Péťa Odesláno 20. srpen 2025 Odesláno 20. srpen 2025 Charlie 1, pavelu96, ozzy56 a 8 další ohodnotil 11 Citovat
Medvěd Odesláno 20. srpen 2025 Odesláno 20. srpen 2025 (upraveno) Tak já teda gratuluju Jsi ve věku, kdy je plnit si sny povinnost. Vím, že koupi elektropovozu zvažuješ už několik let a tedy máš dostatrk informací o tom, jestli pro Tvé využití bude tím pravým. Já Ti přeju, ať to všechno co nejdýl funguje. Elton už spokojenec je, budeš tedy druhým (v mých očích rozumným) uživatelem elektromobilu a já si rád poslechnu Tvé osobní zkušenosti stejně jako jsem je poslouchal před časem od Eltona. Vím totiž, že od Vás dvou to nebudou řeči nutně zabarvené do růžova, ale prostě přiznané klady i zápory s provozem spojené. Upraveno 20. srpen 2025 uživatelem Medvěd Fruktis, dýzl, Milan+ a 3 další ohodnotil 6 Citovat
radim.1008 Odesláno 20. srpen 2025 Odesláno 20. srpen 2025 Sny se mají plnit a to nejen o Vánocích. Proto gratuluji k jeho splnění, ať tě ty elektrická křídla vždy dopraví kam si usmyslíš a neplánovaných mezipřistání ať je minimum. Jo a ta koule a clubové podložky jsou . Koukal jsi prvotně po Xku nebo to mělo nějaký vývoj? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 20. srpen 2025 Autor Odesláno 20. srpen 2025 @radim.1008 Koukal jsem po Sku, ideálně se superchargerem zdarma. Jenže na ty staré krámy nejde dát tažné na tahání vleku, pouze pro nosič kol. A bez tažného je mi auto na nic. Chvíli jsem ještě zvažoval, že kola můžu u Ska dát na střechu a vlek tahat druhým autem, ale nakonec jsem si říkal, že každá jízda s vlekem by mě neskutečně štvala. A jezdím s ním opravdu velmi často. Mám ho od pondělí, ale se zveřejněním jsem právě čekal, až budu mít ty správné podložky pod RZ. Díky moc @Weri 605 Výhodou je, že je kupované 25km od baráku a provozují i servis, který se na Tesly specializuje a servismen má certifikát od Tesly. To je bonus, o kterým se nám na konci světa může jen zdát. A teď ty negativa: rv 2017 a 200000km Ale je ve skvělém stavu jak auto, tak i baterka, AI mi na základě výpisu z diagnostiky napsalo "Gratulace k tak dobře udržované Tesle! Vaše baterie má před sebou ještě minimálně 200,000-300,000 km při zachování dobré kondice!" Dojezd po okreskách "jen" 300km (ale stejně jezdím tak max. na letiště) a borec říkal, že s naloženým vlekem nedojel do Jičína a zpět (cca 200km) bez dobíjení A to předpokládám, že naložený byl jen jednu cestu (100km), ale nevím to přesně. Zítra ráno jedu pro tunu štěrku, tak jsem zvědavý, jenže na betonárku to mám jen 7km po rovině. ozzy56, Pepito, Medvěd a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. srpen 2025 Odesláno 20. srpen 2025 Přeji hodne štěstí s tím Netopejrem Ať nezlobí Medvěd, Péťa a dýzl ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 20. srpen 2025 Odesláno 20. srpen 2025 Ve výsledku s tím najedeš jak já s 807 v plynu. A beztak člověk bude tohle auto přes noc nabíjet. Takže dojezd cajk. A na dlouhý výlety si dá člověk holt po 300km půl hoďky odpočinkovou pauzu na kafčo. Péťa a elton ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 20. srpen 2025 Odesláno 20. srpen 2025 Co to je za model? Mel jsem za to, ze Xka maj dojezd etsi, ale je fakt, ze vetsina, co jsem videl, byly LRka Citovat
Péťa Odesláno 20. srpen 2025 Autor Odesláno 20. srpen 2025 75D Je 8 let staré - to je podle většiny diskutujících na internetu už dávno po smrti a nejmíň šestnáctkrát hořelo. sitler, Dave_k a elton ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. srpen 2025 Odesláno 20. srpen 2025 splněný sen si představuju jinak teda @Medvěd zapomněls na @Neon Citovat
Medvěd Odesláno 20. srpen 2025 Odesláno 20. srpen 2025 Pe.Tr - pravda, ale omlouvá mě, že když slyším někde Neon ve spojistosti s P-clubem, vyjeví se mi z hloubi vzpomínek bílá naftová čtyřistapátá v sedanu s ohromným bílým, do černa ohuleným, zadním nárazníkem (nebo to bylo křídlo ???) Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 20. srpen 2025 Odesláno 20. srpen 2025 @Péťa pěkný jméno jsi jí dal. Vypadá moc hezky a udržované. Ty zadní dveře to je pecka. To jsem v reálu ještě neviděl. Tak ať Ti slouží k plné spokojenosti. Charlie 1 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Béďa Odesláno 20. srpen 2025 Odesláno 20. srpen 2025 Má to kouli, takže zapřáhnout dieselagregát a hurá na dovolenou Jde to mimo mě ale ať Ti dobře slouží Pepito, BubakGS, Medvěd a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Charlie 1 Odesláno 20. srpen 2025 Odesláno 20. srpen 2025 gratuluji k novému vozu ani jsem nevěděl že něco takového existuje kdo dela u nas servis na Tesly? to je výměna za Mercedes nebo Focuse? delal jsi doma nabíječku nebo nabíjíš 230v? at slouží a moc nezlobí….az bude cas zastavím se omrknout Medvěd a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 21. srpen 2025 Autor Odesláno 21. srpen 2025 Zatím to vypadá jako výměna za Mercedes, protože s ním Martina nechce jezdit. Nabíjím z 230V úžasnou rychlostí 11km za hodinu Ale pochopitelně wallbox bude, přípravu na něj jsem si udělal, když jsem stavěl zastřešení před garáží. V Broumově je firma Tesla dovoz s.r.o., u které jsem koupil a budu servisovat. Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 21. srpen 2025 Odesláno 21. srpen 2025 jen se zeptám: kdybych nabíjel ze zásuvky 380 V 32 A co mám na zdi v garáži, dobíjelo by se auto rychleji, než z 220 V ? Citovat
Péťa Odesláno 21. srpen 2025 Autor Odesláno 21. srpen 2025 Když budeš mít kabel (nabíječku), která to podporuje, tak ano. Logicky ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 21. srpen 2025 Odesláno 21. srpen 2025 taky o něčem uvažuji a to i kvůli tomu ze mam přebytky z FVE a přes el auto bych trefil 2 mouchy jednou ranou…. Citovat
Péťa Odesláno 21. srpen 2025 Autor Odesláno 21. srpen 2025 (upraveno) Dnes ráno (je toho tuna, i když to tak nevypadá, vozík je velký): Upraveno 21. srpen 2025 uživatelem Péťa Pepito, radim.1008, Radovanek a 2 další ohodnotil 5 Citovat
elton Odesláno 21. srpen 2025 Odesláno 21. srpen 2025 Gratuluji ke krasavci. Přeji aby ti dělal samou radost. A neboj, časem budeš jezdit i velmi daleko a zjstíš, že s tím nejsou žádné problémy. Jen ti stoupne spotřeba kávy Dave_k, Milan+, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.