Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Takže já, Pe.Tr, ChouLu, Martin a možná Vena a Klemoň...?

Mám dělat rezervačku..?

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno

No a já také na stopro NE. Doma jsem sice už přes hodinu, ale brzy vstávám a ještě musím zjistit "kam" vůbec jedu . . . 🤢

Odesláno
před 8 minutami, Pepito napsal:

Tak jsem se také konečně zúčastnil

No TVL. To vědět, tak dorazím alespoň na podání ruky :mrk. Vůbec je tam pěkná sestavička. No teď už je na to pozdě, za cca 30 minut si jdu lehnout :roker

Odesláno

Pepito se najednou zjevil a bylo to velice milé překvapení pro všechny.. 😃 díky všem za hezkej večer.. 😘

A Pepitovi držím palce, ať přežije noc a ráno najde vše co si vzal sebou na svém místě. 😂

Odesláno (upraveno)

@Weri 605, moc Ti ještě jednou děkuji za odvoz. Všechno co jsem měl sebou, tak mám. 😂 Bylo to super setkání a hezký pokec. Dokonce jsem zjistil že je tam hezká servírka od nás z Moravy, konkrétně z Horního Benešova u Bruntálu. Dokonce jsem zjistil že jsem před 13ti lety krátce chodil s její tetou. 🤗 Holt svět je malý. Tak příště možná zase tady v Praze, nebo na nějakém srazu. :papa

PS: @Milan+ končili jsme po 22. hodině. 👍

Upraveno uživatelem Pepito
Doplňující info
Odesláno

Tak jsem právě dorazil domů. Jak se říká, všude dobře doma nejlíp. Moc rád jsem vás všechny viděl. :papa

před 20 hodinami, Klemoň napsal:

No TVL. To vědět, tak dorazím alespoň na podání ruky :mrk. Vůbec je tam pěkná sestavička. No teď už je na to pozdě, za cca 30 minut si jdu lehnout :roker

To bylo jako překvapení, takže jsem to nechtěl hlásit dopředu a jak jsem viděl reakce na můj příchod, tak to vyšlo. 😂👍:papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

Mám si zařizovat na příští středu hlídání a nebo ne..? 😅 jak ste na tom...? 😃

@Milda 25, @ChouLu, @Pe.Tr a spol., @Schreek, @Veverka, @brixtr, @Vena garážmistr, @Klemoň, @patt, @h4wk3y@Pepito, @radim.1008, @MJSytic, @jarokare, @Ferry @Marcel505, @Medvěd ové,@skuci, @oddie, @Milan+..

... a další... 😂

Odesláno

@Weri 605, děkuji za oslovení, ale myslím si že to byla u mne taková jednorázová přepadovka na vašem pražském srazu, kterou jsem delší dobu plánoval a jsem rád, že to klaplo. Tak si to užijte a doufám že se uvidíme na vánočním srazu, pokud tedy nějaký bude. :myslim:papa

Odesláno

No to je bilance.. 😅 hele já budu celej den doma a jela bych z Popek až do Kbel.. a navíc by fakt musela ségra přijet z Lochkova ke mě kuli dědovi.. takže... jako úplně 2x se mi nehodí.. 😂 ale jestli se nás sejde hodně, tak pojedu.., jen bych to fakt potřebovala ňák vědět dřív..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...