Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 9. 12. 2020 at 11:38, Scratch napsal:

tak jsem dneska potkal klubáka, a rovnou dva ... patrně veverčí samochod na Palmovce. @Veverka

Jj, veverčí (v hokně) 👍

Odesláno (upraveno)

včera jsme se v hornbachu potkali s Adrajem, nakoupili sanitační materiál a do Silvestra bude v kuchyni na chalupě dřez, voda a odpad :D 

Upraveno uživatelem Péťa
Opraven překlep
Odesláno
V 15. 12. 2020 at 9:22, Scratch napsal:

včera jsme se v hornbachu potkali s Adrajem, nakoupili sanitační materiál a do Silvestra bude v kuchyni na chalupě dřez, voda a odpad :D 

Tak pak aspoň ukaž, jak to na chalupě aktuálně vypadá. 

Odesláno (upraveno)

Naprosto úmyslně jsem se dnes potkal s Péťou, který se opět projevil jako PC guru - zachránce. Po té, co se mi včera na monitoru rozsvítil obdélník s textem (viz. příloha)
se mi orosilo čelo a já volal příteli na telefonu, co s tím. Slovo dalo slovo a ráno jsem vyjížděl směr Náchod s tím, že tam PC předám a někdy po Novém roce (až ho Péťa dá dokupy) si udělám znovu výlet a PC si odvezu. Po příjezdu do Náchoda ale Péťa navrhl úplně jiné řešení - dáš si kafe, já kouknu co a jak, nějakej starší disk tu snad i mám a pokud z toho tvýho mrzáka půjdou přehrát data, tak si PC zase odvezeš - co já tady s tím.

Stalo se jak řekl, data se přehrát povedlo a já cca po hodině upaloval zpět do Prahy včetně opraveného PC.

Tímto dík Péťovi za super vánoční dárek

PC disk.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Méďo, také jsem vás i s Pavlíkem rád viděl, bohužel to bylo trochu hektické. Ale výměna 160 GB za 3 TB by měla vyřešit nejen problém mrtvého disku, ale i s kapacitou :D

@Pe.Tr Nezdržuje, o Tobě se mi i zdá. Jak říká jedna nejmenovaná lopata z Vrchlabí, to by chtělo odborníka 😮

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno
před 17 hodinami, Medvěd napsal:

Klemoň - něco jsem provedl?

Ne ne - to nebylo na tebe a nemělo to s tebou nic společného . . .  To bych ti řekl :papa

Odesláno (upraveno)

@Ota tak je @brixtr , to poznam podle te samolepky, kterou jsem mu rozmlouval 😄😄😄😄😄, jinak Oto ja ted do satalic jezdim stribrnou 407 coupe, ja jen abys vedel az na tebe bliknu 😁

Upraveno uživatelem Scratch

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...