Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

sníh    mokro    sucho    náklady
Barum Polaris 5                 2+    3+    3+    2+    Uspokojivé
Goodyear Ultra Grip 9+    2+    2    2-    2+    Dobré
Kleber Krisalp HP3            2+    2-    2    2    Příkladné

Hranice mezi tím být příkladně uspokojen, dobře uspokojen a prostě jen uspokojen je koukám tenká :aut

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak už je taky dnes přezuto na zimu.

Disky ty stejné, jako z výroby: Detroit 18´ Grey za 14990 Kč,

pneumatiky Nexten Winguard Sport 2 SUV 225/55 R18 za 11600Kč, 

ventilky a práce zadarmo.

Odesláno

A to já už přítelkyni přezul. Na moje jsem koupil barumky, na místní zimu mi to stačí (navíc v segmentu pneu v ceně okolo 1400 za kus to bude vše na stejný brdo):) Na hory nejezdim. Ale přezouvat teprve budu. 

Guest Petr 3008
Odesláno

Já to dneska taky vyřešil, přezul jsem Mazla, Parťáka i Feldu  😁.  To přezutí by jako šlo, ale všechno odnosit, umýt a uklidit, to je hrůza.  Jestli bude ještě někdy nějaké auto. tak teda vybírám podle velikosti kol 🤣, jasně vítězí 13, max 14 tky 😆

IMG_20211028_134259.thumb.jpg.906478dc0adc89b705356dd86676188f.jpg

IMG_20211028_144547.thumb.jpg.ace8dafda7809c0863ff48050f26f214.jpg

IMG_20211028_144507.thumb.jpg.2060a770f6fda8d1495f7e629d63534f.jpg  

Guest Petr 3008
Odesláno

Však ona Felda jezdit nebude, zimu zvládne především Parťák, ctím ale i v garáži zimní období 🤣🤣. A Mazel, ten vyjíždí taky jen za sucha 🤣🤣.  Ty zimáky na Feldu mi tady dost překážely, tak je dostala a letňáky potřebuju vyvážit, tak přes zimu pořeším.

@PaKr nevíš náhodou jaký je u Feldy utahovací moment ?  Minule jsem to vzal bez momenťáku a bylo to asi zbytečně moc, šlo to i špatně povolit. Myslím, že tak 90 by mohlo být ok ?

Odesláno

Dnes přezuty 3 auta, stačilo. Hergot u 508 jsou ty hliníkáče snad s příměsí litiny. Těžké to bylo jak prase. Polo a Golf byly za odměnu 😁 A jinak už kupuji asi tři roky hever, použil jsem z kufru od 508. Tak debilní hever jsem snad nikdy neviděl, to bylo za trest. 

Odesláno

hmmmm, musim jeste tyden vydrzet, pak jde auto na "velky" servis, tak se u toho i prezuje. Potrebuju letos prehodit pneu na diskach, abych se zbavil hnusnych orezlych plechacu, tak to neudelam doma... zouvacku nemam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...