Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 6 minutami, MJSytic napsal:

jako koprovku nebo Hyundai :aut :D

u nás se říká, že hlad je sfiňa, něco jako převlečená žízeň :roker, a Hjundajem je to lepší než pěšky :aut

Odesláno
před 2 hodinami, Medvěd napsal:

Teda na to že běhá a vzhledem k počasí nevidím žádný pot na čele - jak je to možný?

Leží to pod stromem a kouří se z toho,co to je? Spocená veverka? Ne, ho*no. 🤭😂:papa

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)
V 23. 2. 2024 at 22:56, Stifler napsal:

Po hodně dlouhé době jsem zahlédl klubáka... Bylo to včera v půl jedné odpoledne (foceno ve 12:33) v Praze na Jižní spojce směrem na Štěrboholy - černá 406 po faceliftu a klubová doména na zadním skle, RZ začíná 8A9. Řidič mi nebyl nijak povědomý, ale to se ani není čemu divit. Dneska už bych skoro nikoho z členů nepoznal. 😁

IMG_20240222_123320.jpg

@StiflerPřiznám se bez mučení, tohle je moje kára :D Nějakej pátek jsem se tu neukázal, tak se omlouvám, že odpověď přišla s 8 měsíčním zpožděním :D

Upraveno uživatelem Maverick
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Nevšiml jsem si, pardon 

Tou dobou jsem původně už měl být v Hranicích na hotelu. Ale studenti mi do plánů hodili vidle s tím, že nebudou moct vyjet dřív než v 19 a já na ně od 15 hodin, kdy jsem se vrátil z Plzně,  čekal. 

Nakonec jsme vyjeli asi 18,40 a já na tý D1 dumal o tom, kde se navečeŕím,  když v mé oblíbené Bíteš zavírají ve 20 hodin. Spasilo mě KFC u Devíti křížů 

V době,  kdys mě zřejmě míjela,  jsem byl hladov a naštván, což mě neomlouvá,  ale mnohé vysvětluje 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Že by to bylo proto, že předjela Doblo a to má holt výkon a parametry podobné Partneru? Jako rozjet na 150 se dá, ale chvilku to trvá 

A bylo to vůbec kolem 19 hodiny? Dopoledne jel Doblem kolega do Ledče a vracel se cca kolem 15 hodiny, já byl přes den starou Octavií v Plzni 

Odesláno (upraveno)

Méďo že by jsi měl dvojníka tomu bych uvěřil 😀 ale že by jsi měl dvojníka který jezdí pro stejnou stáj tak to už by bylo asi moc podivný🤣🤣

@Pepito no protože sice @Medvěd tvrdí že jezdí s plynem na podlaze ale o @Weri 605 je známo že jezdí s plynem pod podlahou🤣🤣🤣

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

Už vysvětleno 

Weri opravdu dojela mě a dojela mě ona za volantem autoškoly, nikoli vyplašený žák.

No a protože Doblo je Doblo s výkonem 88 kW a krouťákem odpovídajícím 1,6 JTD, nelze se divit, že vidí-li někdo auto polepený jak kanárek a ví, že ho nejspíš řídí jeho známý, není pak žádný problém ho dojet, i když dotyčný jede "podlahu".

Tím bych asi vysvětlování co, proč, kdy a jak ukončil, páč to nemá pro nikoho žádný význam 

P. S.

A máme tu vysvětlení proč jsem X let bojoval proti polepu v přímém přenosu, 😀 kdyby bylo Doblo čistě bílé jako když se koupilo, bylo by jedno z mnoha a já byl neviditelnej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...