Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Příbram včera večer nafta 32,90 a dneska ráno 35,90. Chytnul jsem ještě v osm ráno Eurooil u D4 za 32,90 a během dopoledne už maj v appce Srdcovka aktualizaci na 33,50

Odesláno

No hezký zrovna před chvilou se četl nějaký článek kde ty slovutný ekonomický předvídači plácali že tuten tejden růst max. o korunu dvě a to samé v tejdnu příštím s tím že konec března by na nejdražších pumpách mohl atakovat 40 Kč s tím že za výrobky ze suroviny koupení dnes se na trhdostávají cca dva až tři týny od nákupu suroviny tudíž není jiného důvodu ke zdražení než využití situace něco navíc si nahrábnout jako asi to není nic proti ničemu když se začne zvedat cena suroviny že zvednu cenu výrobku dřív než budu prodávat z té dražší suroviny ale určitě je neslušný na tom takhle rejžovat. Voni nám ty pumpařský firmy vokážou kde má kanec pí.. .  A to jsem někde zaslechnul nebo zahlídnul že prej státní pumpy budou držet minimální cenu aby lidi měli srovnání jak moc vydělávají jiné pumpy. 

Na rovinu lidi mám sto chutí se sebrat odjet někam do pr... a už se sem do toho bordelu nevracet. 

Odesláno

řekl bych, že internet dává plno možností tuto situaci částečně řešit, ale to by lidi museli mít něco v hlavě,  a nejen ohledně benzínu... , chybí bača, který by vedl stádo ;)

Odesláno

Abyste náhodou neměli pocit, že třeba takové Německo by vám něco řešilo, tak stačí nahlédnout na německá fóra a tamní nářky, jak je najednou nafta přes 2 eura už i mimo dálnice  ;) 

Upřímně, i když u nás budou PHM přes 40 za litr, furt jsou zdaleka nejlevnější v historii, v přepočtu na kupní sílu. Jen to číslo vypadá trochu blbě. Jo, taky pamatuju naftu za 15 Kč, ale vzpomeňte si, kolik jste v té době brali... 

Odesláno (upraveno)

Držkovat a pi*ovat je to jediný co nám tady zbývá... 

Zdražení o 5 Kč je ve finále 250 Kč na 50l nádrži a ruku na srdce, když dám navíc 500 Kč do obou aut měsíčně navíc, tak se z toho asi nezhroutíme. :papa

A ano EuroOil je stále nejlevnější v Lbc :super

Screenshot_20260306_103811_EuroOil Srdcovka.jpg

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění
Odesláno

jj přesně tak, včera jsem dotankoval před cestou za 35,90 Kč a zítra nejspíše v Itálii za 2 € za litr .. a možná tam šoupnu i HVO, když bude levnější či stejně drahé .. a ceny lezou nahoru všude ...

Screenshot_2026-03-06-10-54-21-216_de.mwwebwork.benzinpreisblitz.thumb.jpg.56e9f38f736cc0ecbfba57cd433bacdd.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...