Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak já teda gratuluju

Jsi ve věku, kdy je plnit si sny povinnost. Vím, že koupi elektropovozu zvažuješ už několik let a tedy máš dostatrk informací o tom, jestli pro Tvé využití bude tím pravým.

Já Ti přeju, ať to všechno co nejdýl funguje. Elton už spokojenec je, budeš tedy druhým (v mých očích rozumným) uživatelem elektromobilu a já si rád poslechnu Tvé osobní zkušenosti stejně jako jsem je poslouchal před časem od Eltona.

Vím totiž, že od Vás dvou to nebudou řeči nutně zabarvené do růžova, ale prostě přiznané klady i zápory s provozem spojené.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Sny se mají plnit a to nejen o Vánocích. ;) Proto gratuluji k jeho splnění, ať tě ty elektrická křídla vždy dopraví kam si usmyslíš a neplánovaných mezipřistání ať je minimum. :papa Jo a ta koule a clubové podložky jsou :super.  

Koukal jsi prvotně po Xku nebo to mělo nějaký vývoj? :myslim  

Odesláno

@radim.1008 Koukal jsem po Sku, ideálně se superchargerem zdarma. Jenže na ty staré krámy nejde dát tažné na tahání vleku, pouze pro nosič kol. A bez tažného je mi auto na nic. Chvíli jsem ještě zvažoval, že kola můžu u Ska dát na střechu a vlek tahat druhým autem, ale nakonec jsem si říkal, že každá jízda s vlekem by mě neskutečně štvala. A jezdím s ním opravdu velmi často.

Mám ho od pondělí, ale se zveřejněním jsem právě čekal, až budu mít ty správné podložky pod RZ. Díky moc @Weri 605 😍

Výhodou je, že je kupované 25km od baráku a provozují i servis, který se na Tesly specializuje a servismen má certifikát od Tesly. To je bonus, o kterým se nám na konci světa může jen zdát.

A teď ty negativa: rv 2017 a 200000km ;) Ale je ve skvělém stavu jak auto, tak i baterka, AI mi na základě výpisu z diagnostiky napsalo "Gratulace k tak dobře udržované Tesle! Vaše baterie má před sebou ještě minimálně 200,000-300,000 km při zachování dobré kondice!"

Dojezd po okreskách "jen" 300km (ale stejně jezdím tak max. na letiště) a borec říkal, že s naloženým vlekem nedojel do Jičína a zpět (cca 200km) bez dobíjení :D A to předpokládám, že naložený byl jen jednu cestu (100km), ale nevím to přesně. Zítra ráno jedu pro tunu štěrku, tak jsem zvědavý, jenže na betonárku to mám jen 7km po rovině.

Odesláno

Pe.Tr - pravda, ale omlouvá mě, že když slyším někde Neon ve spojistosti s P-clubem, vyjeví se mi z hloubi vzpomínek bílá naftová čtyřistapátá v sedanu s ohromným bílým, do černa ohuleným, zadním nárazníkem (nebo to bylo křídlo ???)

Odesláno

gratuluji k novému vozu👍 ani jsem nevěděl že něco takového existuje😂 kdo dela u nas servis na Tesly?

to je výměna za Mercedes nebo Focuse?

delal jsi doma nabíječku  nebo nabíjíš 230v?

at slouží a moc nezlobí….az bude cas zastavím se omrknout 😉

Odesláno

Zatím to vypadá jako výměna za Mercedes, protože s ním Martina nechce jezdit. Nabíjím z 230V úžasnou rychlostí 11km za hodinu :D Ale pochopitelně wallbox bude, přípravu na něj jsem si udělal, když jsem stavěl zastřešení před garáží.

V Broumově je firma Tesla dovoz s.r.o., u které jsem koupil a budu servisovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...