Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Autoškolské okénko, aneb na stará kolena je stále co se učit :)

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

To spíš vypadá, že tu horní jednosměrku (zákaz) tam někdo dal v Photoshopu. Ale to by ta auta stála obráceně.

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

Spíš jen nějaký srandista otočil tu značku jednosměrky.. Poslední dobou vídám spoustu značek pootočených - hlavně ty týkající se parkování :) Ale už jsem potkal i několik značek hlavní a vedlejší.. Blbá zábava

• O 2 týdny později...
Odesláno

trochu z jineho soudku ale autoskola a dopravni znacky v tom hrajou roli :D
vcera jsme s kolegyni resily krasnou novou znacku K+R v Koline na nadrazi - ze tam proste prijedou nekteri jedinci - zahodi tam auto a 2 hodiny je nikdo nevidi

a na to tema me napadlo - jaka je maximalni doba stani na KRku kdyz tam neni dodatkova tabulka ??

Odesláno (upraveno)
před 46 minutami, Havlicek.Lukas napsal:

a na to tema me napadlo - jaka je maximalni doba stani na KRku kdyz tam neni dodatkova tabulka ??

neni, proste tam to auto nesmis zahodit. Bud ma casovy limit, jak dlouho, nebo plati 

Citovat

je určena pro krátké zastavení nebo vyčkávání osobních vozidel. Na takovém místě se tedy nesmíte zdržovat dlouho.

A rozhodne tam nesmis zaparkovat a odejit pryc - to uz zjevne neplni urceni.

před 6 minutami, Dave_k napsal:

Šacoval bych to něco ve stylu zákaz stání.

Pozor, Zastavit lze za ucelem nastupu/vystupu osob nebo nakladky/vykladky nakladu. K+R zadnou frazi o nakladu neobsahuje, tedy na K+R nelze stat, pokud jen nakladas/vykladas, kdezto na zakazu stani ano.

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno
před 7 hodinami, sitler napsal:

Pozor, Zastavit lze za ucelem nastupu/vystupu osob nebo nakladky/vykladky nakladu. K+R zadnou frazi o nakladu neobsahuje, tedy na K+R nelze stat, pokud jen nakladas/vykladas, kdezto na zakazu stani ano.

No bagáž bych považoval za náklad. ;) Nebo kufry můžeš vyložit jinde? :myslim :D

• O 5 měsíců později...
Odesláno

10/12 - sloupky-1(ale o tý otázce si myslim svoje) a kdybych jel ne doleva po hlavní, ale rovně, tak blikám -1, pravidla nepravidla, ať ten za mnou ví

@ozzy56 - komplikovaný věci prostě nefungujou. Tak dlouho se supluje rozum pravidlama, až se přestane úplně používat a systém se podělá.

Odesláno (upraveno)

12/12

Lepší blikat i když jedu rovně, než jet po hlavní doleva a neblikat, takových borců denně potkávám co si říkají jsem na hlavní tak co bych blikal. Dokonce je tu někde ode mě jedna křižovatka kde jsem se na to ptal, jestli když jedu rovně je nutný blikat, jo je to tak lepší i pro toho co stoji proti mě na stopce a vi že mu nevjedu do cesty.

Vyhláška jedna věc ale stádo tupounů za volantem je věc druhá

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...