radim.1008 Odesláno 28. listopad 2024 Odesláno 28. listopad 2024 Co jsem ti říkal na vánočáku? Jestli s tím bude moci mladej vůbec jezdit. Medvěd, Pepito a Pe.Tr ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. únor 2025 Autor Odesláno 17. únor 2025 @jarokare @ChouLu tak jsem dnes zkusil jinou jednotku parkingu a chova se to stejně , v diag jednotka je vidět , dokonce je tam i test senzoru a ten píše bez závad . jediný co tam je v jednotce nastaveno a nejde změnit , že jednotka nemá bzučák . tomu moc nerozumím , každopádně při aktivaci pípne . už nevím co s tím . dám zpátečku na displeji se objeví autíčko , jednotka pípne a to je vše. když zmáčknu Poff tak na zpátečku se nic neděje což je správně. jěště nějaký nápad ? Dík. P:S. nemáte někdo na půjčení zadní nárazník s oem senzorama ? Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. březen 2025 Autor Odesláno 8. březen 2025 @jarokare @ChouLu tak sem ze zoufalství koupil nové všechny senzory (neorigo) a světe div se senzory senzorují , ale auto nepípá , pípne jen při zařazení zpátečky, v diag sem projel kde co , bsi ,radio, i solo park asist a vse mam nastaveno dobre, je tam teda v bsi vic variant park assist ale nic nepomohlo. posledni sance je oem diag , stejne se budu muset objednat do Vinoře , zjistil sem že ten topny/chldici system proste neni poradne odvzdusneny . bude asi potreba tlakem . brixtr ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. březen 2025 Autor Odesláno 14. březen 2025 už je zase o kus hezčí Milan+, pavelu96, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Péťa Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 Co bylo na těch původních špatně? PaKr a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 par stran zpet pise o tom ze se ztracela ta cerna barva z okraju Péťa a Pe.Tr ohodnotil 2 Citovat
JVT Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 (upraveno) Takto opravované auto mi připomíná mé mládí. Já tak řešil po vojně opravu bouračky Škoda 100 L do stavu nového vozu Škoda 110 LS. Přeji jen pohodové jízdy. Potkat "babu havárii" pak dost nas**e. Upraveno 14. březen 2025 uživatelem JVT Pe.Tr, ozzy56 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 Tohle vlákno současně obdivuju, ale zrovna mě i děsí, páč takovouhle rozborku a sborku Pavlovo Mondeo nemá šanci zažít. Netvrdím, že by nepotřebovalo, ale možnosti ať už prostorové, tak časové i finanční máme diametrálně odlišné. Každopádně jen houšť, je to SUPER Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 15. březen 2025 Odesláno 15. březen 2025 taky mám za sebou pár takových rozborek , hned po vojně mě to bavilo nejvíc, ale už to mám v takové mlze , jen okolí mi připomíná, že to tak bylo..., bo dneska jak mám na svojím třeba vyměnit olej, tak jdu za kamarádem , zvláštní je, že když chce někdo pomoct z rodiny, jdu na to hned Hafity, Pe.Tr a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. duben 2025 Autor Odesláno 3. duben 2025 tak @ChouLu parkáče dořešil, vystup na zadni reprak byl nemocny a zlobil radio a to nechtelo vysilat pipani. dnes otestovano a fakt funguje , dik! PaKr, Pepito, regius a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. duben 2025 Autor Odesláno 6. duben 2025 Ještě jsem zapomněl dopsat, že po pár jízdách cca 150km začal zlobit ten Starline termostat tak jsem ho nechal u @Vena garážmistr vyměnit a nechal jsem ještě vyměnit načisto olej v převodovce . Nemám teď tolik času se v tom hrabat , pracovní sezona jede na plné obrátky a nabírám síly na rodinné přezouvání (5 aut , z toho dvě čekají i přední brzdy a brzdovka) OK406 a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
Ferry Odesláno 7. duben 2025 Odesláno 7. duben 2025 co tě vedlo k tomu dát termostat Starline jinak ja mám tenhle tejden objednáno na přezutí 20aut a pak cca 45 ještě před sebou Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. duben 2025 Autor Odesláno 7. duben 2025 hele takhle zpětně ani nevim co mě to napadlo , asi slabší chvilka Dobře mi tak Citovat
ChouLu Odesláno 7. duben 2025 Odesláno 7. duben 2025 Měnil jsem ho já prosím už od pohledu vypadal jak kopie kopie z kopie Citovat
Ferry Odesláno 7. duben 2025 Odesláno 7. duben 2025 mozna jeste kopie kopie kopie po repasu, ne ? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. duben 2025 Odesláno 7. duben 2025 No, nevím, jaký máš ceny, ale já vidím starline za 1028 peněz. A kdekoli jinde seženu mahle za 900, takže levnej asi taky nebyl Spíš bych to viděl tak, že to bylo tehdy jediný skladem. Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. duben 2025 Autor Odesláno 7. duben 2025 @VojtouNerCZ jsem to teda dohledal, 589,- s dph, ale pravy duvod objednavky ti uz nepovim treba jsem se fakt uklikl Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. květen 2025 Autor Odesláno 24. květen 2025 dneska jsem zaregistroval ze nejak vibruje na volnobeh výfuk, kdyz zalehnu pod auto tak se klepe uz i stredový tlumic , to neni normalni ne? je mozne ze by povolil ten spoj k prvnimu dilu vyfuku jak tam jsou ty dve pruzinky? nebo naopak ze sem to utahl hodne ? VID_20250524_133238_DOLBY.mp4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.