Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A já byl dneska EuroOil za 45.90 a myslel jsem si, že dobrá cena za naftu v Benátkách. Měj jsem zajet do Nehvizd, tam asi přijela cisterna s levnější naftou. 

Odesláno
před 14 hodinami, rhinos napsal:

Kdyby měl někdo zájem tak slevomat má akci 😂

Konečně jsem vrazil firemní benefity do něčeho užitečného :cool:
Už žádné plýtvání bodů za dovolené, restaurace nebo ele.motokáry. Budu se koupat ve vaně s naftou, jako správný labužník :aut 

Odesláno

1.dubna ve 3.59 sem tankoval v Koline CNG kdyz sem na stojanu videl cenu 58,9o premyslel sem jestli to je jen aprilovy zertik nebo ne
bohuzel i dnes 2.4 cena stale stejna

nejblizsi CNG stanice
obchvat 72,00
shell jaselska 66,90
shell tridvorska 55,90
podebrady 45,90

timhle tempem budou Taxici jezdit po meste za 2 kila nebo lidi budou chodit pesky

Odesláno

@davidse toto vlákno se jmenuje "Za kolik tankujete" a rozhodně sem nepatří žádné politické zvratky. Je to proti pravidlům fóra https://www.peugeot-club.com/guidelines/

A naposledy Tě žádám o psaní normální velikostí a barvou písma. Doslova nikdo z uživatelů nezvýrazňuje takto příspěvky.

@Medvěd mě to jedno není! Protože vždy vznikne politická hádka a to nechce nikdo.

Politika sem prostě nepatří a každá další politická reakce bude potrestána přidělením trestných bodů. 

Odesláno

@pavelu96 Tak to smázni jako někdo včera mně a Medvědovi. Tím si nestěžuju; on něco napsal, já reagoval a někdo z modů usoudil, že je to za hranou a smáznul to i když to bylo ve vtipech. OK respektuju to, ale potom všude stejně vlákno nevlákno. Děkuju.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...