Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sice se říká, že 2x se do stejné vody vstoupit nedá, já se ale rozhodl zkusit, jestli to je pravda nebo zda se dá s touto tezí nějak bojovat.

Vím, že jsem nějakou dobu před svým odchodem spoustě lidem pil krev - i tak se ale domnívám, že to ještě stále bylo v rámci nějakých obecně přijatelných mantinelů. Ke znovusepřihlášení na fórum mě vedlo jednak vychladnutí (přeci jen je to už nějaká doba), druhak -a to hlavně - prostě fakt, že tu snad ještě stále mám nějaké ty přátele a byť jsem s některými byl v průběžném kontaktu, tak nad drtivou většinou se mým odchodem vlastně zavřela voda.
Takže se omlouvám všem, co jsem případně urazil a doufám, že moje znovuobjevení se zde nebude převážné většině vadit. Budu se snažit komunikovat pokud možno nekonfliktně a byl bych rád, kdyby se nad některými excesy mohla udělat tlustá čára.

Odesláno
před 12 hodinami, Pe.Tr napsal:

klid, me tu taky furt tolerují 😂

Já myslel, že uz jsi skončil. 😄

vítám též medvěda. Taky jsem chtěl odejít, ale Peugeot patří do mého srdce, takže tu pořád hniju.  🙂

Guest Scratch
Odesláno

takze je to jasne, StibTo se nevrati :D :D :D :D :D 

Jinak tu se toleruje gde gdo, tak vitej zpet.

Odesláno (upraveno)

Asi nechápu tu narážku na StibTa, ale co už s tím nadělám. On kvůli mě odešel?

P.S.
Dal bych Ti šipku hore jako všem nad Tebou, ale někdo mi to zablokoval a chce mi k tomu cosik anglicky sdělit, a já mu nerozumím

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

A není nějaký omezený počet  "Líbí" na den?

Jinak nevím, jestli tě taky můžu vítat zpátky, když tu jsi celkově dýl než já:D

Upraveno uživatelem PaKr
Guest Scratch
Odesláno
před 2 hodinami, Medvěd napsal:

Asi nechápu tu narážku na StibTa, ale co už s tím nadělám. On kvůli mě odešel?

P.S.
Dal bych Ti šipku hore jako všem nad Tebou, ale někdo mi to zablokoval a chce mi k tomu cosik anglicky sdělit, a já mu nerozumím

je tu limit pro pocet lajku :) . Jinak co mi Tom rikal, tak ho to tu trosku v posledni dobe stvalo,  takze dost omezil aktivitu a zamknul vlakna, a vim, ze vy dva si moc nesedite, tak to je takovej malej rejp, ale spis do Toma, zda to tu aspon cte, nebo ne :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...