Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Do všeho už jenom 1,2, a ted do toho novýho dokonce 1,2 tříválec s Fapem, já to mám ještě normální čtyřválec. To auto váží samotný 950kg, takže to jde. A barvu jsem tak moc nevybiral, ale jsem rád že na mě zbyla tahle, daval jsem dotaz na  šedivýho a ten už byl prodanej, nabidli mi poslední kus, tak jsem po něm skočil, tahle verze je už jen doprodej a pak už jen facelift, a ten je nic moc a k tomu ještě ten motor.

Tak máme ted doma Karkulku a Šmoulu :D

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Také gratuluji. :potlesk Swift se mi vždycky líbil a ještě kdyby byl v úpravě Sport. A barva je také moc hezká. :super Doufám že s ním přijedeš na sraz. Já Ti půjčím kolo a Ty mě Swiště. :papa

Odesláno (upraveno)

Sport by byl dobrej, ale to není na normální ježdění, je to tvrdý a navíc to turbo, další kurvítko, ale na občasný vyjížďky bych ho bral, těch 104Kw na 980kg to musí bejt žůžo. Ale ta cena

Já potřebuju auto na ježdění do práce, k našim a na nákup, prostě se přepravit odněkud někam, takže jsem zvolil rozumem.

Odesláno

japonec nakonec, jasně 👍, skončíme tak všichni, Peugeot prostě už dlouho nemá obyčejný solidní motor a tím vypadává ze hry i u členů peugeot klubu, bohužel--auta má vzhledově hezká, interiér taky, ale motor je to, co hýbe autem..., a s elektrikou to jde picou ke zdi, tady na to lidi dlouho nebudou mít, i kdyby se v Bruselu po*rali :roker  

Odesláno (upraveno)

Proč bych měl být podpantoflák? Samolepku ještě nevim, možná nějakou malinkou, nevim jestli to mam mixovat dohromady, nebo tady mam tu magnetickou s logem klubu. Podložky budou bez čehokoliv, čistě černý, ty co tam jsou ted jsou hnusný a tu vzadu dali pěkně ke straně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...