Přejít na obsah

pjetrof

Člen klubu
  • Počet příspěvků

    47
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele pjetrof

  1. Nabízím originál Peugeot ALU disky Aoraki 17" ET 44 5x108 na letních pneu GoodYear Efficient Grip 215/60 96H (DOT 4219, 5 mm) .. provozní škrábance, jeden více škrábnutý .. ideálně osobní předání .. včetně středových krytek a obalů na pneu Cena 15 tis. s možností dohody ..
  2. Nabízím ALU disky 17" ET44 5x108 na zimních pneu 215/60 96H (DOT 3818, 5 mm) .. k dispozici polovině března, možná i dříve vzhledem k jarnímu počasí .. cena 10 tis. Kč .. disky mají najeto cca 4 tis. (2 zimy) .. ideálně osobní předání
  3. kameru nechávám funkční .. mám jen malou kartu, takže životnost záznamu je minimální .. a při dodržování předpisů nevidím problém proč by mne stavěli a následně řešili kameru .. zároveň pokud není jako pěst na oko ani si většinou nevšimnou ..
  4. Vánoce udělaly své .. dopis poštou 27.12. orazítkován, týden jezdil asi po republice sem a tam a dnes kartička úspěšně dorazila ..
  5. pjetrof

    MYPEUGEOT APP

    U mne appka definitivně zmizela z mobilu .. tak nespolehlivá věc tam nemá co dělat .. přínos při své NEfunkčnosti absolutní 0 ..
  6. pjetrof

    Android auto, Mirror link

    není sice z Alzy a používám k plné spokojenosti .. datový kabel Arcade USB-A / USB-C, délka 1,2 m
  7. pjetrof

    MYPEUGEOT APP

    tak u mne může být klidně připojená a stejně prd stáhne .. a nejlepší teď bylo, že několik měsíců nic nestáhla, přišla aktualizace jednotky a jízdy jsou v tahu .. najednou si apka data stáhla (od té doby zase nic) a jen info "chybí jízdy" .. za mne aplikace jednoznačně k ničemu ..
  8. pjetrof

    Kamera do auta

    menší dírka tak aby prošel konec napájení .. více v mém vlákně
  9. pjetrof

    Kamera do auta

    Vypíná.. kameru mám do ni zapojenu a po vypnutí motoru se vypne spolehlivě..
  10. @BubakGS šlo to tam tak krásně zastrčit .. nic jsem nesundával ..
  11. tak po necelém roce je "pokřtěn" .. jeden kamínek si tak letěl a trefil a když už byla kamera dole, pořídila se nová s větším úhlem záběru (70mai Dash Cam M500 64G) ... označeno příslušenství ke klubu
  12. osobně jsem velmi spokojen, ale každý to vnímáme jinak .. ale při dobrém počasí, kvalitní cestě to krásně "šumí" . jel jsem stejnou cestu před i po .. je poznat rozdíl, ale najdou se úseky (už slušně rozbité), kde by si člověk řekl, že snad nic neudělali .. nebo když bude venku větrno, tak asi nepomůže nic .. ale hovor během jízdy jiná liga - syna zezadu slyším, aniž by mi musel opakovat a zvyšovat hlas .. jinak dělali komplet a cena 40 tis. ..
  13. "drobná" investice do vozu .. špičková práce Ahifi Brno .. nepoznáte, že vůz rozebrali a zase zpátky složili .. snížení hluku jednoznačně znatelné .. na dálnici jen lehké "šumění okolního vzduchu" ..
  14. bohužel klasický projev EAT8 - 5. a 7. hučí .. napříč modely ..
  15. servis po 3.letech .. auto šlape na jedničku..
  16. pjetrof

    Dodací lhůta Rifter

    Aspoň někdo se dočkal .. já to po 9 měsících vzdal .. tak hlavě ať co nejdéle slouží bez závad..
  17. teda "kruháč" na Dr.Malého .. bože k čemu .. víc mne pobavilo to vodorovné značení "odbočení doprava" ..
  18. přezuto na nové zimní alu 17" ET44 .. místa pro brzdy je dostatek ..
  19. pár plánovaných úprav SPZ bez rámečku kamera - napojeno do zásuvky ve středové konzoli ..
  20. První objednávka byla v září 2021 na Peugeot Rifter ALLURE PACK 1.2 PureTech 130 S&S EAT8 v ceně 631 tis. Kč. Všichni víme co se pak dělo .. když bylo stále ticho po pěšině po vypršení termínu dodání (30.6.2022), zkusil jsem si najít něco dostupného s podobnými parametry. A nakonec i rychle našel .. 2 letý vůz s 22 tis. km v perfektním stavu za cenu "odpovídající aktuální situaci" - 699 tis. Kč .. sice nafta, ale zato GT line .. chybí mrtvý úhel a parkování, ale s ohledem na situaci lepší "vrabec v hrsti .." než čekat až Vám řeknou, že se stejně nic nevyrobí .. Porovnání s předchůdcem, jenž nám sloužil 12 let .. - Spotřeba na cestě do Hinterthalu a zpět .. - Kempování v Chorvatsku .. - Data v aplikaci dokud před aktualizací dokonce i fungovala .. Auta šlape naprosto perfektně, AA bez problémů, 5. a 7. hučí, ale to je známo ..
  21. Hodonín hraje .. není problém kdykoliv prověřit ..
  22. pjetrof

    Dodací lhůta Rifter

    @Samo1včera jsem u prodejce rušil objednávku Riftera ze září 21 .. zatím žádná známka že by mělo jít do výroby (sehnal jsem GT line rok výroby 2020 a 22 tis. km v perfektním stavu) .. bylo mi sděleno, že se vyrábí na co jsou komponenty - když někdo odřekne, ideálně zrušit objednávku ze systému ať se dostane na jiné objednané vozy .. kromě Toyoty ostatní koncem roku končí se spalováky, bude jen a pouze elektro .. a aktuálně i Toyota dodací lhůty kolem 1,5 roku
×
×
  • Vytvořit...