MJSytic Odesláno 23. srpen 2022 Odesláno 23. srpen 2022 Ten řemen je masakr Jinak budiky s teplotou oleje máme taky a funkční Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. srpen 2022 Odesláno 23. srpen 2022 Závidím, že u 206 jde budík ns olej takto dodělat. S 307 mám smolík, blbej rok výroby 2002, kterej skoro nic neumí xD teplota oleje, automatické zamykání, comming home... Úplně nanic Citovat
Ferry Odesláno 23. srpen 2022 Autor Odesláno 23. srpen 2022 @VojtouNerCZ No, me zas tady nejde dodelat tempomat, ECU motoru to nedovoli aktivovat, i kdyz je vse nachystane. A ten bych zrovna asi radsi i nez ten teplomer oleje. Jedine sehnat ECU z 307 a napasovat ji do 206. To by byla dalsi akce pro Lukase @ChouLu Tobe to nedovoli BSM? Ja mam draty od cidla oleje pres BSM jen proklemovane z motoroveho svazku pres hlavni svazek do BSI a zobrazeni jake hodnoty budou na budikach uz konfiguruju jen v BSI, ale u tebe se to asi konfiguruje v te BSM, co jsem myslim cetl, ze jo. Citovat
Ferry Odesláno 23. srpen 2022 Autor Odesláno 23. srpen 2022 (upraveno) A takhle to vypada, kdyz se zacne kydat interier Koberec poputuje rovnou do popelnice Upraveno 23. srpen 2022 uživatelem Ferry VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. srpen 2022 Odesláno 23. srpen 2022 Můj problém tkví v tom, že ač je moje 307 VAN, a i VAN 307 měla teplotou oleje, tak to umí jednotky až od roku 2003, moje auto sjelo z linky 24.12.2002 xD Respektive budíky, které mají olej komunikují až s jednotkou 2003+ Od 2003 to umí např hranaté čidlo na sklo namísto kulatého co mám, to automatické zamknutí po rozjezdu a další fičury. Musel bych vyměnit sakum prdum vše Citovat
PaKr Odesláno 23. srpen 2022 Odesláno 23. srpen 2022 @Ferry tak držím palce s tempomatem. Nedočetl jsem se, že by to někdo rozchodil. Ale aspoň máš motor, který byl i v 307, tak to můžeš zkusit. Já mám u 206 ( s 1.1) v tomto směru smůlu.... @VojtouNerCZ měnilo se toho víc, protože jsou jiné i brzdové kotouče. Citovat
JVT Odesláno 23. srpen 2022 Odesláno 23. srpen 2022 Chlapci chlapci pod fousy se usmívám jaké máte starosti s teploměrem oleje. Nebojte se chápu to. Už kdysi jsem si do Škodovky 110R udělal další teplotní čidlo do filtru oleje. Na přístrojové desce jsem měl jednoduchý tlačítkový přepínač Při uvolněném tlačítku se ukazovala teplota vody a při stisku tlačítka mi stejný teploměr ukazoval teplotu oleje. Takže jak jsem psal chápu to a možná i závidím. Proč? No na mém současném voze DS4 1.6 THP 200k není ani teploměr vody a o teplotě oleje ani nemluvím . Z mé zkušenosti se na tehdejší Škodě 110 R Coupé teplota oleje skoro neměnila v závislosti na zatížení. Rko mělo i olejový chladič a žebrovanou hliníkovou vanu. U bývalého PEUGEOT 206 1.6 se teplota také při zatížení skoro neměnila. Ale u PEUGEOT 206 SW 2.0 GTI stoupala při velkém zatížení teplota oleje dost vysoko. Dokonce jsem teploměr oleje používal jako takovou svojí brzdu v hlavě kdy jsem raději ubral. Také teplota oleje u PEUGEOT 406 2.2 Coupe je při teplém počasí dost vysoko. Je tedy pravda, že při zatížení zůstává vice méně stejná. Tak přeji ať se dodatečné montáž povede. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 24. srpen 2022 Odesláno 24. srpen 2022 tak teploměr vody jsem neměl na nějakém fiatu už před cca 30 lety, což jsem taliánům neodpustil a to bylo první, co jsem namontoval..., ale teploměr oleje je u běžného auta k ničemu -- to spíše tlakoměr oleje (i s kontrolkou) Citovat
