Vena garážmistr Odesláno 7. listopad 2024 Odesláno 7. listopad 2024 Však v klidu. No ale zase uznej že pro firmu je věčná škoda nedělat si reklamu všude po " světě " kde se pohybuje jejich auto. A pamatuji si že bylo období tuším někdy r. 2000 kdy bylo povinné mít auto pokud bylo firemní označené A tuším že byli i přesně specifikované rozměry toho označení. Hele já ze své zkušenosti vím že " pomalované " auto je pro ježdění lepší. Od doby co mám 807 pomalovanou tak si mě četníci nevšímaj. Pokud to jde a někde auto zahodím na prasáka tak jsou daleko ochotnější to neřešit protože prostě chápou že po tom městě necouráš z dlouhý chvíle. Venku naopak to auto poznaj a ví že máš většinu věcí v pořádku takže by namátkovou kontrolou nic nezískali. OK406 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 7. listopad 2024 Odesláno 7. listopad 2024 (upraveno) Když si dám naprosto sobecky na misky vah klady a zápory polepu pro mě osobně - vítězí naprosto jednoznačně nepolepená kára Doblo odhaduju ve službách HMCH ještě tak rok (max. dva), pak už bude potřeba nový auto a paní, co si vydupala polep už na škole nepracuje, tak to nový třeba zvostane v původní podobě Doblo bude na 90% přesunuto na tábor VŠCHT k Seči a tam polep vadit nebude (teď mají Patrnera z roku 00 a tak si polepšej´) Ad. povinný označení firemních aut. To platilo za totáče a sloužilo to hlavně k postihu řidičů za tzv. černé jízdy. Koncem 80tých let už sis mohl třeba valníkovou Avii nebo vyřazenej bus koupit klidně soukromě, ale musels mít na dveřích napsáno že je to Tvoje. Netuším, jestli ta povinnost označení firemních aut zanikla hned po pádu socíku, ale určitě to netrvalo až do roku 2000 Upraveno 7. listopad 2024 uživatelem Medvěd Citovat
Péťa Odesláno 7. listopad 2024 Odesláno 7. listopad 2024 před 3 hodinami, Medvěd napsal: Doblo bude na 90% přesunuto na tábor VŠCHT k Seči a tam polep vadit nebude To asi potřebuji dovysvětlit Citovat
RichVa Odesláno 11. listopad 2024 Odesláno 11. listopad 2024 (upraveno) Dnes setkání ve Strakonicích u garáží za tmy a mlhy s @jarris s předáním kontrabandu - jak ve filmu Upraveno 11. listopad 2024 uživatelem RichVa pavelu96, Weri 605 a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
zbynek..s Odesláno 11. prosinec 2024 Odesláno 11. prosinec 2024 Kdyby @chuck11 neměl červené lišty na Audině tak by mi zapadl, bo včera nebylo počasí na nějaké barvy aut. pavelu96, chuck11 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
chuck11 Odesláno 11. prosinec 2024 Odesláno 11. prosinec 2024 @zbynek..s asi tě budu muset taky polepit , já si tě ani v tom hnusu nevšiml zbynek..s a Péťa ohodnotil 2 Citovat
zbynek..s Odesláno 12. prosinec 2024 Odesláno 12. prosinec 2024 @chuck11 špatné místo střetu jsme si vybrali (počasí a ty jsi měl překážku v pruhu). Však jsem tě ani neproblikl / nezatroubil (a to já umím použít ) Bo jsem tě taky zaregistroval až skoro vedle sebe Citovat
PaKr Odesláno 15. prosinec 2024 Odesláno 15. prosinec 2024 No nevím, pražští klubáci, kde jste? včera Hloubětín - Letiště - Florenc - Hloubětín a Peugeotů jsem potkal dost, ale ani jeden s klubovým označením Citovat
Klemoň Odesláno 15. prosinec 2024 Odesláno 15. prosinec 2024 Včera v 16,20 trasa Č Most, nahoru na kopec Letňany, pak dolů do tunelů, pak letiště a Kladno. Zpátky v cca 19 hodin Kladno, letiště, Evropskou dolů do Dejvic, pak tunely, Povltavskou na Balabenku, tam vyzvednou Lazy Dodo a pak Harfa a Č Most. Klubácká podkladovka a kde jsi byl ty Pepito ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 15. prosinec 2024 Odesláno 15. prosinec 2024 @Klemoň tak v tu dobu už bylo auto zaparkovaný zpátky v Hloubětíně a my jsme byli v centru zkontrolovat předvánoční atmosféru Na letiště jsme přijeli asi v deset a zpátky jsme jeli asi v půl druhý. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 15. prosinec 2024 Odesláno 15. prosinec 2024 před 2 hodinami, PaKr napsal: Peugeotů jsem potkal dost, ale ani jeden s klubovým označením To byli jen obyčejní plebové co neví, že když mají Peugeota, tak to není jen auto, ale životní styl a láska Pepito, Péťa, RichVa a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 15. prosinec 2024 Odesláno 15. prosinec 2024 (upraveno) Před hodinou, Klemoň napsal: Včera v 16,20 trasa Č Most, nahoru na kopec Letňany, pak dolů do tunelů, pak letiště a Kladno. Zpátky v cca 19 hodin Kladno, letiště, Evropskou dolů do Dejvic, pak tunely, Povltavskou na Balabenku, tam vyzvednou Lazy Dodo a pak Harfa a Č Most. Klubácká podkladovka a kde jsi byl ty Ty jsi si vyměnil podložku? Já že jak se to vyzvedávalo z opravy tak tam byla ze servisu. Aspoň na předku. A já sem byl doma. A stejně bys mě nepoznal bo jezdím záložní károu protože 807 stoná na dílně. Upraveno 15. prosinec 2024 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Klemoň Odesláno 15. prosinec 2024 Odesláno 15. prosinec 2024 Ne, neměnil. Vpředu mi nacpali tu servisní, ale vzadu mám pořád klubáckou Citovat
ChouLu Odesláno 15. prosinec 2024 Odesláno 15. prosinec 2024 @Klemoň připomeň se, až přijedeš na LEDky dáme klubáckou Péťa ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 15. prosinec 2024 Odesláno 15. prosinec 2024 No asi přijedu brzy, vypadá to na řemenici nebo řemen. Si prozpěvuje ve vyšší tónině pod kapotou Citovat
Rikic339 Odesláno 21. prosinec 2024 Odesláno 21. prosinec 2024 U mě klubácké označení nenajdeš, ale až potkáš bílou 5008 co má vzadu sundané označení, budu to na 99% já Citovat
radim.1008 Odesláno 29. prosinec 2024 Odesláno 29. prosinec 2024 @POL II a rodinný dostavník, u kterého teď před zimou klekla 15ti letá, nejspíše ještě origo baterka. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 11. leden 2025 Odesláno 11. leden 2025 (upraveno) Dnes v Jičíně na cyklokrosu. @Milan+ rád jsem Tě po dlouhé době viděl. Upraveno 11. leden 2025 uživatelem Pepito radim.1008, Milan+, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
radim.1008 Odesláno 12. leden 2025 Odesláno 12. leden 2025 Dostala se ke mě fotka, od bývalého klubáka, že byl spatřen @BubakGS v Pardubicích. Až prý bude v Letohradě na turnaji, má se ozvat a spojíme. Milan+ a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 12. leden 2025 Odesláno 12. leden 2025 @radim.1008 ..jo to už nezapřu, foto důkaz místo slipů... Byl jsem tam, Fantomas. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.