Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 5 týdnů později...
  • O 3 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Včera sem omylem při dělání cukroví narazila na čt2 na film Podraz - viděla sem ho už asi po 4..., ale geniální zápletka, žádná nuda, člověk jen žasne, co všechno se dá udělat pro dokonalej podvod... a navíc Paul s knírkem.. 😉😅 kouknu klidně eště 200x .... 😊

• O 2 týdny později...
Odesláno

Včera jsem se dokoukal na seriál SENNA. Než tento (pro mě) nejlepší pilot F1 zemřel, tak jsem formule pravidelně sledoval a dokonce jsem byl i 3x v Maďarsku na Hungaroringu (1986, 87 a 88) kde jsem měl možnost jej vidět na vlastní oči. Od jeho úmrtí v roce 1994 už F1 nesleduju, ale přehled mám ze zpráv. U posledního dílu jsem brečel..  :fnuk:papa

IMG_20241223_194935.jpg

• O 4 měsíce později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

tak jsme se teď vrátili z kina , 

Džob

https://www.csfd.cz/film/1483280-dzob/prehled/

co mě utkvělo v paměti nejvíc , krom výkonu Bydžovské , byla parodie hovoru na legendární callcentrum hovor s zákazníkem Peugeot 😁 , sem myslel že to už zapadlo v internetovém sklepě 😁  , tady to bylo v rámci call hovoru na finanční-investiční poradenství. " Človíčku nešťastná........" " Ty debile !!!" 🤣🤣🤣

• O 4 týdny později...
Odesláno

Dnes jsme s rodinou byli v kině na

Velkém vlasteneckém výletě.

K hlavním protagonistům se vyjadřovat nebudu, ale všem těm, co odmítají pomoc napadené Ukrajině bych nejraději shlédnutí filmu nařídil - je strašný vidět, co dokáže napáchat jeden malej skřet (Putin), když se dostane k moci

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Únos aut, to je moje srdcovka.

..."Odcizil jste nějaké vozy zde na Sicílii?"

"Ne, pane řediteli"

"To je dobře,... já potřebuji mercedes..." :D

asi tisíckrát sem to viděl...

ok, reakce na 2 měsíce starej post, no tak abych taky přispěl. Doporučuji vcelku u nás neznámý film, ale stojí za to:

https://www.csfd.cz/film/33755-bezchybny-plan/prehled/

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"
Odesláno (upraveno)

Včerejší vánoční premiérová pohádka

Záhada strašidelného zámku

dopadla z mého pohledu docela slušně. Pravda, asi se z ní nemá šanci stát Anděl páně ani další klasika typu princezny Jasněnky, ale z mého pohledu je výsledek ve srovnání s mnoha dalšími vánočními premiérami, co jsem za poslední cca čtvrtstoletí v telce viděl, lehce nadprůměrný.

Po mnoha novodobých vánočních pohádkách už naprosto oprávněně ani pes neštěkne, ale ta včerejší má šanci, že se na ní třeba za rok (už ne v prime timu) zase rád podivám

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

@Medvěd A když si přečteš recenze, tak na pohádce nenechali niť suchou ;) Mě taky neurazila, ale byly u nás obě babičky, tak jsem z ní viděl jen útržky. Spíš nechápu, co všichni vidí na Anděl páně, tu opravdu nemusím.

Odesláno (upraveno)

Já si jí pustil ráno ještě jednou, abych jí viděl hezky v klidu.

Ad recenze - ty v rámci zachování duševního klidu ignoruju, ale s kamarádkou jsme se shodli, že by bylo docela tajímavý mít možnost vidět do hlav těch recenzentů a zhmotnit jejich představy (to byl asi strašlivej mazec 😃)

Anděl páně - oba díly mi přijdou vtipný, mám je radši než zprofanované Pelíšky (když byl J. Strach hostem u Lucky Výborné, naznačil, že možná bude i trojka)

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Každý má jiné chutě😉
Mě taky vlastně nezaujala. Princezna hezká. Scénář trochu uhozenej a bez nápadu. Nějak se to pořád opakuje od Pyšné princezny😂
Že bych se na to měl potřebu ještě někdy podívat tak to asi ne.

Za mě Anděl Páně super milá pohádka ,ale tam je hodně věcí co prostě bylo super. Prostředí Švihova a hromada TOP herců.
Tady vlastně nikdo moc nebyl. Nic proti novým tvářím nebo méně známým tvářím.
Od stejného režiséra se mi líbí Bambitka. Ale tam zase více zkušených herců.

Docela mám rád i Princeznu zakletou v čase.

A co se týče Princezny Jasněnky a různých chutí tak já ji mám rád a manželka ji chce vždy přepnout🙂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...