Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Však v klidu. 

No ale zase uznej že pro firmu je věčná škoda nedělat si reklamu všude po " světě " kde se pohybuje jejich auto. A pamatuji si že bylo období tuším někdy r. 2000 kdy bylo povinné mít auto pokud bylo firemní označené A tuším že byli i přesně specifikované rozměry toho označení.  Hele já ze své zkušenosti vím že " pomalované " auto je pro ježdění lepší. Od doby co mám 807 pomalovanou tak si mě četníci nevšímaj. Pokud to jde a někde auto zahodím na prasáka tak jsou daleko ochotnější to neřešit protože prostě chápou že po tom městě necouráš z dlouhý chvíle. Venku naopak to auto poznaj a ví že máš většinu věcí v pořádku takže by namátkovou kontrolou nic nezískali. 

Odesláno (upraveno)

Když si dám naprosto sobecky na misky vah klady a zápory polepu pro mě osobně - vítězí naprosto jednoznačně nepolepená kára

Doblo odhaduju ve službách HMCH ještě tak rok (max. dva), pak už bude potřeba nový auto a paní, co si vydupala polep už na škole nepracuje, tak to nový třeba zvostane v původní podobě
Doblo bude na 90% přesunuto na tábor VŠCHT k Seči a tam polep vadit nebude (teď mají Patrnera z roku 00 a tak si polepšej´)

Ad. povinný označení firemních aut. To platilo za totáče a sloužilo to hlavně k postihu řidičů za tzv. černé jízdy. Koncem 80tých let už sis mohl třeba valníkovou Avii nebo vyřazenej bus koupit klidně soukromě, ale musels mít na dveřích napsáno že je to Tvoje.

Netuším, jestli ta povinnost označení firemních aut zanikla hned po pádu socíku, ale určitě to netrvalo až do roku 2000

Upraveno uživatelem Medvěd
  • O 5 týdnů později...
Odesláno

No nevím,  pražští klubáci,  kde jste? :myslim;) včera Hloubětín - Letiště - Florenc - Hloubětín a Peugeotů jsem potkal dost,  ale ani jeden s klubovým označením 🤷‍♂️

Odesláno

Včera v 16,20 trasa Č Most, nahoru na kopec Letňany, pak dolů do tunelů, pak letiště a Kladno. Zpátky v cca 19 hodin Kladno, letiště, Evropskou dolů do Dejvic, pak tunely, Povltavskou na Balabenku, tam vyzvednou Lazy Dodo a pak Harfa a Č Most. Klubácká podkladovka a kde jsi byl ty :papa  🙊

Odesláno

@Klemoň tak v tu dobu už bylo auto zaparkovaný zpátky v Hloubětíně a my jsme byli v centru zkontrolovat předvánoční atmosféru :)

Na letiště jsme přijeli asi v deset a zpátky jsme jeli asi v půl druhý. 

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Klemoň napsal:

Včera v 16,20 trasa Č Most, nahoru na kopec Letňany, pak dolů do tunelů, pak letiště a Kladno. Zpátky v cca 19 hodin Kladno, letiště, Evropskou dolů do Dejvic, pak tunely, Povltavskou na Balabenku, tam vyzvednou Lazy Dodo a pak Harfa a Č Most. Klubácká podkladovka a kde jsi byl ty :papa  🙊

Ty jsi si vyměnil podložku?   Já že jak se to vyzvedávalo z opravy tak tam byla ze servisu. Aspoň na předku.

A já sem byl doma. A stejně bys mě nepoznal bo jezdím záložní károu protože 807 stoná na dílně.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...