Medvěd Odesláno 24. srpen 2022 Odesláno 24. srpen 2022 Dvojková Fóbie teploměr nemá taky a mě se to taky nelíbí ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 24. srpen 2022 Autor Odesláno 24. srpen 2022 před 14 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Můj problém tkví v tom, že ač je moje 307 VAN, a i VAN 307 měla teplotou oleje, tak to umí jednotky až od roku 2003, moje auto sjelo z linky 24.12.2002 xD Respektive budíky, které mají olej komunikují až s jednotkou 2003+ Od 2003 to umí např hranaté čidlo na sklo namísto kulatého co mám, to automatické zamknutí po rozjezdu a další fičury. Musel bych vyměnit sakum prdum vše nj, to leda mit fakt komplet auto na dily, ze kteryho by se to cely prehazelo, aby nebyl problem s rozchozenim a kompatibilitou Citovat
Ferry Odesláno 26. srpen 2022 Autor Odesláno 26. srpen 2022 Dneska v praci zustala garaz na vikend volna, tak jsem se po praci pustil do uklidu interieru. Nejdrive vsechno pekne vyndat a vysat, zitra jeste demontuju celek klimatizeru a pak kompletne vnitrek umyju. Pak zacnu tahat novou kabelaz, ktera ma potrebne draty pro elektricka okna, centralni zamykani, klimatizaci a stropni a bocni airbagy. Mam pripraveny i jiny cisty tlumici desky na podlahu a samozrejme cisty koberec s cistou palubkou. Pokracovani zitra radim.1008, PaKr, Péťa a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Péťa Odesláno 26. srpen 2022 Odesláno 26. srpen 2022 před 38 minutami, Ferry napsal: Dneska v praci zustala garaz na vikend volna, tak jsem se po praci pustil do uklidu interieru. Nejdřív jsem si myslel, že jsi uklízel interiér garáže. Óóó, nikoli Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. srpen 2022 Odesláno 27. srpen 2022 Pekny,co ti na tyhle akce říká manželka?jeste ji to baví? OK406 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 27. srpen 2022 Odesláno 27. srpen 2022 Je prý ráda, že nedělá binec doma a nesedí po hospodách Jo a už mu na 206 staví další přístřešek radim.1008, Charlie 1, Fruktis a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Ferry Odesláno 27. srpen 2022 Autor Odesláno 27. srpen 2022 @Charlie 1 Vzhledem k tomu, ze manzelka ma obcas vic prostoru a casu na svy konicky, nez ja, tak je to, az na ten pristresek, skoro jak pise Sytic a doma s tim problem nemam OK406 ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 27. srpen 2022 Autor Odesláno 27. srpen 2022 Takze dnes vyhazen zbytek veci a stara kabelaz, douklizeni bordelu a stehovani vsech novych veci zpet. Donapojil jsem planovane a chybejici draty a v sest odpo (zacal jsem asi v 11) byla nova palubka zpet. Dokonce auto funguje, startuje, sviti a janevimcojeste, jen zbyva dokonfigurovat nove funkce do BSI (central, stahovani oken, destak, klima) a muzu se konecne vrhnout na rozvody a mechaniku kolem klimatizace v motoru HonzaZ, Fruktis, radim.1008 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Ferry Odesláno 28. srpen 2022 Autor Odesláno 28. srpen 2022 Noo, darcovsky auto melo jen manualni a nechtelo se mi shanet jinde a ta automaticka mi ani zas tak nevyhovuje, mam ji v 806 a klidne ji ozelim Citovat
Ferry Odesláno 29. srpen 2022 Autor Odesláno 29. srpen 2022 (upraveno) Stropnice ven, hlavove airbagy dovnitr. Bohuzel dnes mi kleknul notebook s PP2000 tak konfigurace az asi zitra Upraveno 29. srpen 2022 uživatelem Ferry poldiss a MJSytic ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.