Radek Hurvajz Odesláno 31. červenec 2024 Odesláno 31. červenec 2024 (upraveno) Tak nová kára je doma, vzhledem k neutěšenému stavu ojetin které jsem viděl či prověřoval jsem se rozhodl pro funglovku. Peugeot bohužel nemá pro mě nic v nabídce, tak je to Japan car v provedení Mild Hybrid. Upraveno 24. červen 2025 uživatelem Radek Hurvajz poldiss, ozzy56, Péťa a 12 další ohodnotil 15 Citovat
radim.1008 Odesláno 31. červenec 2024 Odesláno 31. červenec 2024 Pěkný, za barvu palec hore. Co do toho japončíci dávají? 1.4ku? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. červenec 2024 Autor Odesláno 31. červenec 2024 (upraveno) Do všeho už jenom 1,2, a ted do toho novýho dokonce 1,2 tříválec s Fapem, já to mám ještě normální čtyřválec. To auto váží samotný 950kg, takže to jde. A barvu jsem tak moc nevybiral, ale jsem rád že na mě zbyla tahle, daval jsem dotaz na šedivýho a ten už byl prodanej, nabidli mi poslední kus, tak jsem po něm skočil, tahle verze je už jen doprodej a pak už jen facelift, a ten je nic moc a k tomu ještě ten motor. Tak máme ted doma Karkulku a Šmoulu Upraveno 31. červenec 2024 uživatelem Radek Hurvajz Ferry, Pepito, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Péťa Odesláno 31. červenec 2024 Odesláno 31. červenec 2024 Je super, věřím, že budeš spokojený. Ať slouží dýzl, Radek Hurvajz a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 31. červenec 2024 Odesláno 31. červenec 2024 Také gratuluji. Swift se mi vždycky líbil a ještě kdyby byl v úpravě Sport. A barva je také moc hezká. Doufám že s ním přijedeš na sraz. Já Ti půjčím kolo a Ty mě Swiště. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. červenec 2024 Autor Odesláno 31. červenec 2024 (upraveno) Sport by byl dobrej, ale to není na normální ježdění, je to tvrdý a navíc to turbo, další kurvítko, ale na občasný vyjížďky bych ho bral, těch 104Kw na 980kg to musí bejt žůžo. Ale ta cena Já potřebuju auto na ježdění do práce, k našim a na nákup, prostě se přepravit odněkud někam, takže jsem zvolil rozumem. Upraveno 31. červenec 2024 uživatelem Radek Hurvajz Pepito ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 31. červenec 2024 Odesláno 31. červenec 2024 Tady je bod "A" a tady je bod "B". Mezi body "A" a "B" je nějaká vzdálenost a ideálně jsou propojeny silniční sítí. A z bodu "A" do bodu "B" Tě ten svišť v pohodě odveze. Já věřím, že jsi vybral skvěle a sport ať si strčí do... Medvěd, Pe.Tr, jirka307 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. červenec 2024 Autor Odesláno 31. červenec 2024 (upraveno) před 11 minutami, Péťa napsal: Já věřím, že jsi vybral skvěle a sport ať si strčí do... Ó ty jsi básník Upraveno 31. červenec 2024 uživatelem Radek Hurvajz jirka307 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 31. červenec 2024 Odesláno 31. červenec 2024 Gratuluju k pořízení nový káry a věřím, že bude dělat co má (tedy radost a sloužit pokud možno bez poruch) P. S. Neodpustím si ale dodat "Mě by to bylo malý" Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. červenec 2024 Autor Odesláno 31. červenec 2024 Ve předu je místa dost, i když pro Medvědy to nebude, a kdo chce dozadu tak ať si tam vleze ted už tam mám i dveře Vena garážmistr, pavelu96, BubakGS a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 1. srpen 2024 Odesláno 1. srpen 2024 japonec nakonec, jasně , skončíme tak všichni, Peugeot prostě už dlouho nemá obyčejný solidní motor a tím vypadává ze hry i u členů peugeot klubu, bohužel--auta má vzhledově hezká, interiér taky, ale motor je to, co hýbe autem..., a s elektrikou to jde picou ke zdi, tady na to lidi dlouho nebudou mít, i kdyby se v Bruselu po*rali radim.1008, Pepito, enikybeniky a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Ferry Odesláno 1. srpen 2024 Odesláno 1. srpen 2024 (upraveno) @ozzy56 "... tady na to lidi dlouho nebudou mít, i kdyby se v Bruselu po*rali " Obávám se, aby to v tý Bruseli nebyl jejich záměr a nepo..li jsme se z toho pak my tady @Radek Hurvajz ať slouží a hodně šťastných kilometrů Upraveno 1. srpen 2024 uživatelem Ferry OK406, Radek Hurvajz a JendaB ohodnotil 3 Citovat
dýzl Odesláno 1. srpen 2024 Odesláno 1. srpen 2024 Ať slouží dobře, bez oprava kolečky dolů!!! ps pěkný autí a barva tuplem, tato a 1. generace Swifta se nám líbí (i mojí půlce) Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. srpen 2024 Odesláno 1. srpen 2024 barvička je top , ja bych přidal pár červených linek a je z toho sport edice Veverka a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. srpen 2024 Autor Odesláno 1. srpen 2024 Nic, žádný linky nebudou. Takhle jak to je, je to nej. Bude tam na prdelce jedna jediná samolepka , od Allrisku. Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 1. srpen 2024 Odesláno 1. srpen 2024 Já si dal klubové podložky pod RZ. Samolepka nesměla ani na 406tku Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. srpen 2024 Odesláno 1. srpen 2024 tak Radek neni takovej podpantoflak . Radku že ne? .... že ne? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. srpen 2024 Autor Odesláno 1. srpen 2024 (upraveno) Proč bych měl být podpantoflák? Samolepku ještě nevim, možná nějakou malinkou, nevim jestli to mam mixovat dohromady, nebo tady mam tu magnetickou s logem klubu. Podložky budou bez čehokoliv, čistě černý, ty co tam jsou ted jsou hnusný a tu vzadu dali pěkně ke straně. Upraveno 1. srpen 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.