Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Nedávám sem fotky nějak často, ale tohle prostě musím

Včera byla sobota a když mě Pavel vezl za kamarády do hospody, vyparkoval z místa, kde teď stojí Laguna, ale byl zaparkovaný tak o 30 cm blíž k sousednímu autu a hlavně s ním rovnoběžně. Vedle něj zleva bylo až k tomu Mercedesu (tzn. 2 regulérní fleky) volno

Když mě cca o půlnoci dovezl byla sestava zaparkovaných aut identická jako dnes odpoledne, kdy jsem to fotil - Laguna zahozená stylem "takhle mi ten krám upadl" a Volvo tak, že mezi něj a Lagunu (zprava) bez šance zaparkovat a zleva se auto jako Mondeo sice o prsa 12ti letý baletky vejde, ale bez šance otevřít kterýkoli dveře.

Naštěstí bylo v sobotu v noci volný místo kousek vedle, ale jsem zvědavej, jestli do tý díry zleva někdo něco menšího nacpe nebo jestli kolem Volva bude místa na tancování celou noc.

To Volvo tu běžně nestává, tak možná večer odjede

image.thumb.png.ae466d5700f1ef58cd483b43e19b3a4e.png

image.thumb.png.8640b204ef1e455101cd2b0c74d89256.png

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Sídlišťová klasika, bohužel.. Nejlepší že pak auta parkují podle toho jednoho blbě odhozeného a posune se celá lajna ve které vždy jedno takovéhlo necelé místo je. Tohle máme na Petřinách už dlouho, nejhorší je že se to vždycky takhle rozhodí a než se to srovná, trvá to několik týdnů - někdy i měsíců.. Často se to srovná až po čištění ulic

Odesláno (upraveno)

dojedu zaparkuji vedle volva stylem nezny dotek zrcatek :D at si debil leze treba kufrem :D 
PS: ty ulice jsou mi povedome neni to nekde nahore u tunelu ty jednosmerky ?? 
tes si nepamatuju nazvy ulic 

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno (upraveno)

Lukáši - BINGO, Čechovka je opravdu jednosměrka přímo naproti Letenskému tunelu

Jinak v noci se do tý škvíry vedle Volva vtěsnalo Mondeo MK5 v kombíku - řidiče ale podezřívám, že z něj vylezl kufrem, páč dveře by tak, aby z auta vylezl a nepoškodil toho Medvěda vlevo, neotevřel.

Dnes už je Volvo pryč

Odesláno (upraveno)

NC Brno. To jsem musel vyfotit. :D Kartičku za sklem měl.

Shodou okolností tam jsou ještě dva, kteří parkují tam kde by neměli, ale lenost je potvora. :( 

parking03.jpg

Upraveno uživatelem Dave_k
  • O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Kdyby někdo toužil parkovat skoro v centru města a při tom své vozidlo podrobit náročné prověrce stavu podvozku (hlavně pružin a tlumičů) a to vše zcela zdarma, pak ZNOJMO, konkrétně parkoviště v ulici Boční, je ta správná lokace

20260326_120236.jpg

20260326_120257.jpg

20260326_120340.jpg

Odesláno (upraveno)

To parkoviště s tou budovou nemá nic společnýho - je to tak už několik let, ale rok od roku je těch děr víc a jsou hlubší.

Spíš to šacuju, že je ten pozemek možná i na prodej a až ho někdo koupí, něco se tam postaví. Nebo se plac vydláždí a bude se za parkování platit

Oboje mi zní logicky

Odesláno

Jeden mladý muž ze sousedního domu, kde si nedovedli udělat parkoviště na svém pozemku a před barákem mají jako my málo místa, pravidelně takto zahazuje svého pašíka do mezery pro dvě auta. Co s ním? (legálního)

20260403_192509.thumb.jpg.47205209046071b1986226b56594243d.jpg

Odesláno

@RichVa  tohle parkování je spojeno s novýma nájemníkama, ano, mladýma , stejné je to i u nás--nepomohlo slušné upozornění na schůzi vlastníků, tak se dělají naschvály typu co píše Péťa...,  snažím se parkovat mimo náš vchod ;)

Odesláno
před 11 hodinami, RichVa napsal:

Jeden mladý muž ze sousedního domu, kde si nedovedli udělat parkoviště na svém pozemku a před barákem mají jako my málo místa, pravidelně takto zahazuje svého pašíka do mezery pro dvě auta. Co s ním? (legálního)

20260403_192509.thumb.jpg.47205209046071b1986226b56594243d.jpg

Třeba se ještě nenaučil parkovat nebo jezdí přes den 7,5 tunou a po práci se neumí přešaltrovat na jiný auto

Odesláno

No však on je mladej má naleštěný fáro tak to takhle zahodí aby mu to někdo neodřel to nechápete?  No asi bych začal kartičkou za stěrač něco ve smyslu jestli šu....... tak blbě jako parkuješ tak se nediv že s tebou nikdo nechce pokud to nepomůže tak flaška s rozprašovačem a trochu mastný vody společně s kartičkou pokud ani to nezabere tak vypustit jedno kolo a ventilek na kapotu a kartičku za stěrač pokud ani to nezabere tak všechny kola a ventilky zahodit do kanálu protože šancí dostal dost. Já vím že převýchova je zdlouhavý proces ale i to má svoje limity. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...