Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se rozhodl že si, po 13ti letech vlastnictví kabrioleta, založím svoje vlastní vlákno. A hned to bude o laku, který mě dnes nepříjemně překvapil. Nejdřív jsem si myslel že to jsou kapky vody, ale kde by se tam vzaly když jsem vyjel z garáže. :roll

Tak mám dotaz: To se asi nedá opravit lokálně že? :myslim:papa

IMG_20250915_103255.jpg

Screenshot_2025-09-15-11-17-13-726_com.miui.gallery.jpg

Odesláno (upraveno)

No co, vybrousit z obou stran napatlat něčím co zastavuje korozi. Zvenku, vybrousit vytmelit tmelem se skelným vláknem, zespoda natřit antikoroznim základem a následně nějakým bitumenem.  Potom vybrousit vytmelit a nalakovat. Když se to udělá dobře tak to chvíli vydrží. Druhá varianta je vyříznou poškozený díl a vyvařit novým plechem. Protože když se na to šáhne tak z toho vyleze emental.😒

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Tohle je dost častý problém 206CC.. už je to chycené zevnitř od kola :( to je na vyřezání celého boku a výměnu.. za chvíli to pomalu poleze dolu k lemu kola a když se o to celé trochu opřeš tak projedeš do podběhu 

Odesláno

jak to začne kvést kolem víčka nádrže, ano, dá se to vyříznout, vyvařit atd., ale po laku hned prodat :roker

nebo vyměnit celý bok (blatník) s tím, že jinde se bublinky na laku brzy objeví taky -- tyhle metastáze se zastavit nedají, leda velkou investicí do karosařiny..., rozumnější je koupit novější auto, opravdu  ;)

Odesláno

Ale takovou srdcovku určitě Pepito neprodá ;) 

Já to mám na "náklaďáku " taky,  ale jenom na levé straně - pravá se měnila po nehodě. 

Tady se projevuje chyba z výroby,  protože ty plastové podběhy jsou jenom před a za kolem, nahoře je mezera ( cca 5 cm ), kde se v klidu dostane bor_del a pak to končí takto...

Odesláno (upraveno)

Chápu

Prodáš to za pár drobnejch (za cenu elektrokola) a co dál? Přiložíš třeba jednou tolik navrch a koupíš auto co neznáš a může to bejt sypák co Tě za rok - dva svleče z kůže. To je fakt lepší jezdit a udržovat svoje známý a prověřený auto až dokud Vás STK nebo nějaká závažná porucha nerozdělí

Já to budu mít s Galaxií podobný

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Na stk by to nemělo vadit dokud to nebude skrz. 

Ale třeba pro první oktávku  jsou přímo na tohle místo plechy, na 206 jsem to nenašel :( Jedině celé bočnice.

Taky si chci 206 nechat co nejdýl.  Sice je to jenom užitkáč, ale můj první peugeot :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...