Rikic339 Odesláno 23. červenec 2024 Odesláno 23. červenec 2024 @Veverka tohle by bylo potřeba častěji Na Praze 6 v ulici Drnovská (za kruháčem kde se kříží s Dědinskou) takhle zůstali žluté čáry z doby stavby tramvajové trati a je to tam doslova o hubu.. Z fotek určitě pochopíte, v jednom kuse tam auta přejíždí do protisměru a ještě se diví když na ně někdo zatroubí takhle je to při výjezdu z kruháče: a druhý směr: Citovat
Weri 605 Odesláno 25. červenec 2024 Odesláno 25. červenec 2024 Noo.. pro místní sranda, ale cizák aby se picnul.. - tohle by měl úřad řešit.. neni to zrovna bezpečný.. brixtr a Rikic339 ohodnotil 2 Citovat
morepower Odesláno 6. leden 2025 Odesláno 6. leden 2025 Dneska jsem sjel dolu Holešovičkama směrem na Blanku a vidim tohle↓ Tak musím říct, že jsem ten semafor nepochopil, vysvětlí mi to někdo? Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. leden 2025 Odesláno 6. leden 2025 (upraveno) pokud by jsi zahy al pak na Troju,tak muzes jet, pokud bys chtel do Blanky tak stojis. Je to kvuli plynulosti dopravy v Blance. a bacha ,je tam kamera,neojebeš to Upraveno 6. leden 2025 uživatelem Pe.Tr BubakGS ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 6. leden 2025 Odesláno 6. leden 2025 Tak tam jsem ještě nikoho na červenou (když svítí ta zelená šipka) stát neviděl. To kdybych udělal, tak dostanu takovou bídu zezadu, že Veverka a RichVa ohodnotil 2 Citovat
morepower Odesláno 6. leden 2025 Odesláno 6. leden 2025 Tak to jsem nepochopil a ten za mnou taky ne a ten za nim taky ne Navíc ta značka s pruhama je až za tím. Prostě to podle mě není jasný. No a když sem to teď znova hodil do map, tak hele↓ asi to nikdo neřeší. Navíc blanka byla poloprázdná... Citovat
morepower Odesláno 6. leden 2025 Odesláno 6. leden 2025 @MJSytic to samý mi řekl kolega , páč sem tuhle situaci hned ventiloval pražákům, žejo, jak taky jinak Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. leden 2025 Odesláno 7. leden 2025 no nevim svitila sipka jedu at na Troju nebo do Blanky jedine ze se za rok neco zmenilo Citovat
Medvěd Odesláno 7. leden 2025 Odesláno 7. leden 2025 Ta červená se zelenou šipkou tam svítí pokud jedou (mají zelenou) auta od Vysočan, když oni mají červenou, je plná zelená od Holešoviček. Já tam tu situaci s doplňkovou šipkou chápu tak, že se MŮŽU opatrně připojit, ale nesmím ohrozit ty řidiče jedoucí na zelenou od Vysočan - že se pak přesunu do průběžných pruhů a pokračuju do Blanky nijak neřeším. Veverka, BubakGS a RichVa ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. leden 2025 Odesláno 7. leden 2025 je to jak pise Medved cervena se zelenou , pripojuj se do blanky opatrne .... cista zelena jed klidne jako prase kamera tam jen sleduje situaci pred Blankou BubakGS ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 7. leden 2025 Odesláno 7. leden 2025 (upraveno) Východní Němci tohle měli běžně. Každá křiřovatka s odbočováním vpravo. Celkem to zrychluje Upraveno 9. leden 2025 uživatelem MotoMoto ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 7. leden 2025 Odesláno 7. leden 2025 (upraveno) @MotoMoto Michale, "Víchodní" Němci? To nemyslíš vážně? Upraveno 7. leden 2025 uživatelem Pepito MotoMoto, Radek Hurvajz a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 7. leden 2025 Odesláno 7. leden 2025 Co si vzpomínám, tak oni tam většinou měli na plechu namalovanou zelenou šipku, takže "svítila" non-stop. zbynek..s, MotoMoto, pavelu96 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 7. leden 2025 Odesláno 7. leden 2025 před 3 hodinami, Pe.Tr napsal: je to jak pise Medved cervena se zelenou , pripojuj se do blanky opatrne .... cista zelena jed klidne jako prase kamera tam jen sleduje situaci pred Blankou Dost často, když tudyma jedu, poskakuju už cca od Bulovky a dole je úplně buřt, co vokazuje semtamfór, páč se připojuju do stojící / poskakující kolony aut od Vysočan Citovat
