radim.1008 Posted April 15 Share Posted April 15 (edited) Vážení klubáci, členové, uživatelé, kamarádi, kamarádky, dámy a pánové Rádi bychom Vás pozvali společně s @Weri 605 po dohodě s panem Kalinou dne 3.6.2023 v 10:00 na setkání a prohlídku Oldtimer Gallery pana Kaliny v Dobřenicích č.p. 220, PSČ 50325. OLDTIMER GALLERY klub v AČR spravuje soukromou sbírku historických vozidel. Expozice je rozdělená do skupin, kterou tvoří : – formulové „PIT LANE“ formulových monopostů z let 1960 – 1990 – kolekce kabrioletů značky Škoda z let 1949 – 1995 – kolekce závodních okruhových vozů MTX, ŠKODA, Ford a Wartburg Cena vstupného: 50Kč/osoba Na oběd se přesuneme do Motorestu U Sedláka Chvojky , kde nám uvaří z vámi zvolených jídel. Prosím o jejich výběr a nahlášení. Polévka: Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 38Kč Hlavní jídlo: 150g Pikantní maďarský guláš, houskový knedlík 180Kč 150g Kuřecí řízek, vařený brambor 180Kč 150g Vepřová kotleta, vařený brambor 180Kč 150g Smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka 160Kč 200g Gordon Blue, kuřecí prsa, hranolky, tatarská omáčka 205Kč Motorest se nachází v obci Roudnice u staré silnice č.11 Praha - Hradec Králové. Po obědě bude možnost posezení a poklábosení v motorestu U Sedláka Chvojky nebo jednotlivě možnost navštívení Zooparku Stěžery či Bonsai centra v Libčanech Program: 10:00 příjezd k Oldtimer Gallery Dobřenice, sjezd z D11 76km, po II/611 odbočka u písníků u Roudnice k D11. 10:30 společné foto a přesun na prohlídku po prohlídce přesun na oběd po obědě pokec nebo možnost programu v okolí volná zábava Jestli vás něco v okolí napadne, můžeme to zařadit do programu. Tento minisraz je narychlo spíchnutá náhrada za jarní sraz. Prosím berte to v potaz a omluvte případné nedostatky. Prosím o přihlášení i s výběrem jídla. Seznam přihášených: @radim.1008, @Zůza a Vašík - 2x vývar, gordon blue, smažák, kuřecí řízek @Pepito - 1x vývar, gordon blue (změna na přání po SZ) @Klemoň a Kůstka - 1x vývar, kuřecí řízek, gordon blue @Radek Hurvajz@Radka S. - 2x vývar, kuřecí řízek, gordon blue @Weri 605 - 1x vývar, gordon blue @MJSytic - 1x vývar, smažák @AKCZ - kuřecí řízek @radyss307 - - Nedorazil @Marcel505 - 1x vývar, gordon blue @Icemarwin + syn - 2x vývar, kuřecí řízek, kuřecí řízek - Nedorazil @žilien + 1 - odhlášeni @pluk + paní - 2x vývar, gordon blue, smažák @MilanF1+ @tasmanskycertik- smažák, gordon blue @fernet 76 + 1 a dvě děti - odhlášeni @Amper 1 - guláš - Nedorazil @Jarrdas + 1 - 1x vývar, gordon blue, gordon blue @žabi + @Handulina - 2x vývar, guláš, gordon blue @NikaA15 + 1 - smažák, smažák (přihlášení přes SZ) @Medvěd + Pavel - kotleta, kuřecí řízek @vector + 1 - 1x vývar, smažák, smažák (přihlášení přes SZ) @Paveel406 + 1 - smažák, gordon blue @2ReQ + @Kika. - 2x vývar, kuřecí řízek, kotleta @michal222 + 1 - 1x vývar, guláš, kuřecí řízek @petrk007 + 1 - kuřecí řízek, kotleta @OK406 - 1x vývar, smažák @Milda 25 - gordon blue (přihlášení přes SZ) @h4wk3y + Monča + 2 děti - 1x vývar, gordon blue, kuřecí řízek, smažák Mimo přihlášení dojeli ještě @Jurik75 , @ChouLu a @Bebin Počet: 13 členů + 28 "uživatelů" + 4 děti Edited Saturday at 05:07 PM by radim.1008 Klemoň, Schreek, OK406 and 5 others 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weri 605 Posted April 15 Share Posted April 15 Radime moc děkuju za zveřejnění !!! a já jen doplním, že - pro členy klubu se určitě najde velice příjemné zvýhodnění na vstup do galerie.. - pro vzdálenější je možnost i přespat - rezervaci si ale bude řešit tentokrát každý sám za sebe.. radim.1008, Radovanek and Pepito 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted April 15 Share Posted April 15 (edited) Program vypadá moc dobře. Když se nepřihodí něco nepředpokládaneho, tak rád přijedu. Prosím vývar a kuřízek. Děkuji Edited April 18 by Pepito radim.1008 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted April 16 Share Posted April 16 (edited) Super, Radime díky. Weri samože taky Hlasime se i s @Radka S. Jídlo: 2x Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 