Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Před hodinou, Pe.Tr napsal:

15,00 – společný odjezd posádek  .....kam?

Tak to vůbec nevím.

Před hodinou, VojtouNerCZ napsal:

Z jakého mailu to přišlo? Stále nic, tak přemýšlím, jestli prostě chyba nebo jsem nestihl poslat registraci včas 🤔

Ještě vydrž a nebo ať ti to někdo z klubu přepošle info...

Odesláno
před 4 hodinami, VojtouNerCZ napsal:

Z jakého mailu to přišlo? Stále nic, tak přemýšlím, jestli prostě chyba nebo jsem nestihl poslat registraci včas 🤔

A ten první potvrzovací ti přišel? Normálně jí zavolej. Sama tam píše, že v případě dotazů se na ní máme obrátit ;) 

před 4 hodinami, Pe.Tr napsal:

15,00 – společný odjezd posádek  .....kam?

No kam... Normálně, domů :D 

Odesláno (upraveno)

no snad bude nějaká alespoň společná jízda :D

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj přímo předchozí příspěvek!
Odesláno

Děkuji moc všem , co se dnes akce zúčastnili byť jen na chvíli...

Doufám, že jste si to aspoň trochu užili a naše e- legenda se líbila 😊 

Některé klubáky jsem viděla úplně poprvé, takže za mě fajne 👍😊

Odesláno

Ahoj Pežoťáci

Tak i já přidám dvě fotky z akce. E Legend mile překvapil perfektním zpracováním. Před spoustou let jsem viděl prototyp Lancie Stratos, ale to tehdejší zpracování mezer dílů karoserie se nedá ani trochu srovnávat. Peugeot je u modelu e-Legend v tomto směru perfektní.

Akce dobrá jen mé coupé mi celou cestu vyčítalo, že jsem jej po letech vytáhl ze suché garáže do deště.😀  

e-Legend a (1).jpg

e-Legend a (2).jpg

Odesláno (upraveno)

Za mě až na pár detailů povedená akce :) U Domanského by to chtělo doladit trochu organizaci, komunikaci a odstranit chaos, jinak by to šlo :) Což skvěle nakonec řešila @Verýsek a její věrní sluhové z importu :D 

A e-legend by nebylo francouzké auto, kdyby se na něm nevy*rala v týdnu elektrika a nešlo otevřít :aut 

Upraveno uživatelem ChouLu
Odesláno
před 2 hodinami, radim.1008 napsal:

Ten Boxer je mě povědomý. :myslim

Taky mi to něco říká tuším že ten človíček má nějakého Renaulťáckýho veterána a jako daily káru měl/ má Dacii tuším Logana. A jestli je to ten kterého myslím tak vždy říkal že je táta máma v jedné osobě. 

Odesláno (upraveno)

Taky děkujeme za super akci :papabylo mi ctí poznat některé klubáky a děkuji @ChouLu za cenné rady a @skucimu za skvělý pokec u čekání na tousty :D

Jinak přiznávám, že z mé strany to bylo tak trochu chlubení se cizím peřím ( a dvojmo) , protože jsme přijeli autem, které tady nedávno inzeroval @Béďa ( takže aktuální super stav auta není moje zásluha) a navíc je rodičů :)

Jinak za 2 dny ujeto přes tisíc kilometrů, z toho 900 na jedno natankování, takže jsem byl mile překvapen :) a to jsem nejel žádný eko-styl, ale moje 406 s RFV dávala na nádrž max 750...

IMG_20220917_131316.jpg

IMG_20220917_142810.jpg

IMG_20220917_142837.jpg

Upraveno uživatelem PaKr
Odesláno

ta 406 HDi 80 umí na jednu nádrž Chorvatsko cca 1100 km v klidu, vozil jsem 5 litrový kanystr pro případ chcípnutí a na úplně plnou nádrž po hrdlo do chcípnutí motoru jsem ujel 1320 km, vycházelo to těsně pod 5 litrů na 100 👍

Odesláno (upraveno)

Co je protivnýho na sdělení prostého faktu, že jsem se 406kou  běžně najel na nádrž 800 km? Nikdy jsem nejezdil na spotřebu a mám rád svižnou jízdu, za kterou si holt připlatím. Tak jednoduché to je 

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...