Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

jen tak mimo:  pokud má vrakoviště slušnou dílnu a šikovného mechanika, opraví auto ten samý den co ho přivezete (většinou), nemá problém s náhr. dílama a cena za opravu velmi solidní 👍

Odesláno

no jasně, neodjede 😉, moje 406 šla taky na vrakoviště..., ale spousta jiných bude jezdit dál, protože tady ten bude rozebrán..., já tak jezdil kdysi s 205 na kopec do Koblova--domluvil se dopředu a auto hotové--samozřejmě se bavíme o autech, kde ani autorizák nepomůže, bo díly se už nevyrábějí, nebo jsou neúměrně drahé :)

Odesláno
před 34 minutami, ozzy56 napsal:

ale spousta jiných bude jezdit dál,

No nevím,  spousta už to nebude,  protože už jich nějak ubývá... i na cestách i na vrakovišti - momentálně je tam jediná. 

@radim.1008 nevím,  co jí bylo,  fakt vypadala pěkně,  možná něco s motorem ( benzín,  asi 2.2 ), v kabině byla hozená zapalovací lišta a svíčky. No brousím si zuby na čelní sklo a možná do zásob i přední blatníky . Má i sedačky s elektrickým posuvem,  ale takové už mám ( a neměl bych je kde schovat) ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...