... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...