Medvěd Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor (upraveno) Nedávám sem fotky nějak často, ale tohle prostě musím Včera byla sobota a když mě Pavel vezl za kamarády do hospody, vyparkoval z místa, kde teď stojí Laguna, ale byl zaparkovaný tak o 30 cm blíž k sousednímu autu a hlavně s ním rovnoběžně. Vedle něj zleva bylo až k tomu Mercedesu (tzn. 2 regulérní fleky) volno Když mě cca o půlnoci dovezl byla sestava zaparkovaných aut identická jako dnes odpoledne, kdy jsem to fotil - Laguna zahozená stylem "takhle mi ten krám upadl" a Volvo tak, že mezi něj a Lagunu (zprava) bez šance zaparkovat a zleva se auto jako Mondeo sice o prsa 12ti letý baletky vejde, ale bez šance otevřít kterýkoli dveře. Naštěstí bylo v sobotu v noci volný místo kousek vedle, ale jsem zvědavej, jestli do tý díry zleva někdo něco menšího nacpe nebo jestli kolem Volva bude místa na tancování celou noc. To Volvo tu běžně nestává, tak možná večer odjede Upraveno 1. únor uživatelem Medvěd Citovat
sitler Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor Laguna jeste budez, stoji relativne slusne podle toho mergla vedle ni, ale to volvo.. .to je zabijak Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Rikic339 Odesláno 2. únor Odesláno 2. únor Sídlišťová klasika, bohužel.. Nejlepší že pak auta parkují podle toho jednoho blbě odhozeného a posune se celá lajna ve které vždy jedno takovéhlo necelé místo je. Tohle máme na Petřinách už dlouho, nejhorší je že se to vždycky takhle rozhodí a než se to srovná, trvá to několik týdnů - někdy i měsíců.. Často se to srovná až po čištění ulic Veverka ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. únor Odesláno 2. únor (upraveno) dojedu zaparkuji vedle volva stylem nezny dotek zrcatek at si debil leze treba kufrem PS: ty ulice jsou mi povedome neni to nekde nahore u tunelu ty jednosmerky ?? tes si nepamatuju nazvy ulic Upraveno 2. únor uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Medvěd Odesláno 2. únor Odesláno 2. únor (upraveno) Lukáši - BINGO, Čechovka je opravdu jednosměrka přímo naproti Letenskému tunelu Jinak v noci se do tý škvíry vedle Volva vtěsnalo Mondeo MK5 v kombíku - řidiče ale podezřívám, že z něj vylezl kufrem, páč dveře by tak, aby z auta vylezl a nepoškodil toho Medvěda vlevo, neotevřel. Dnes už je Volvo pryč Upraveno 2. únor uživatelem Medvěd Citovat
Mí Odesláno 4. únor Odesláno 4. únor Dnes u Lidlu v Děčíně, jedno z mála parkovišť, kde jsou parkovací místa široká. Zřejmě je to pilot letadla a bílou čáru má za vodící při pojíždění. Pepito, radim.1008, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. únor Odesláno 4. únor Před hodinou, Mí napsal: Zřejmě je to pilot letadla a bílou čáru má za vodící při pojíždění. a mel i toho frajera se svetylkama ? jinac nevim jak to dal bez napovedy Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Dave_k Odesláno 10. únor Odesláno 10. únor (upraveno) NC Brno. To jsem musel vyfotit. Kartičku za sklem měl. Shodou okolností tam jsou ještě dva, kteří parkují tam kde by neměli, ale lenost je potvora. Upraveno 10. únor uživatelem Dave_k Pagvelius, radim.1008 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
PaKr Odesláno 13. únor Odesláno 13. únor Ideální místo pro třídvířko to jsem musel využít Dave_k, Pagvelius, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Milan+ Odesláno 23. únor Odesláno 23. únor Takhle dokáží parkovat bytovkáři, asi je nezajímá co to město stojí udržovat ty málo zeleně co tu je. ozzy56, Klemoň, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 26. březen Odesláno 26. březen (upraveno) Kdyby někdo toužil parkovat skoro v centru města a při tom své vozidlo podrobit náročné prověrce stavu podvozku (hlavně pružin a tlumičů) a to vše zcela zdarma, pak ZNOJMO, konkrétně parkoviště v ulici Boční, je ta správná lokace Upraveno 26. březen uživatelem Medvěd BubakGS a vozzyn ohodnotil 1 1 Citovat
Milan+ Odesláno 27. březen Odesláno 27. březen Dle nové či opravené budovy se parkoviště asi bude dělat, přeci tam nebudou hrabat přes zimu. Citovat
Medvěd Odesláno 27. březen Odesláno 27. březen (upraveno) To parkoviště s tou budovou nemá nic společnýho - je to tak už několik let, ale rok od roku je těch děr víc a jsou hlubší. Spíš to šacuju, že je ten pozemek možná i na prodej a až ho někdo koupí, něco se tam postaví. Nebo se plac vydláždí a bude se za parkování platit Oboje mi zní logicky Upraveno 27. březen uživatelem Medvěd Citovat
RichVa Odesláno 3. duben Odesláno 3. duben Jeden mladý muž ze sousedního domu, kde si nedovedli udělat parkoviště na svém pozemku a před barákem mají jako my málo místa, pravidelně takto zahazuje svého pašíka do mezery pro dvě auta. Co s ním? (legálního) Citovat
Péťa Odesláno 3. duben Odesláno 3. duben To by se asi museli domluvit ti před a za ním a popojet hodně blízko k němu. pavelu96, RichVa, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben @RichVa tohle parkování je spojeno s novýma nájemníkama, ano, mladýma , stejné je to i u nás--nepomohlo slušné upozornění na schůzi vlastníků, tak se dělají naschvály typu co píše Péťa..., snažím se parkovat mimo náš vchod Citovat
Medvěd Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben před 11 hodinami, RichVa napsal: Jeden mladý muž ze sousedního domu, kde si nedovedli udělat parkoviště na svém pozemku a před barákem mají jako my málo místa, pravidelně takto zahazuje svého pašíka do mezery pro dvě auta. Co s ním? (legálního) Třeba se ještě nenaučil parkovat nebo jezdí přes den 7,5 tunou a po práci se neumí přešaltrovat na jiný auto Citovat
Vena garážmistr Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben No však on je mladej má naleštěný fáro tak to takhle zahodí aby mu to někdo neodřel to nechápete? No asi bych začal kartičkou za stěrač něco ve smyslu jestli šu....... tak blbě jako parkuješ tak se nediv že s tebou nikdo nechce pokud to nepomůže tak flaška s rozprašovačem a trochu mastný vody společně s kartičkou pokud ani to nezabere tak vypustit jedno kolo a ventilek na kapotu a kartičku za stěrač pokud ani to nezabere tak všechny kola a ventilky zahodit do kanálu protože šancí dostal dost. Já vím že převýchova je zdlouhavý proces ale i to má svoje limity. Pepito, RichVa a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.