38Kč 1x 150g Kuřecí řízek, vařený brambor 180Kč 1x 200g Gordon Blue, kuřecí prsa, hranolky, tatarská omáčka 205Kč Edited April 17 by Radek Hurvajz radim.1008 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klemoň Posted April 16 Share Posted April 16 (edited) Se hlásím i s Jídlo : 1x Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 38Kč 1x 150g Kuřecí řízek, vařený brambor 180Kč 1x 200g Gordon Blue, kuřecí prsa, hranolky, tatarská omáčka 205Kč Edited April 18 by Klemoň Doplněna strava ;-) radim.1008 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted April 16 Share Posted April 16 (edited) Možná bychom se s juniorem a modrým oválem vokázali Edited April 16 by Medvěd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted April 16 Author Share Posted April 16 Mám vás připsat? Modrý ovál vůbec neva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted April 16 Share Posted April 16 (edited) Sorry za dezinformací, ale zrovna 3. 6. jedeme do Mníšku pod Alpou do muzea BMW. Jinak bychom ale rádi P. S. Už jsme tam s VEGA TOUR měli jet na podzim, ale zájezd 14 dnů před odjezdem zrušili pro malý zájem. Takže kdyby to zrušili znova, tak ..... Edited April 16 by Medvěd radim.1008 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weri 605 Posted April 16 Share Posted April 16 Mě vůbec neděkujte... všechno dělá jen Radim... já jen za vedení přispěju finančně... A mmch hlásím se samozřejmě též...! sice mi ty vraky nic neříkaj, ale veterány uvidím ráda... OK406, Pepito and radim.1008 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted April 16 Author Share Posted April 16 Nech toho nebo se budu červenat. Nebýt nakopnutí od Hurvajze, tak letošní jaro nic není. Radek Hurvajz, pavelu96, OK406 and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted April 16 Share Posted April 16 Ale jenom zlehýnka jsem kopal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted April 16 Author Share Posted April 16 Jojo jenom po telefonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted April 17 Author Share Posted April 17 Do prvního příspěvku doplněno jídlo k výběru a objednání. Prosím již přihlášené o nahlášení. Díky Weri 605 and Pepito 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted April 17 Share Posted April 17 Jidlo doplněno do meho přispěvku radim.1008 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weri 605 Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) Jeden vývar a Gordon prosím... děkuji Vám pjekňe... přemejšlím totiž nad pokojíčkem... tak aby byl základ na Beeafeater nebo Jelínka.. zahajáte eště někdo...? Nebo všichni jen otočka...? Edited April 17 by Weri 605 radim.1008 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted April 18 Share Posted April 18 Jídlo doplněno do mého prvního příspěvku. radim.1008 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted April 18 Share Posted April 18 před 7 hodinami, Weri 605 napsal: Jeden vývar a Gordon prosím... děkuji Vám pjekňe... přemejšlím totiž nad pokojíčkem... tak aby byl základ na Beeafeater nebo Jelínka.. zahajáte eště někdo...? Nebo všichni jen otočka...? Uvidime, musim se domluvit s Radkou, ulitla mě s dcerami do UK, takže se ted nic nedozvim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klemoň Posted April 18 Share Posted April 18 @radim.1008 strava doplněna do prvního příspěvku ( Pepito taktéž ) radim.1008 and Pepito 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted April 19 Share Posted April 19 @radim.1008 Jestli přijedu, tak kvůli fotce a na polévku se smažákem. Oldtimery mám doma v garáži a všude v rodině Pepito, Weri 605 and radim.1008 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goldinka Posted April 20 Share Posted April 20 Kam chodí všichni na ty data akcí jsem si říkala, že super, je to kousek a že bych po x letech ráda viděla známé tváře, ale zrovna 3.6. máme od rána akci v Trutnově... Tak snad mi to vyjde někdy jindy (i když mi přijde, že si to říkám až příliš často ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts