Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

@jarokare @ChouLu

tak jsem dnes zkusil jinou jednotku parkingu a chova se to stejně , v diag jednotka je vidět , dokonce je tam i test senzoru a ten píše bez závad . jediný co tam je v jednotce nastaveno a nejde změnit , že jednotka nemá bzučák . tomu moc nerozumím , každopádně při aktivaci pípne . 

už nevím co s tím . dám zpátečku na displeji  se objeví autíčko , jednotka pípne a to je vše.  když zmáčknu Poff tak na zpátečku se nic neděje což je správně. 

jěště nějaký nápad ? :D Dík.  

P:S. nemáte někdo na půjčení zadní nárazník s oem senzorama ? :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

@jarokare @ChouLu tak sem ze zoufalství koupil nové všechny senzory (neorigo) a světe div se senzory senzorují 😁 , ale auto nepípá 🙈 , pípne jen při zařazení zpátečky, v diag sem projel kde co , bsi ,radio, i solo park asist a vse mam nastaveno dobre, je tam teda v bsi vic variant park assist ale nic nepomohlo. posledni sance je oem diag , stejne se budu muset objednat do Vinoře , zjistil sem že ten topny/chldici system proste neni poradne odvzdusneny . bude asi potreba tlakem . 

IMG_20250308_155806.jpg

Odesláno (upraveno)

Takto opravované auto mi připomíná mé mládí. Já tak řešil po vojně opravu bouračky Škoda 100 L do stavu nového vozu Škoda 110 LS.

Přeji jen pohodové jízdy. Potkat "babu havárii" pak dost nas**e.  

Upraveno uživatelem JVT
Odesláno

Tohle vlákno současně obdivuju, ale zrovna mě i děsí, páč takovouhle rozborku a sborku Pavlovo Mondeo nemá šanci zažít. Netvrdím, že by nepotřebovalo, ale možnosti ať už prostorové, tak časové i finanční máme diametrálně odlišné.

Každopádně jen houšť, je to SUPER

Odesláno

taky mám za sebou pár takových rozborek , hned po vojně mě to bavilo nejvíc, ale už to mám v takové mlze , jen okolí mi připomíná, že to tak bylo..., bo dneska jak mám na svojím třeba vyměnit olej, tak jdu za kamarádem 🙈, zvláštní je, že když chce někdo pomoct z rodiny, jdu na to hned 😯

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ještě jsem zapomněl dopsat, že po pár jízdách cca 150km začal zlobit ten Starline termostat tak jsem ho nechal u @Vena garážmistr vyměnit a nechal jsem ještě vyměnit načisto olej v převodovce . 

Nemám teď tolik času se v tom hrabat , pracovní sezona jede na plné obrátky a nabírám síly na rodinné přezouvání (5 aut , z toho dvě čekají i přední brzdy a brzdovka)

Odesláno

co tě vedlo k tomu dát termostat Starline 😛 🤦‍♂️🤣

jinak ja mám tenhle tejden objednáno na přezutí 20aut ;) a pak cca 45 ještě před sebou 🙏

Odesláno

No, nevím, jaký máš ceny, ale já vidím starline za 1028 peněz. A kdekoli jinde seženu mahle za 900, takže levnej asi taky nebyl :D Spíš bych to viděl tak, že to bylo tehdy jediný skladem.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

dneska jsem zaregistroval ze nejak vibruje na volnobeh výfuk, kdyz zalehnu pod auto tak se klepe uz i stredový tlumic , to neni normalni ne? 

je mozne ze by povolil ten spoj k prvnimu dilu vyfuku jak tam jsou ty dve pruzinky? nebo naopak ze sem to utahl hodne ? 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...