Pepito Odesláno 15. září 2025 Odesláno 15. září 2025 Tak jsem se rozhodl že si, po 13ti letech vlastnictví kabrioleta, založím svoje vlastní vlákno. A hned to bude o laku, který mě dnes nepříjemně překvapil. Nejdřív jsem si myslel že to jsou kapky vody, ale kde by se tam vzaly když jsem vyjel z garáže. Tak mám dotaz: To se asi nedá opravit lokálně že? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. září 2025 Odesláno 15. září 2025 lokalne to jde aole tohle urcite leze zespod takze sice obrousis a prestriknes ale za chvili )je to tam znovu Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 15. září 2025 Autor Odesláno 15. září 2025 Zkusím se zeptat kamaráda co lakuje, co se s tím dá dělat. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. září 2025 Odesláno 15. září 2025 (upraveno) No co, vybrousit z obou stran napatlat něčím co zastavuje korozi. Zvenku, vybrousit vytmelit tmelem se skelným vláknem, zespoda natřit antikoroznim základem a následně nějakým bitumenem. Potom vybrousit vytmelit a nalakovat. Když se to udělá dobře tak to chvíli vydrží. Druhá varianta je vyříznou poškozený díl a vyvařit novým plechem. Protože když se na to šáhne tak z toho vyleze emental. Upraveno 15. září 2025 uživatelem Radek Hurvajz Pepito a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 15. září 2025 Odesláno 15. září 2025 Tohle bude dost možná velký špatný. Teď řešila známá na 206 sw, jak se do toho hráblo, v průměru 15cm okolo šlo pryč, vrch i spodek Pepito a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
ChouLu Odesláno 15. září 2025 Odesláno 15. září 2025 Tohle je dost častý problém 206CC.. už je to chycené zevnitř od kola to je na vyřezání celého boku a výměnu.. za chvíli to pomalu poleze dolu k lemu kola a když se o to celé trochu opřeš tak projedeš do podběhu Radek Hurvajz, Pepito a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 15. září 2025 Odesláno 15. září 2025 Poptej se na názor Milan F1, ale myslím, že radost mít nebudeš Pepito ohodnotil 1 Citovat
MilanF1 Odesláno 15. září 2025 Odesláno 15. září 2025 Tam už jsou díry. Je to zevnitř. Tam bude jednoduchý plech. Bláto zevnitř a vlhko... Opravit to jde, otázka je na jak dlouho. Pepito a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 15. září 2025 Odesláno 15. září 2025 (upraveno) U @Hugo Boss si myslím,že tam bude mít něco na vyříznutí ,tady už tmel a bitumen nic nezachrání, průšvih bude jen barva. Upraveno 15. září 2025 uživatelem Milan+ ChouLu, Pepito a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 16. září 2025 Odesláno 16. září 2025 jak to začne kvést kolem víčka nádrže, ano, dá se to vyříznout, vyvařit atd., ale po laku hned prodat nebo vyměnit celý bok (blatník) s tím, že jinde se bublinky na laku brzy objeví taky -- tyhle metastáze se zastavit nedají, leda velkou investicí do karosařiny..., rozumnější je koupit novější auto, opravdu Citovat
PaKr Odesláno 16. září 2025 Odesláno 16. září 2025 Ale takovou srdcovku určitě Pepito neprodá Já to mám na "náklaďáku " taky, ale jenom na levé straně - pravá se měnila po nehodě. Tady se projevuje chyba z výroby, protože ty plastové podběhy jsou jenom před a za kolem, nahoře je mezera ( cca 5 cm ), kde se v klidu dostane bor_del a pak to končí takto... BubakGS a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 16. září 2025 Autor Odesláno 16. září 2025 Určitě cc prodávat nebudu. Zkusím ho dojezdit. Na STK to, si myslím projde a třeba mě ještě přežije. pavelu96, PaKr, ozzy56 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 16. září 2025 Odesláno 16. září 2025 (upraveno) Chápu Prodáš to za pár drobnejch (za cenu elektrokola) a co dál? Přiložíš třeba jednou tolik navrch a koupíš auto co neznáš a může to bejt sypák co Tě za rok - dva svleče z kůže. To je fakt lepší jezdit a udržovat svoje známý a prověřený auto až dokud Vás STK nebo nějaká závažná porucha nerozdělí Já to budu mít s Galaxií podobný Upraveno 16. září 2025 uživatelem Medvěd Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 16. září 2025 Odesláno 16. září 2025 Na stk by to nemělo vadit dokud to nebude skrz. Ale třeba pro první oktávku jsou přímo na tohle místo plechy, na 206 jsem to nenašel Jedině celé bočnice. Taky si chci 206 nechat co nejdýl. Sice je to jenom užitkáč, ale můj první peugeot Pepito ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 16. září 2025 Odesláno 16. září 2025 před 2 hodinami, Pepito napsal: Na STK to, si myslím projde stk bych se fakt nebal , to projde jak nic. Jo mozna kdyby tam byla dira na desetikacku... tak pak mozna Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.