morepower Odesláno 7. leden 2025 Odesláno 7. leden 2025 (upraveno) před 11 hodinami, MotoMoto napsal: Víchodní Němci tohle měli běžně. Každá křiřovatka s odbočováním vpravo. Celkem to zrychluje No ale tady není křižovatka se směrem rovně a doprava, ale jen doprava! Na křižovatce klasický to chápu, ale tady ne... o to mi šlo A mezi náma, červená je červená, žádný "pozor, připojuj se opatrně". Jenže tady prostě je stůj a zároveň jeď v jednom směru bez naznačení vocode a to je celý Upraveno 7. leden 2025 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky - použij "Upravit" Citovat
sitler Odesláno 7. leden 2025 Odesláno 7. leden 2025 Ten semafor je jen relikt toho, ze cela ta krizovatka je rizena semaforem. Ale diky pruhum a celymu reseni tam proste mas bud zelenou nebo zelenou. BubakGS a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
morepower Odesláno 7. leden 2025 Odesláno 7. leden 2025 asi jo, máš recht, sr*t na to BubakGS ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 9. leden 2025 Odesláno 9. leden 2025 V 7. 1. 2025 at 9:01, Pepito napsal: @MotoMoto Michale, "Víchodní" Němci? To nemyslíš vážně? Díky za upozornění, hlavně se to nesmí dostat ke kolegyním z kabinetu. Všechny jsou češtinářky. Ty by mě zabily. dýzl, pavelu96, BubakGS a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Medvěd Odesláno 13. leden 2025 Odesláno 13. leden 2025 (upraveno) Jak tu mnozí vědí, přerostlý medvídě dokončuje autoškolu a nedávno jsme se dostali do sporu. Představte si libovolnou ulici s odděleným tramvajovým pásem uprostřed (konkrétně pro znalce v tomhle případě jde o ulici Jugoslávských partyzánů pod Kulaťákem v Dejvicích). No a spor byl o mé odbočení z JP vlevo do Velflíkovy, ale jak píšu, lze to aplikovat kdekoli. Moje odbočení vlevo probíhá tak, že a) vyhodím blinkr b) kouknu do zrcátka, zda nejede tramvaj c) upravím rychlost d) najíždím VPRAVO tak, abych umožnil protijedoucímu řidiči najet na koleje ve chvíli, kdy nám oběma vznikne možnost přejet přes směr od Podbaby ke Kulaťáku (tedy, kdybych neodbočil tak můj protisměr). e) pokud je volný směr od Podbaby opouštím křižovatku No a Pavel mi řekl, že podle něj bych u zkoušky vyletěl jak namydlenej, páč prý se mám držet VLEVO aby se mohl řidič auta od Podbaby v případě potřeby otočit a i s řidičem vyjíždějícím z Velflíkovy se prej mám míjet vlevo. Dost dobře tomu nerozumím a mám pocit, že stát VLEVO, abych se během přejezdu přes jízdní pruh od Podbaby musel přesunout šikmo VPRAVO, je prostě nesmysl. Kde je podle Vás pravda? Upraveno 13. leden 2025 uživatelem Medvěd Citovat
sitler Odesláno 13. leden 2025 Odesláno 13. leden 2025 Pavel ma pravdu , paradoxne, ale ma. Ten, co jede z Velflikovi, te nezajima. On ti dava prednost, navic tam nesmi najet, pokud nemuze projet. Ty ho blokuejs -> nesmi tam najet, stoji u sebe. A s tim proti ma pravdu, mijite se jakoze pravymi dvermi, tedy "vlevo", tedy jakoby oba jedete defakto az protismerem. Medvěd, Rikic339 a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.