pavelu96 Odesláno 4. březen Odesláno 4. březen Tak nic, to byl jen takový několika hodinový ojeb - jde to o 1,20,- Kč za den... Citovat
radim.1008 Odesláno 4. březen Odesláno 4. březen V 9. 12. 2025 at 19:22, radim.1008 napsal: Borohrádek EuroOil Optimal diesel bez biosložek 33,20,-. Letohrad EuroOil Optimal diesel bez biosložek 32,90,-. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 4. březen Odesláno 4. březen V Praze dnes rano v 6:00 31.90 odpoledne v 15 hod 33.90 v 17 hod 35.90 stejna pumpa zavoz z cisterny meli minuly tyden v patek bylo receno od obsluhy takze čistá marže do kapsy nařízení o postupu zdražení přišlo od majitele ve 2 hodiny rano Pepito a zbynek..s ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 4. březen Odesláno 4. březen Já dnes HVO Diesel na D11 (Orlen Osice) za 39,90 Kč. Ostatní palivo ani nevím. Foto jsem udělat musel pavelu96, zbynek..s, Pagvelius a 2 další ohodnotil 5 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 5. březen Odesláno 5. březen Včera nafta 32 a ráno jsem jel tankovat. 37 peněz. zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 5. březen Odesláno 5. březen (upraveno) Sereme na vás - koruna za den je málo, dáme to o 1,60,- Kč s pozdravem váš Globus (tady je svět ještě v pořádku) https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-paliva-v-cesku-po-utocich-na-blizkem-vychode-vyrazne-zdrazila-nafta-asi-o-dve-koruny-40565925 Upraveno 5. březen uživatelem pavelu96 Doplnění Citovat
Ferry Odesláno 5. březen Odesláno 5. březen Příbram včera večer nafta 32,90 a dneska ráno 35,90. Chytnul jsem ještě v osm ráno Eurooil u D4 za 32,90 a během dopoledne už maj v appce Srdcovka aktualizaci na 33,50 Citovat
MJSytic Odesláno 5. březen Odesláno 5. březen Nejvyšší čas vrátit se k diskuzi se šéfem ohledně služebního auta Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen (upraveno) Dnes ráno nafta v Kolíně 38.5 až 39.5 . Asi si v práci zažádám o routex kartu. Upraveno 6. březen uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen No hezký zrovna před chvilou se četl nějaký článek kde ty slovutný ekonomický předvídači plácali že tuten tejden růst max. o korunu dvě a to samé v tejdnu příštím s tím že konec března by na nejdražších pumpách mohl atakovat 40 Kč s tím že za výrobky ze suroviny koupení dnes se na trhdostávají cca dva až tři týny od nákupu suroviny tudíž není jiného důvodu ke zdražení než využití situace něco navíc si nahrábnout jako asi to není nic proti ničemu když se začne zvedat cena suroviny že zvednu cenu výrobku dřív než budu prodávat z té dražší suroviny ale určitě je neslušný na tom takhle rejžovat. Voni nám ty pumpařský firmy vokážou kde má kanec pí.. . A to jsem někde zaslechnul nebo zahlídnul že prej státní pumpy budou držet minimální cenu aby lidi měli srovnání jak moc vydělávají jiné pumpy. Na rovinu lidi mám sto chutí se sebrat odjet někam do pr... a už se sem do toho bordelu nevracet. OK406, toru, zbynek..s a 2 další ohodnotil 5 Citovat
oddie Odesláno 6. březen Autor Odesláno 6. březen A to je dobré téma do diskuze - kam byste odjeli? Péťa ohodnotil 1 Citovat
toru Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen No právě, to je otázka, bo je to všude jak se říká roz...rdaný. ozzy56 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen řekl bych, že internet dává plno možností tuto situaci částečně řešit, ale to by lidi museli mít něco v hlavě, a nejen ohledně benzínu... , chybí bača, který by vedl stádo Citovat
zbynek..s Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen Které jsou to ty "státní " pumpy? dýzl ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 6. březen Autor Odesláno 6. březen Abyste náhodou neměli pocit, že třeba takové Německo by vám něco řešilo, tak stačí nahlédnout na německá fóra a tamní nářky, jak je najednou nafta přes 2 eura už i mimo dálnice Upřímně, i když u nás budou PHM přes 40 za litr, furt jsou zdaleka nejlevnější v historii, v přepočtu na kupní sílu. Jen to číslo vypadá trochu blbě. Jo, taky pamatuju naftu za 15 Kč, ale vzpomeňte si, kolik jste v té době brali... Hafity, pavelu96 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
toru Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen Petrol Prosetice v Teplicích-benzín-32,90. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen před 22 minutami, zbynek..s napsal: Které jsou to ty "státní " pumpy? Státní jsou EuroOIL zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen (upraveno) Držkovat a pi*ovat je to jediný co nám tady zbývá... Zdražení o 5 Kč je ve finále 250 Kč na 50l nádrži a ruku na srdce, když dám navíc 500 Kč do obou aut měsíčně navíc, tak se z toho asi nezhroutíme. A ano EuroOil je stále nejlevnější v Lbc Upraveno 6. březen uživatelem pavelu96 Doplnění Citovat
pjetrof Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen jj přesně tak, včera jsem dotankoval před cestou za 35,90 Kč a zítra nejspíše v Itálii za 2 € za litr .. a možná tam šoupnu i HVO, když bude levnější či stejně drahé .. a ceny lezou nahoru všude ... zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen @pavelu96 mam 3-4 nadrze mesicne... jako nezabije me to, ale umim to vyhodit lepsim zpusobem zbynek..s, dýzl a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.